Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Зведення Генштабу ЗСУ + провокація рф проти білорусі





















5

Коментарі

111.03.22, 16:27

Смерть кацапофашистамі їх прихвостням!

    211.03.22, 16:43Відповідь на 1 від Вурдалак

    Смерть кацапофашистамі їх прихвостням!

      311.03.22, 16:49Відповідь на 1 від Вурдалак

      За наявною інформацією, путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції. На контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти спробують перекласти на Україну.
      Наразі ЧАЕС повністю відключено від систем моніторингу Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ). Станцію знеструмлено. Ресурс наявних дизельгенераторів розрахований на 48 годин підтримки роботи систем безпеки.
      Окупанти відмовились надати доступ до станції українським ремонтникам. Натомість, туди, за вказівкою Олександра Лукашенко, зайшли «білоруські спеціалісти». Серед них під виглядом атомників заходять також російські диверсанти для організації теракту.

        411.03.22, 16:56

        Протягом останніх днів путінські війська завдали ударів по Запорізькій АЕС та Харківському фізико-технічний інституту (там знаходиться експериментальний ядерний реактор).

          511.03.22, 16:57

          По имеющейся информации, на территорию Сумской области российские оккупанты сейчас осуществляют завоз цистерн с аммиаком.
          Очевидно, что российские оккупанты намерены организовать и осуществить провокацию с химическим оружием для дальнейшего обвинения украинской стороны.
          С учётом того, что сейчас Россия использует нарратив о “химическом оружие” как №1 в контексте оправдания своего вторжения, не исключено, что они пойдут на подобного рода инсценировку.
          Также американская разведка неоднократно сообщала о готовности России разыграть имитацию применения Украиной химического оружия, в том числе с жертвами среди мирного населения.

            611.03.22, 17:03

            Російські винищувачі завдали удару по території Білорусі.
            Російські літаки нанесли вогневе ураження по населеному пункту Копані у Білорусі. Це зробили задля того, аби втягнути Збройні сили Білорусі у війну з Україною.
            російські літаки вилетіли з аеродрому Дубровиця (Білорусь). Вони зайшли на територію України, розвернулися над нашими населеними пунктами Городичі та Тумені, після чого нанесли вогневе ураження по білоруському селу Копані.
            “Зараз 9 прикордонний загін спостерігає зайняття цього населеного пункту ворогом! Це провокація! Мета — втягнути Збройні сили Білорусі у війну з Україною”, — зазначено у повідомленні.

              711.03.22, 17:16

              На россии заблокировали доступ к Instagram.

                811.03.22, 17:29

                Слава Україні !!!

                  911.03.22, 17:38

                  Насколько он примитивны своих провокациях.

                    1011.03.22, 17:41Відповідь на 8 від Голубка

                    Слава Україні !!!Героям Слава!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна