хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Літак МАУ над іранської столицею було збито навмисно!

Богдан Гордасевич: Відпочатку було ясно, що це зумисний акт ісламістів як помста за вбивство їх лідера Сулеймані - це спланований злочин, який виконали службовці армії РФ - фахові оператори, як і у випадку з МН-17 над Україною в 2014-му.



 Розвідка Канади отримала секретні записи розмови іранського міністра про катастрофу літака МАУ Літак МАУ під іранської столицею могли збити навмисне
 
10 лютого 2021
 
Розвідка Канади має секретні аудіозаписи розмови міністра закордонних справ Ірану з приводу авіакатастрофи Boeing 737 під Тегераном. Ця інформація підтверджена представником прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо, передає ТСН.  Катастрофа МАУ - фото з відкритих джерел Згідно з офіційними даними, канадської розвідки вдалося перехопити розмову ще в листопаді 2020 року, проте аудіозапис ще до кінця не вивчили.  Відомо, що в розмові бере участь чоловік, якого ідентифікують як міністра закордонних справ Ірану. Він обговорює ймовірність того, що літак МАУ під іранської столицею могли збити навмисне. При цьому нібито чиновник заявляє, що повна інформація з приводу авіакатастрофи швидше за все ніколи не розкриється, оскільки це суперечить національним інтересам Ірану.  Нагадаємо, що катастрофа літака Boeing-737 авіакомпанії "МАУ", що виконував рейс "Тегеран-Київ", сталося 8 січня близько 6 ранку. На борту перебували громадяни семи країн - 167 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Серед них - 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту загинули.  Пізніше стало відомо, що катастрофа літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" відбулося через те, що в нього потрапили дві ракети. Зазначалося, що перша ракета, вразила літак, знищила злітні вогні, а також, можливо, кабіну пілотів. Ракета долетіла до цілі за 18 секунд. Друга ракета вилетіла через 30 секунд після першої і долетіла до цілі за 11 секунд. Після другого попадання український "боїнг" спалахнув. 
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український авіаперевізник "міжнародні авіалінії України" (МАУ) вирішив порадувати корпоративних клієнтів. Тепер співробітники великих компаній можуть отримати авіапрогулку над українською столицею.

https://society.comments.ua/news/developments/razvedka-kanady-poluchila-sekretnye-zapisi-razgovora-iranskogo-ministra-o-katastrofe-samoleta-mau-671489.html
2

Коментарі

113.02.21, 17:58

Мені здається, що у 2014 все-таки росіяни збили Боїнг випадково. Або чекали на АН-26 (про це написав був Філатов, а потім ніби-то витер із ФБ), або хотіли збити російський Боїнг, який пролітав недалеко.

    215.02.21, 19:39Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Абсолютно випадково тоді збили Боїнг, але в тому і суть міжнародного тероризму, що гине багато невинних людей.
    Росіяни свідомо обстрілювали міста під контролем сепарів, роблячи вигляд атак ЗСУ, бо то їм було вигідно і щоб сепарів більш непримиренними зробити, і картинку міжнародну про громадянську війну поширювати на "реальних фактах" тощо. Сумно все це і паскудно.

      315.02.21, 19:45Відповідь на 1 від Nech sa paci

      Також Пуйло був не проти мати гарну причину як з Грузією у 2008-му почати офіційне введення військ РФ в Україну за гаслом "примушення до миру", але якби задумав збити свій авіалайнер - то збили б. Тут контора працює чітко. Просто головний розрахунок був на масштабний сепаратизм "русскаго мира" в Україні, а цього не сталося.

        416.02.21, 21:56Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Навального вбити хотіли чи ні?

          520.04.21, 15:01Відповідь на 2 від Богдан Бо

          ...суть міжнародного тероризму, що гине багато невинних людей.
          Росіяни свідомо обстрілювали міста під контролем сепарів, роблячи вигляд атак ЗСУ, бо то їм було вигідно і щоб сепарів більш непримиренними зробити, і картинку міжнародну про громадянську війну поширювати на "реальних фактах" тощо. Сумно все це і паскудно.
          Я особисто бачив щоденні обстріли Донецька з "Града", вранці та вечором з території колишнього заводу "Ізодяція" випускали по 40 ракет на всі боки, рівномірно по колу. Займалися цим чеченсько-осетинські "інтернаціоналісти". З танкової гармати обстрілювали Ленінський район, танк стояв поряд з центральною поліклінікою (ОЦКБ), "Град" обстрілював Київський район з території заводу "Точмаш", міномети руйнували житлові будинки в 20-30 км. від украйнських позицій...