Що сазати про Трампа?

Просто відчув, що у світі безкінечних судових процессів перспективи у США немає. Навіть якщо виграє вибори. 
Колись та доведеться відповідати. Так що доведеться або встановлювати у США власну диктатуру. Або згодом тікати у затишок. Скоріш за все в Мордор. Але перед цим треба добряче вислужитись Мордору. Впритик до того, що зненацька і Європу й Америку здати.
Такі спроби вже як бачимо ведуться.

Одним продаватись легко. Іншим ой як важко.

Татьяна Миткова:
«Я оцениваю события на(!) Украине так же, как и все нормальные люди. Правильно, что начали операцию. Первое время даже, когда мы это обсуждали, то все приходили к вопросу: почему мы не сделали это раньше? Со временем стало очевидно, почему раньше не сделали.
Відео. А оченята як бігають, не зна куди дівати.

Прослухав негативи про подвійне громадянство.

А й справді. Як Орбан чи Фіцо отримають українські паспорти, так вони й президентами можуть бути тут. З відповідною політикою. рашка не в рахунок бо ж країна-агрессор.
Але ж... це якщо всі угорці теж стануть за громадянством українцями, чи що? Один Орбан би нічого не вирішив.
В висновок. А висновок такий, що у особливостях міжнародної дипломатіі я мало розбираюсь. Тобто у подвійному громадянстві і у подвійних податках також.

Дива дивні.

 Україну куйло досі не зламав, а от США через свого троянського коня "Козиря" (Трампа) запросто.
Та і Єврпа тремтить. Але дорікає. Бо мабуть близько до рашки.

Війни дуже важко прогнозуються.

А особливо умови закінчення. Виявляється, що Україна ризикує програти війну і взагалі щезнути разом з українцями не завдяки силі рашки (а що від неї чекати?), а через ніж у спину політичній зраді своїй та чужій. Ну і власній дуркуватості. "Не на тіх коней поставили", як кажуть на іпподромі. Не маю на увазі у який напрямок була зовнішня політика. На словах постмайданного часу начебто на один. Тобто, якщо програємо то на кого пальцями вказувати? От дідько!
А що власне вважати за програш?

Завжди викликали підозру...

...блоги, де у дискуссіях та коментарях сам автор не приймає участь (хоча бува й інакше).
Є такий прийом у соц-сітках. блогери якогось соціального напрямку створюють собі штучного оппонента. Але роблять з нього такого собі екстремального дурника, щоб виставити на посміховисько та перед усіма глядачами прагнуть довести свою розумність, а оппонентів виставити бовдурами чи кловунами.

За тиждень до німецько-радянскої війни. Кіночасопис.

  • 12.01.24, 20:10
Ну хіба пагана техніка того часу та ? А прикидались дурнями,

Дешахтарізація.

  • 08.01.24, 13:13
Металлургам теж всьо, але про це іншим разом.
Піля деокупації регіону Україна не матиме взагалі проблем з тим, щоб шахтарі перевчалися на інші професії. А чому? Бо шахтарів не буде. І Україна тут взагалі ні до чого – це не Київ на мінні поля гнав клоунів у касках, а москва. І саме кремлівські маніяки увійдуть в історію як ті, хто примудрився за півроку знищити представників однієї професії.
Тут все не можу, продиратись через матюки довго. Невелика цитата.
"Просто быдло, которое ждало русских зарплат и пенсий, получило то, что должно было получить. И все. Не вижу причин не порадоваться за пацанов, у которых все получилось.
Нууу, почти получилось. Их просто все устраивало. Две пенсии, два регресса - это вам не в Польше по 16 часов ипашить. Это у себя дома, это жить у себя в доме и не париться о том, что нужно за хату платить вовремя."

А хоч там як, а якось воно буде!

З наступаючим Новим Роком друзів!

Ось так. Просто відійшли...

unsmile Літні зусилля десь розчинились.
«Передові підрозділи ЗСУ відійшли з першої позиції головного рубежу оборони противника на захід від с.Вербове, а також з району на північ від нього. На даний момент передові підрозділи ЗСУ продовжують утримувати лише невелику ділянку першої позиції головного рубежу оборони противника на північний захід від Вербового. По суті, противнику вдалося майже повністю ліквідувати вклинення передових підрозділів ЗСУ в першу позицію свого головного рубежу оборони на Токмацькому напрямку» — йдеться у тексті.