хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Що викрало в нас Різдво

Папа Римський засудив споживацьке ставлення до Різдва
Папа Римський засудив споживацьке ставлення до Різдва

Папа Римський Франциск













КИЇВ. 20 грудня. УНН. Папа Римський Франциск критично висловився про те, що багато хто забув істинний сенс Різдва, і натомість “споживацтво викрало в нас Різдво”. Про це понтифік заявив під час традиційної недільної проповіді, передає УНН.

"Замість того, щоб скаржитися в ці важкі часи на те, що нам заважає зробити пандемія, давайте зробимо щось для того, хто має ще менше: не сотий подарунок для себе і наших друзів, а для нужденної людини, про яку ніхто не думає", - написав понтифік у Twitter.

За словами Папи Франциска, щоб “Ісус народився в нас”, потрібно підготувати серце. Молитися, а не ганятися за покупками, забувши про Ісуса, бо “споживацтво викрало в нас Різдво”, вказав понтифік, якого цитує Радіо Ватикану.

“Нехай зі мною станеться за Твоїм словом. Це останні слова Пречистої Діви в цю останню неділю Адвенту, що є запрошенням зробити конкретний крок в напрямку Різдва. Бо якщо народження Ісуса не торкнеться нашого життя, життя кожного з нас, то пройде надаремно”, — підсумував Папа Римський.

Нагадаємо, Папа Римський оголосив про відпущення гріхів тим, хто покаявся протягом року - за виконання трьох умов.

1

Коментарі

121.12.20, 03:10

надо уменьшит шрифт, нечитаемо

    22.01.21, 16:06Відповідь на 1 від ТНЕ*

    Перепрошую, але тут важать посилання, а сам текст можна скопіювати для детального прочитання. Нема на то ради, якісь глюки-гади.