Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Зараз усе інакше…

  • 29.05.21, 01:50
Минулого разу забув дещо важливе, не розставив акценти. Згадував про непрості часи, про слова, які  втратили свою силу. Раніше можна було говорити серйозно про важливі речі. Це була золота середина, усі все розуміли з півслова і не потрібно було вдаватися в подробиці. Сьогодні немає такої можливості і люди впадають у крайнощі. Несерйозно ставляться до важливих речей, або надають перевагу обговоренню взагалі неважливих. Це одна крайність, інша – це скандали і подробиці – сміття, яке раніше намагалися не виносити з хати. Раніше такі речі обговорювали між собою і оголошували лише остаточне рішення, усе було так би мовити культурно. Я не кажу, що раніше краще було, можливо причина багатьох проблем криється в минулому, в замовчуванні. Час усіх і все розставить по свої місцях. Цей блог я створив не для того, щоб на когось нападати, а для того, щоб давати відповіді на питання.

Зараз усе інакше, але можна й так, давайте будемо говорити несерйозно про важливе, або взагалі про ті ж дрібнички. Це довше і складніше, але якщо задають питання, то на них потрібно якось відповідати. Можна спробувати й з допомогою анекдоту все пояснити. Памятаєте: Що значить показуй карти? Тут усі джентльмени, ми один одному віримо на слово. Ну, після того мені й поперла карта…

По правилам вони грають поки виграють, коли починають програвати одразу ж забувають про правила. Перевертають усе і хапають те, що було на кону. Повзають, збирають, там не до слів, там потрібно працювати кулаками і ліктями. Люди не розуміють, що після такого з ними більше ніхто не сяде грати, богрош ціна їм – те, що вони назбирали і вхопили. Є люди мати справи з якими собі дорожче. Єдиний вихід - це уникати їх і не мати з ними нічого спільно. Одну людину можна дуже довго обманювати, а усіх лише раз.


0

Коментарі