Z plodem w celi З плодом у камері

  • 11.01.11, 13:43

[ Читати далі ] Hajnosz, Jaroslaw Sidorowicz, Krakow, 2010-11-27/

Малґожата В. була вагітна, коли була поміщена у краківський ізолятор. Повз скарг на болі черевини та інформування, що вагітність під загрозою, арешт продовжено. На свободу вийшла тільки тоді, коли потрібно було видалити мертвий плід. 

[ Читати далі ]

Wspilna brygada Polski, Litwy i Ukrainy

  • 11.01.11, 13:27

Спільна бригада Польщі, Литви та Україні  (2009-11-16)

Протокол намірів у справі створення міжнаціональної бригади з жолнежів Польщі, Литви та України підписали у Брюсселю міністрові оборони цих країн.  4,5 тисячна бригада має стаційонувати в Любліну

[ Читати далі ]

Переднє слово

  • 11.01.11, 11:56

В першу чергу я звертаюсь до своїх старих читачів, які заходили подивитись на мої переклади в харківському "Конусі", запорізькому та одеському форумах українців, донецькому форумі "Наша Хата" тощо.

Але деякі з сайтів припинили своє існування, донецька "Наша Хата" без пояснення причин видалила всі мої переклади разом з акаунтом мого знайомого "Східняка", який їх там розміщував... Настав момент, коли я вирішив стати незалежним від примх друзів, знайомих, неадекватних модераторів та вірусних атак на сайти.

Отже читайте, обговорюйте, копіюйте, не забуваючи посилатись на джерело. Всі аматори хамських діалогів підтримки тут не знайдуть.

Я в першу чергу викладатиму свіженькі переклади, коли матиму час, то щось з архівів, потім знову свіженьке. Одним словом, ніякого  дотримання хронології я нікому не обіцяю.

Деяких друзів з харківського, запорізького та донецького форумів, чиї адреси маю, я повідомлю про своє нове обійстя, решту, я сподіваюсь, повідомлять вони. 

 

Сторінки:
1
54
55
56
57
58
59
60
61
попередня
наступна