хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

16 персоналій як офісні працівники

Поперекладаю всякі підбірки вам =)

Зміст до попередньої статті

Вступ - http://blog.i.ua/user/2222714/2384995/

Частина 1 (E/I) - http://blog.i.ua/user/2222714/2384997/

Частина 2 (S/N) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385000/

Частина 3 (T/F) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385001/

Частина 4 (J/P) - http://blog.i.ua/user/2222714/2385003/

Закінчення - http://blog.i.ua/user/2222714/2385005/




ENFP

Доброго ранку всім! *приходить в піжамі* Що? Ви сказали, що п’ятниця буде в стилі кешуал.

 

ISFP

Найгірше тут в роботі — це люмінесцентне освітлення. Я маю на увазі, що це не підходить до тону моєї шкіри.

 

ISFJ

Народ, я знаю, що ви зараз дуже зайняті, але якщо у вас є хвилинка, будь ласка... пригощайтесь тістечками, які я залишив у кімнаті відпочинку, тому що це новий рецепт, мені потрібно знати, що ви думаєте!

 

INTJ

Ключ до того, щоб залишитися на самоті в офісі, полягає в тому, щоб весь час ходити злим. Тому що, коли ти виглядаєш злим, люди думають, що ти зайнятий. А ще треба весь час ходити з планшеткою, щоб всі думали, що у тебе невідкладні справи.

 

ESTJ

Гей, Тіммі, я знаю, що ти щойно повернувся з відпустки, але якщо я не отримаю твою половину звіту до кінця дня, я вб’ю тебе.

 

ENFJ

Я працюю в відділі кадрів, тому я поставив цю коробку для пропозицій щоб побачити, що ми можемо зробити, щоб це було кращим місцем для роботи. Тож давайте розглянемо пропозиції. Гаразд, ця людина намалювала те, що я не можу вам показати. Наступне... «вільний стиль одягу у п’ятницю». А ця особа щойно написала «убейсибяапстену». Що це взагалі означає? Почекайте секунду.

 

 ENTP

Я ціную вашу думку щодо того, як я можу завершити цей проект, але... оскільки це найдурніша ідея, яку я коли-небудь чув, я зупиню вас тут же, а ми продовжимо далі.

 

 INTP

Як ІТ-спеціаліст я допомагаю своїм колегам усунути неполадки з їхніми комп’ютерами, що часто пов’язано з відключенням живлення блоків. Це полягає у фантастичному способі сказати своїм колегам вимкнути і увімкнути комп’ютер. Проте іноді проблема буває дещо складнішою, наприклад, комп’ютер навіть не був включений у розетку.

 

ESTP

Копір завис, тому я його стукнув, і тепер, хоча він може виглядати пошкодженим і трохи димитись, він працює краще, ніж будь-коли.

 

ISTJ

Дехто з моїх колег подумав, що було б смішно, щоб Сара обставила мій офіс для практичного жарту. Але я не знайшов це ні смішним, ні практичним. Це офіс! Добре? А не популярне телешоу «Офіс».

 

ESFJ

Зустрінемось в кафешці після роботи, адже у Керол сьогодні День народження. Це її великі 4-0... але вона всім каже, що їй 36, тож удавайте, що я вам цього не казав.

 

ISTP

Мої улюблені колеги? Ті, хто зі мною не розмовляє.

Моя улюблена частина дня? Коли я піду додому.

Мій улюблений вид роботи? Робота по дереву.

 

ESFP

Чувак, минулої ночі в клубі був ульотний четвер, я тобі скажу. Це було як… *дзвонить телефон* Зачекай одну секунду.

*в телефон* Доброго дня! На жаль всі оператори зайняті, передзвоніть будь ласка пізніше. Дякую.

*продовжує* Ми були такі: «Вааааау...»

 

INFP

Якби я був головним, перше, що я зробив би, щоб зробити цю роботу на 100% краще, — це позбувся телефонів. Просто вирвав їх зі стіни. Якщо людям потрібно зв’язатися із службою підтримки клієнтів, вони можуть просто надіслати нам електронний лист. Друге, що я б зробив - це позбувся електронної пошти.

 

ENTJ

Я думав, що він кличе мене туди, щоб підвищити. Виявилося, що йому просто потрібна була допомога з конвертацією бісового PDF-файлу.

 

INFJ

Так, мені подобається тут працювати. Я маю на увазі, якщо Ви спитаєте чи це робота моєї мрії? Ні. Але чи хороша зарплата? Ні. Але чи подобається мені працювати з людьми тут? Ні. Але чи змінюю я тут світ на краще? Не дуже. Але чи маю я певні пільги? Я маю на увазі, що у мене були проблеми з зубами, але...




0

Коментарі