Кіномистецтво на історичну тему. Рашка проти СРСР. Різниця.

Приблизно з 12 хвилини до 39ї. І про Чапаєва теж.

 "Важнєйшєє із іскусств являєтся кіно". Лєнін.
Чому в СРСР виходило, а куйловській рашкє рімейкі на ці фільми - ні?
  

Неможна ходити в спортзал.))

В Совете Федерации осудили мужчин, которые ходят в спортзал.
,,Настоящий русский мужик должен зачать минимум трёх детей, посадить дерево, построить деревянный туалет на даче и геройски умереть за Родину. А мышцы качают пусть разные гомосеки’’ - заявила сенатор Ковитиди.


После удара по детской больнице стало особенно очевидно – наиболее результативные переговоры с оккупантами провёл пограничник с острова Змеиный.
- По моему еще Джохар Дудаев говорил , что Россия начинает "переговоры" когда попадает в тупик и для нового удара нужно время и силы . Любые переговоры с Россией идиотизм .

Если хотите, чтобы Россия на вас не напала — избавляйтесь от всего русского, от всего, что исходит из России. Россияне не смогут вам предъявить счёт за "русскую культуру".
- Кацапы всегда найдут предлог,если надо будет развязать войну.Моддова,Грузия,Украина,причин не было,а война была.Этот гной не даст никому жить лучше их.
- Выбросил две матрёшки и одного Ваньку - встаньку....больше ничего русского нет.
- тогда предъявят счёт почему не знаете русской культуры… была бы палка а охота  бить прийдёт

Некоторые  думали, что Новодворская с приветом и немного ненормальная. Время показало, что она была как раз нормальная. А вот все остальные с приветом...
====
Доброе утро, дорогие!!!
Путин хочет Перемоги
Поломаем ему ноги
Поломаем и ябло
Потому-что он - Куйло!!!



Чай "Новичок" со вкусом инсульта
Чай луговой с тонким ароматом полония. Вот накуя с гнидой ручкался!?
Иван чай с топинамбуром не понравилси
фото



У таваріща Си інсульт?

Але чому ми мусимо відступати, а не орки?

 ....ситуація в районі Кринків "трохи не така критична, як її інтерпретують деякі медіа і блогери".

"Ключовий наш меседж такий: сили оборони України продовжують виконувати бойові завдання на лівобережжі Дніпра. Зокрема і в районі населеного пункту Кринки", – наголосив Лиховій.

Однак, за його словами, більшість основних позицій ЗСУ в селі було зруйновано вщент унаслідок інтенсивного комбінованого і тривалого вогневого впливу противника.

"Саме село перетворилося на груду каміння, воно повністю знищене ворожими обстрілами. Це вже давно не населений пункт, це місце, у якому фактично неможливо тримати оборону", – розповів речник.

Водночас він зауважив, що українські військові й далі перебувають на плацдармах на лівому березі Дніпра.

"Окрім Кринок, маємо інші плацдарми, і бойова робота на лівобережжі Дніпра продовжується", – пояснив Лиховій.


Оперативна пам"ять мозку.

Перепостив. Але автор вважає, що у більшості українців саме так. Але ж війна мені здається вносить коррективи. Але я вважаю, лише у 20-25% зараз так що самі рашкіни нарративи. і це саме ті, що лапу тягнули за жопників (ОПЗЖ).

....враховуючи що у пересічного вкраїнчика розмір оперативної памяті десь 64 кілобайти, а диск маленький, на якому зберігається уйня, тупі жарти, руссонінява музика, марожина по 20 копійок, пісюн Януковича і алкоголізм - 

не варто очікувати що хтось окрім тебе і ще кількох самошеччих не тільки памєятає історію 2013-2024, але й може зробити правильні логічні ланцюжки від дій персонажів до логічної відповіді злочинного всесвіту


Обережно, цукерки!

Уроженец Грузии Михаил Чхиквишвили хотел раздавать отравленные конфеты возле школ и ешив в Бруклине, а также планировал целый ряд других преступлений на почве ненависти.

По мнению американской прокуратуры и ФБР, Чхиквишвили был лидером экстремистской группировки, известной как «Maniac Murder Cult». Члены группировки действуют на территории России, Украины, а также в США. Чхиквишвили был арестован в Кишиневе 6 июля по ордеру Интерпола. Ему предъявлены обвинения в окружном суде Нью-Йорка в Бруклине. 
 
В ноябре 2023 года Чхиквишвили предложил провести массовую атаку в Нью-Йорке в канун Нового года, в ходе которой человек, одетый как Санта-Клаус, раздавал бы отравленные конфеты представителям меньшинств.

Рассылая сообщникам и соратникам сообщения через защищенные мессенджеры, Чхиквишвили нарвался на агента ФБР под прикрытием. С этого момента переписка и идеи неонациста начали попадать в руки спецслужб США. 

Более того, Чхиквишвили составил пошаговый план и отправил его агенту ФБР. План включал создание смертельных ядов и газов, а также видеоотчеты о нападениях. На отравлениях Чхиквишвили не остановился — у него были схемы создания бомб, которые он нашел в каналах сторонников «Исламского государства». Сам он в переписке неоднократно хвалил джихадистскую идеологию.

Як ждунів кидають. 20 хвилин.

Ждунам руцкєміра це корисно знати.
Але ждун може виправдовуватись. "А чому нас не захистили?". І це буде шпилька по керівництву ВСУ, а головне по "гідранту". А ще рикошетом по міжнародним партнерам.
А можна у відповідь лише закинути. "А ти багато робив, щоб втекти від орків? Багато робив задля захисту?".
І це буде якийсь вічний діспут, що відбирає час. А питання, що робити, так і залишиться без відповіді.

Прогноз замаху на Трампа.

Лише одне питання. Це єдиний оглядач, якого я бачив, що спрогнозував замах на Трампа. А ще такі були?
Прогнозуєтє його прихід до влади.от я ставлю, що дотягнеться до влади.

Чого орки волають про відновлення СРСР?

Що таке відновлення СРСР?
СРСР це не набір земель. 
Це насамперед планова економіка. Чому рашка не почне з себе? Введіть планову економіку, поміняєте як Лука прапор на радянський, і буде вам совєтскоє шаст"є. 
Головне, що робить совок совком, це саме планова економіка, з її вічним дефіцитом. 

 Звісно при наявності олігархів, головний з них путло, про яку планову економіку може йти мова?
Мова може йти лише за боротьбу про сфери особистого впливу купки олігархів-авантюристів. Географічне відновлення СРСР, то локшина для приїзжих. 

Просто демографічна криза в рашкє по темпам обгоняє всі інші, якщо мова про Україну. Та можливість погрожувати та паскудити сусідам України, примушуючи увійти у сферу впливу московської імперіі.

 

Знову кидок.

Все частіше пишуть про змову проти України. І немає чіткої відповіді.

Зеленський підняв питання щодо використання американської зброї наприкінці двосторонньої дискусії, на що Байден сказав, що обидві сторони повинні продовжувати розмову.
Анонімні співрозмовники видання зазначили, що це не зачинило двері для можливого зняття обмежень, але до "так" було ще далеко.

Або той єрмачний квартал не вміє домовлятись, бо це ж не дипломатична школа за плечима.
Або Байден впав у деменцію остаточно (а може так своєрідно готується до виборів). 
Але ж не тількі він. Прем"єр Британіі щось теж дав задню. Макрон мовчить. Про Шольца я взагалі мовчу. Ходяча ескалація.

"Відчуття завжди одне й те саме: обмеження зрештою знімуть, але спочатку хтось має померти. Здається, що знищення дитячої лікарні недостатньо", - сказав анонімний співрозмовник.


Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
68
попередня
наступна