хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

16 персоналій, коли їм тиснуть на їхні болючі точки

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/


ESTP

Перестань підбурювати мене, брате, я щойно залатав останню дірку, яку пробив в гіпсокартонній стіні. Мій орендодавець каже, що ще одна, і я не отримаю свою заставу назад. Але знаєш що? Я починаю думати, що це коштує цих п’яти сотень доларів.

 

INTJ

Якщо Ви хочете ускладнити собі життя – все в порядку. Але коли Ви ускладнюєте моє життя – тут я проводжу межу.

 

ESTJ

Ви всі некомпетентні осли, ви всі звільнені! Гаразд, зачекай секунду, ти просто погодишся з цим і підеш? Без бою?.. Ну, вгадай тепер що? Тепер ти дійсно звільнений… І ти просто йдеш геть? Знову не влаштувавши скандал?!

 

ISFP

Ти не розумієш, чому я злий? Звісно, ти не зрозумієш цього, ти ніколи не зрозумієш мене. І ось, що не так з цим світом – ніхто мене не розуміє.

 

ESFP

Я не можу повірити, що вона просто прочитала моє повідомлення і залишила мене без відповіді. Вона довела мене до того, що мені довелось їхати до її місця проживання, щоб роз’яснити їй все. Мені байдуже, навіть якщо мені доведеться підпалити будівлю, щоб привернути її увагу. Я не буду проігнорований.

 

ISTJ

Якщо Ви хочете проігнорувати всі мої дані і робити все по-своєму – це добре. Насправді це чудово. Я можу створити цілий список нових даних про те, що відбувається, коли такі люди, як Ви, ігнорують мої поради.

 

ENTP

Я просто знищив тебе словесно, а ти все ще думаєш, що маєш рацію? Чорт, мабуть, моя мама була права: якщо людина ідіот – то це надовго. Але я буду продовжувати намагатися, трясця б тебе вхопила.

 

ISFJ

Я не хотів цього робити, але у мене все записано тут. 3 квітня ти сказав мені, що помиєш посуд, 4 квітня посуд стояв ще в раковині немитим, 5 квітня він продовжував лежати немитим. Чи потрібно продовжувати?

 

 ESFJ

О, ти забув зробити ту єдину річ, про яку я тебе просив? Ну, все в порядку. Зовсім ні, я не закипаю від злості. *крізь зуби і криву посмішку* Чому ти так думаєш?

 

INTP

Я не серджуся, добре? Мені просто набридло говорити з тобою, так як ти - великий, тупий ідіот. І я не плачу, це ти плачеш. T_T

 

ENFJ

Ви знаєте, з люті зазвичай нічого хорошого не виходить. *зловісно* Зазвичай. *милим голосом* Але я збираюся використати цю негативну енергію на користь. *по-змовницьки* Повномасштабна кампанія проти вас і всього, за що ви виступаєте!

 

ISTP

Ну, ця взаємодія з Вами ствердила мене в моєму бажанні назавжди піти від людства.

 

ENFP

Все гаразд, коли кожен так жахливо до мене ставиться. Я просто переїду і почну нове життя. І тоді ви всі скажете: «Гей, куди подівся той хлопець? Він був досить крутим. Ми, схоже, не сприймали його як належне і нам не слід було так себе з ним поводити» Але буде надто пізно, я піду.

 

INFP

Спочатку ти штампуєш мене і мої почуття, а потім називаєш мене «тригерованим». Чи знаєш ти, що, вживаючи це слово, ти використовуєш законний медичний термін, щоб оправдати мій праведний гнів? Тобі потрібно буде вибачитися не тільки переді мною, а й перед усіма в медичній спільноті, хто справді має справу з тригерами. Ок? Тож краще почати зараз, тому що тут буде багато людей.

 

ENTJ

Усі роблять помилки. Всі ми люди. Але це не виправдовує помилки, тож мені знадобиться повний план дій того, як ви виправите свою кричущу помилку, на моєму столі до кінця дня або ви ніколи більше не будете працювати в цій галузі. Капіш?

 

INFJ

Чи ти знаєш, наскільки ти мене розлютив, що мій гнів навіть подолав мій страх конфлікту? Серйозно, такого ще ніколи не було! Я зараз типу як наляканий! Як ти міг так зі мною вчинити? Я не знаю, чому я все ще досі кричу!





1

Коментарі

123.01.22, 20:47

ви не вітер ви сквозняк

    223.01.22, 20:47

    INFJ скаже:
    Ну якщо Ви хочете пройтися по болючих точках.... То ми пройдемося по всіх можливих Ваших і моїх... Це так стимулює

      323.01.22, 20:57Відповідь на 2 від _R

      да шо тебу дастимулівало мені здаєтсю шо цій асобе такий пристрій як мікраскоп зайвий ну хіба шо у випадку горіхів на кутю накулупать

        423.01.22, 21:04Відповідь на 3 від скіпіріч 78

        До наступної куті стільки горіхів можна ще накулупати, що навіть заробити на новий мікроскоп можна

          523.01.22, 21:10Відповідь на 4 від _R

          може і так еслі кроліков розводіть

            623.01.22, 21:12Відповідь на 5 від скіпіріч 78

            може і так еслі кроліков розводітьКроликів так само, як і горіхи, можна мікроскопом?

              723.01.22, 21:28Відповідь на 6 від _R

              можна .канешно еслі есть поток ладно ні про те ні складай крила

                823.01.22, 21:41Відповідь на 7 від скіпіріч 78

                Ясно. Треба потік кролів і тоді мікроскопом можна їх тойво