хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Напрямки програм по наційній ідеї

 Національна ідея - любов, чесна праця ,справедливість заможність, дозволить об*єднати переважну більшість еліти і народу України до боротьби за краще майбутнє, до боротьби за квітучу Україну.

Але щоб цього досягти потрібно, як писали деякі мої читачі, виконувати конкретні програми.

Програм потрібно чимало з різними деталями тому пропоную розібратися з їх основними напрямками

Сьогодні пропоную висвітити напрямок -любов до України

Щоб виникла любов до Батьківщини потрібно пестуати це почуття з дитинства. І в нас це дійство відбувається. Сім'ї, дитсадочки, школи, вже з малечу прививають дітям любов до народної мудрості, мови, мистецтва та культури предків, краси вишиванок, та рідної природи. Гарно що в нас стали проводити свята в традиційному стилі і все це дуже добре але мабуть поки замало тому що в житті ми дуже часто зустрічаємось з хамством, шахрайством, насильством, розбійними нападами та терористами. Все це наслідки того що ціх людей не до любили , не до виховали, не до вчили. Тому зараз потрібно ліквідовувати ці прогалини за допомогою науково розроблених програм.

Перш за все потрібно створити умови для вихователів, вчителів, викладачів і мова йде не тільке про оплату їх праці а і про наповнення матеріалами та засобами навчання- учбовими фільмами, плакатами, посібниками творами мистецтва, які викликають почуття любові, солідарності, співчуття і задоволенні що ми є громадянами нашої країни. Все це потрібно щоб підтримували ЗМІ, котрі зараз діють навпаки, тому що в погоні за сенсаціями та політичними замовленнями, викладають занадто однобоко багато жахів в ефір, при цьому не даючи відповіді на питання чому це сталося, таким чином формують негативне уявлення, невпевненість, злобливість в суспільстві і як наслідок ще більше зростає агресія і розвиток міграції з країни. Однозначно, що свобода ЗМІ повинна діяти в певних рамках а не на шкоду українському народу. Які це рамки свободи- повинно визначиться суспільство, інтелігенція і законодавці.

Другим важливим напрямком розвитку любові до батьківщини потрібно визначити дію реклами. Це повинно знайти відображення в соціальній рекламі, туристичній. музикальній і навіть технічній. Вироби які виробляються в України повинні мати українську назву як це були Таврія, Лан, Дніпро Мрія та інші. Назви магазинів українською або таким же шрифтом ще іньшою мовою, щоб і дітям і дорослим було зрозуміло яка це країна. Велике значення для розвитку почуттів любові може зробити музика Щодня повинна звучати по радіо і телебаченню хоча б одна пісня з золотого фонду України. На це повинні також бути направлені всеукраїнські фестивалі на зразок “Червоної рути” та фестивалі гумору ті сатири

Тільки так ми зможемо розвивати та поширювати любов серед різних верств населення.

Ще одним важливим, але досі не за діяним є напрям матеріальної підтримки громадян — Молодіжний фонд. Його потрібно створювати на зразок арабських країн, за рахунок відрахувань от використання публічної власності- видобутої нафти, газу, інших природних копалин, а також від аренди землі. На кожного юного громадянина України необхідно відкрити рахунок і щорічно за показниками року поповнювати його. А потім, при досягненні 18 років, віддати накопичені кошти юнакові на навчання, житло. підприємницке обладнання. Таким чином кожна молода людина і її батьки будуть зацікавлена в українському громадянстві. а любов до Батьківщини і бажання її захищати буде становитися ще більш кріпкою. Вся ця діяльність повинна широко вісвітлюватись в ЗМІ.

Ось такі , на моє переконання, основні напрямки програм по поширенню любові до країни. Але вони не вичерпні Кожен з нас може їх доповнювати пограмами і в історії , і в архитектурі і в літературі, і в малярстві, і в кіно і фото, і в народних промислах, і спорті і особливо в створенні екологічного комфортного середовища. Будемо любити і розвивати Україну тоді нам вистачить сил подолати всі теперішні негоразди і кризи.

А для цього поширюємо націдею- любов, чесна праця, справедливість, заможність .




67%, 2 голоси

33%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

14.04.18, 21:13

Приємно чути зі Сіверськодонецька такі гарні думки про людей і Батьківщину. Дуже вас підтримую. Звичайно, що тут домінує ідеалізм і романтика, але хіба це не є основою будь-якого поступу?!

    24.04.18, 21:36

      Гість: malpaso

      34.04.18, 22:17

      Просто треба вбити в собі москаля

        44.04.18, 22:33Відповідь на 3 від Гість: malpaso

        Просто треба вбити в собі москаля
        Ми маємо безліч прикладів, коли особа проклинає москалів бье себе в груди що щирий українец, а сам обкрадає українців і усю державу.

          55.04.18, 09:19

          у меня вопрос....кого вы называете элитой?

            65.04.18, 13:23Відповідь на 5 від Маммамія

            у меня вопрос....кого вы называете элитой? Під українською елітою я маю на увазі перш за все інтелектуалів. які засвоїли і використовують кращі світові досягнення в науці, культурі, містецтві. В економіці і політиці вони теж є але зовсім мало і їм немає доступу до ЗМІ.