Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

ЗМІ розкопали таємницю Додіка Рабіновича

ЗМІ розкопали таємницю Рабіновича: у 1980-х політик отримав срок за обман легендарної льотчиці

Нардеп Вадим Рабінович, який зараз намагається робити політичну кар'єру, розкручуючи проект "За життя", приховує деякі факти зі своєї біографії. Про це йдеться в розслідуванні, опублікованому виданням "Известия в Украине".
"Зараз 64-річний депутат Вадим Рабінович з екранів підконтрольних йому телеканалів часто звинувачує своїх колег по Верховній Раді в корупції і організації злочинних схем. Однак в Харкові, звідки він родом, ще багато хто пам'ятає, що гроші на життя "борець з корупцією" отримував обкрадаючи людей і країну", - пише видання. За даними "Известий ..." майбутній політик у тюрмі сидів кілька разів, загалом близько 10 років, частину цього терміну намагаючись симулювати божевілля.


За даними журналістів, Рабінович був заарештований за обман відомої в Харкові і в усьому СРСР людини - легендарної льотчиці-героїні Валентини Гризодубової, дочки також відомого льотчика Степана Гризодубова.

Вадим Рабінович дізнався, що на одному з підприємств почався випуск дефіцитного лінолеуму підвищеної якості. Втершись в довіру до своєї землячки (Рабінович також з Харкова) - Гризодубової, він переконав її в тому, що хоче реконструювати будинок-музей сім'ї Гризодубових в Харкові. Зворушена жінка похилого віку вибила під це безкоштовне виділення будматеріалів, включаючи лінолеум, на мільйони рублів. Практично вся партія зникла. А точніше - була продана Рабіновичем на чорному ринку.

Дізнавшись про це, Валентина Гризодубова написала заяву в міліцію і Рабіновича, за інформацією видання, заарештували. Щоправда, через деякий час випустили. За однією з версій - після втручання КДБ. Але Рабінович незабаром попався на спекуляціях товарами. Після чого, за активної участі Гризодубової, справа щодо його мільйонних розкрадань будматеріалів, відпущених на музей сім'ї льотчиці, нарешті дійшла до суду. Рабінович отримав 14 років в'язниці. Хоча весь термін він не відсидів, а вийшов в 1990 році.





18

Коментарі

111.05.20, 12:59

шо слуга то слуга . ) народу. )

    211.05.20, 13:02Відповідь на 1 від WalKing

    шо слуга то слуга . ) народу. ) Він ще й громадянин Ізраїлю. Так що якого народу він слуга - хз!

      311.05.20, 13:40

      Фу!Обдурити літню жінку - Героя Радянського Союзу, Героя Соціалістичної Праці - вельми достойне заняття. Мабуть на війні їй було легше, там дійсно боролись за життя, а не за щось інше

        411.05.20, 13:45

        Дістали ті слуги конкретно...

          511.05.20, 14:09Відповідь на 3 від nasinynka

          Фу!Обдурити літню жінку - Героя Радянського Союзу, Героя Соціалістичної Праці - вельми достойне заняття. Мабуть на війні їй було легше, там дійсно боролись за життя, а не за щось іншеВін і бореться за життя. За своє солодке життя...

            611.05.20, 14:13Відповідь на 4 від Голубка

            Дістали ті слуги конкретно...Взагалі то він з ...оппоблоку "Лехаїм" разом з Бойко, Мертвечуком, Королевською, Шуфричем, Суркісом. Та ще гоп-компанія!

              711.05.20, 14:29

              ужас, он мне никогда не нравился, отвратительная личность

                811.05.20, 14:46

                Так це вже давно не секрет. На дебатах до президентських виборів про це вже казали.

                  911.05.20, 15:33

                  Что этот еврей вор и уголовник, давно известно.

                  В ОПЗЖ, нормальных раз-два и обчёлся!

                    1011.05.20, 15:58

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна