хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вільні Люди

Світлина від Вільні Люди.

Ініціатива відставки Уляна Супрун – це неприкритий реванш корупції та старих еліт, які будь що намагаються повернути втрачений вплив та можливості.

Вчора парламентський комітет з охорони здоров’я підтримав проект постанови із рекомендацією до уряду звільнити Уляну Супрун із посади в.о. міністра охорони здоров’я. Ініціаторами цього рішення стали опоблоківці Шурма та Вілкул, його активно підтримала представник БПП Ольга Богомолець та позафракційний Олег Мусій. Загалом, ще ті авторитети. «Міцні господарники» довели медицину до стану клінічної смерті. Інша побоялась взяти відповідальність за стан справ в галузі, коли їй це пропонували, резонно вирішивши, що краще тихо отримувати бонуси на медицині, ніж розгрібати завали. А позиція останнього добродія взагалі унікальна: як реформувати медицину нам розказує людина, яка лише 4 роки тому сама очолювала міністерство в першому постреволюційному уряді і вилетіла звідти через підозри в корупції.

Насправді, істеричні спроби цих, з дозволу сказати, «проффесіоналів медицини», позбутись Уляни Супрун, є лише зайвим свідченням, що вона та її команда працюють якісно і в правильному напрямку. Що міністру та команді вдалось перекрити багаторічні корупційні канали, на яких заробили статки десятки політиків, бізнесменів та «професійних медиків». Розуміючи, що ще трохи і зміни в системі охорони здоров’я будуть незворотними, вся стара корумпована медична мафія робить відчайдушні кроки позбутись реформаторів і відновити втрачені позиції по доступу до бюджету та відновлення корупційних потоків.

У бажанні позбутись Уляни Супрун об’єднались «старі» та «нові». Хоча, насправді немає ніяких «старих» та «нових». Вони всі з однієї «команди» - «корупції та реваншу», і їм абсолютно байдуже, що буде з медициною. Вони не лікуються в українських лікарнях та поліклініках, вони мають доступ до найдорожчих ліків, їхні статки дозволяють не думати про доцільність медичного страхування. В українській системі охорони здоров’я їх цікавить лише одне – доступ до бюджету, потоків, ресурсів. І не хай весь світ почекає, поки вони з насолодою будуть ділити чергові мільярди. Але по-їхньому не буде. Уляна Супрун залишиться, реформи продовжуватимуться, бо цього потребує країна.

Вимагаємо від ВР не підтримувати цієї популістичної та реваншистської постанови комітету щодо відставки Супрун. Більше того – замість голосувати із звернення до уряду, щоб він звільнив Уляну Супрун, парламент має проголосувати за її повноцінне призначення міністром. Подібне рішення ВР буде найбільш яскравим доказом, що уряд, коаліція та Президент на ділі, а не лише на словах, підтримують реформування медицини.

2

Коментарі

14.04.18, 21:18

мои молодые знакомые --за Супрун, а я своего мнения не имею, так как не имела возможности вникнуть глубоко в проблему

    24.04.18, 22:12Відповідь на 1 від Cosmopolit

    Якраз така позиція і доводить вашу правильну думку, бо тільки в дурнів є відповіді на всі проблеми - вони в усьому фахівці. Також, я зауважу, що підтримую в першу чергу не саму Супрун, а справу, яку вона робить, хоча і як людина вона є герой, бо тиск йде на неї просто жахливий, а вона тримається і не здається.

      35.04.18, 06:31

      Дуже слушна публікація.

        45.04.18, 11:49

        Глянувши хто проти розумію, реформа хороша треба проводити!

          55.04.18, 14:12Відповідь на 4 від Big_Erny

          Розумно. Я чомусь цей варіант позитиву від негативу не врахував.

            66.04.18, 17:00

            Ініціаторами постанови №5642 про звільнення Супрун є представники Опоблоку І.Шурма і О.Вілкул.
            З ригами все зрозуміло, а от "парадокс Богомолець" повинен увійти в підручники сучасної соціології та корупціології, як приклад невідповідності поведінки людини, яка одніє рукою тримала на Майдані прапор докорінних змін, а іншою намертво вхопилась у те, чим жила та на чому збагатіла. Вона вихована малоросом

              76.04.18, 20:26

              ..Alexander Martynenko Класифікація персон які виступають проти У.Супрун 1 ) генерали та солдати ФАРММАФІЇ; 2 ) маніфестні та латентні ТРОЛІ 3 ) регіонали та їх виборці, яким подобаються Янукович та Богатирьова; 4 ) придурки-совки , які голосували за Добкіна, Кернеса, Труханова та похожих; придурки нічого не знають про реформу, ще не склали договір із сімейним лікарем, криком кричать, що в лікарні бачили тарганів і в цьому винна Супрун, хоча знають, що головного лікаря затвердили за Януковича...Знову будуть голосувати за Кернеса ..., бо він лавочку поставив білі підїзду; 4 ) безмозглі та малограмотні крольчихи, це ті які вживають в постах "дєті" та "вакцина", не розуміющи що таке вакцина; половина цих вважає що багато бід від вакцинації, половина - що без неї; про реформу нічкого поняття (

                86.04.18, 20:28

                ( інформація на сайті МОЗ ) 5 ) психічно хворі, куди я включаю і агресивного совка ( теж хворі ); ці Бога не бояться, пропонують "убити, спалити, розіп'яти тощо. А Бога треба боятись.., покарає. 6 ) Кацапи - ті хто використовують матюки, як характерологічну особливість нації, думають що ми не здогадаємося..Класифікацію можна поширювати, посилання на автора обов'язкове.Alexander Martynenko