…Щоб захиститися від «ведмедів та москалів»


Скандінави створять МІНІ-НАТО, щоб захиститися від «ведмедів та москалів»

У Лондоні 19–20 січня пройде Північноєвропейський саміт, на якому лідери дев'яти країн, — Британії, Ісландії, Швеції, Данії, Фінляндії, Норвегії, Естонії, Латвії і Литви — обговорять зміцнення співпраці, а також ідею створення північної «МІНІ-НАТО».

Згідно публікації відомого своїми викриттями ресурсу WikiLeaks, екс-посол США в Норвегії вважає проект такої організації корисним для того, щоб «наглядати за полярними ведмедями і росіянами», пише «НГ».

На Заході зробили висновок, що Москва готується до війни.

Про перспективи майбутнього альянсу мовиться і в дипломатичних депешах, які опублікував сайт WikiLeaks. У одній з них колишній посол США в Норвегії Бенсон Вітні відзначив, що «північна НАТО» може бути корисною, щоб «наглядати за полярними ведмедями і росіянами».

Брати Капранови та Тризуб (Читати всім)



Заява Братів Капранових про вступ до ВО "Тризуб" ім. Степана Бандери



Всеукраїнська організація "Тризуб" ім. Степана Бандери
Голові Центрального Проводу
Андрію Стемпіцькому
Братів Капранових




ЗАЯВА

Просимо прийняти нас до лав ВО „Тризуб” імені Степана Бандери.

Провокація із підривом пам’ятника Сталіну у Запоріжжі та арешти членів „Тризубу”, що відбулися одразу після цього, не залишають сумнівів – влада діє за московським сценарієм, імітуючи теракти та вивішуючи усіх собак на представників реальної опозиції.

СБУ арештувала „винних” у вибуху по всій Україні буквально за добу – такій оперативності можна тільки дивуватися. Адже якщо СБУ й справді мала настільки докладні відомості, чому вона не попередила вибух, а чекала на його здійснення? І чому з такою всемогутньою службою безпеки ми досі маємо нерозкриті убивства Гетьмана, Гонгадзе та інші резонансні справи?

Оперативність СБУ має тільки одна пояснення – операція була спланована і здійснена самою спецслужбою. А отже, якщо пан Хорошковський хоче виявити справжніх винуватців вибуху у Запоріжжі, він повинен пошукати у власному кабінеті або у кабінеті свого колеги міністра внутрішніх справ Могильова.

Полювання на відьом, яке влаштувала нинішня влада, є небезпечним для кожного українця – якщо ми дозволимо держимордам панувати у наших квартирах, офісах і душах, вони вже не зупиняться. Вони будуть підкидати нам зброю та наркотики, шукати у книжках крамолу, як це роблять зараз з Марією Матіос, залякувати і погрожувати.

Саме тому на знак протесту проти свавілля та провокацій, на знак підтримки незаконно заарештованих членів організації „Тризум імені Степана Бандери” ми вирішили вступити до лав цієї організації, щоб заступити її членів, утримуваних за ґратами бандитською владою.

Ми не поділяємо радикальних націоналістичних поглядів, ми не є членами жодної партії чи політичної організації, але ми не можемо залишатися осторонь, коли песиголовці з СБУ та МВС починають атаку на українців.

Саме з цих міркувань ми закликаємо усіх, хто не хоче завтра стати жертвою найближчого міліціонера, прокурора та судді, хто не згоден перетворюватися на бидло, незалежно від політичних поглядів підтримати „Тризуб імені Степана Бандери” і зробити символічний крок – вступити до його лав.

Хай знають – на місце кожного незаконно затриманого прийде троє нових активістів!

Свободу не спинити!

Слава Україні!

Брати Капранови
http://www.kobzar.com.ua/index.php?id=6&theme_id=70

Російський націоналіст про...


Олексій Широпаєв, російський публіцист, поет, націоналіст, неоязичник, з 1986 року активно публікується в націоналістичних та праворадикальних виданнях («Наш марш», «Народный строй», «Завтра»).

Український та російський шляхи в історії: поштовх до роздумів
(Читати всім(!))

У Києві згоріла податкова

У Києві догоряє другий поверх будинку міської податкової адміністрації на вулиці Шолуденка.

Про це Обкомові повідомив очевидець події.

У даний момент пожежа, що виникла в будинку, практично погашена. Вулиця забита пожежними автомобілями і "погорільцями" - співробітниками податкової.

На обличчях перехожих - широкі посмішки.

Не всі мєнти - сво

Як повідомляють очевидці, у п'ятницю, 3 грудня з десяток міліціянтів відмовилися "зачищати" Майдан від протестувальників. Вони зірвали з себе погони і пішли геть. Кажуть, погони летіли як чисті, так і сержантські, з "личками".

Пам’ятник учасникам антибільшовицького повстання

Пам’ятник учасникам антибільшовицького повстання буде відкрито о 12.00 7 листопада 2010р. в центрі села Легедзине Тальнівського району Черкаської області.

Ідея гідно вшанувати земляків належить легедзинській громаді, зокрема Сергію і Валерію Афанасьєвим, правнукам учасника повстання Івана Калениковича Павленка, та директору заповідника “Трипільська культура” Владиславу Чабанюку. Скульптор – заслужений художник України Микола Теліженко. Пам’ятник зроблено з інкерманського вапняка, його розмір – 100 см на 100 см і на 250 см, вага – 5 т.

Повстання почалося в Легедзиному 10 листопада 1920 р., на храмове свято. Проти котовців збройно виступили також хлібороби сіл Вишнополя, Косенівки, Зеленькова, Кам’янечого, Рогів і Тальянки. Під час повстання, яке закінчилось поразкою, загинуло близько 100 селян.

Пам’ятник встановлено до 90-ліття з дня виступу проти московської комуни.

Закликаємо всіх небайдужих гідно вшанувати пам’ять борців за волю України!

Прес-служба Історичного клубу “Холодний Яр” --- [email protected]

Всеукраїнський військовий з'їзд

Третій Всеукраїнський військовий з'їзд відбувся 20-30.10 (2-12).11.1917 у Києві. В роботі з'їзду взяло участь бл. З тис. делегатів. Головував на з'їзді Д. Лебединець. З доповіддю на з'їзді виступили М.Грушевський, М.Ковалевський та ін. В своїй резолюції з'їзд вимагав від Української Центральної Ради негайного проголошення Української незалежної республіки, повної українізації армії і флоту, укладення миру. З делегатів з'їзду було сформовано перший Український полк охорони революції. Полк у ході боїв 29-31.10 (11-13.11.) 1917 у Києві розбив військові частини штабу Київської Військової Округи, які підтримували повалений Тимчасовий уряд і придушив заколот більшовиків у місті. Постанови третього В.в.з. в значній мірі вплинули на рішення УЦР проголосити Українську Народну Республіку.

Мітинг з нагоди 3-го військового з'їзду у Києві

В.в.з. своїми рішеннями надавали важливу політичну підтримку діяльності УЦР, сприяли розгортанню військового руху і створенню Збройних Сил Української Народної Республіки.

Все так добре починалося... Яка основна причина падіння УНР?

74%, 23 голоси

10%, 3 голоси

13%, 4 голоси

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Нестор Іванович звільнив місто...


27 жовтня 1919 - Війська Нестора Махно вибили з Катеринослава (нині - Дніпропетровськ) більшовиків і зайняли місто.

Приємно згадати...