Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Арсеній Яценюк про пенсійну реформу

Пенсійний законопроект Арсенія Яценюка: Метою законопроекту є справедливий перерахунок пенсій, подолання дефіциту Пенсійного фонду за рахунок створення нових робочих місць, припинення дискримінації пенсіонерів, які працюють, запровадження накопичувальної системи з 2013 року й переведення привілейованих пенсіонерів на загальну систему призначення пенсій. При цьому не буде необхідності в підвищенні пенсійного віку.

У четвер, 16 червня, Арсеній Яценюк представив свій законопроект у парламенті.

Одним із ключових моментів законопроекту є механізм стимулювання створення робочих місць – бази для наповнення Пенсійного фонду. «Пенсійний фонд наповнюється насамперед громадянами, які працюють.Сьогодні 2 мільйони українців за статистикою Міжнародної організації праці не мають роботи. Як ви наповните Пенсійний фонд, розгорнете виробництво в країні, якщо ви не створюєте робочі місця?» - звернувся Арсеній Яценюк до провладної парламентської більшості.

Арсеній Яценюк виступає за спрощення формули нарахування пенсій, адже наразі ця формула розписана на п’ять сторінок, що є чудовим способом маніпуляції, обману людей. Лідер «Фронту Змін» виступає за справедливе нарахування пенсій та їх осучаснення. Для цього він пропонує перерахунок пенсій із урахуванням середньої зарплати за 2009 рік. Це дозволить підняти пенсії в середньому на 334 грн для 10 мільйонів українських пенсіонерів. Крім того, пропонується перерахунок пенсій пенсіонерам, які працюють, з урахуванням зарплатні за рік, що передує року перерахунку пенсій.

[ Читати далі ]

Тимошенко про пенсійну реформу

У четвер за особистою вказівкою Януковича Верховна Рада в першому читанні схвалила проект закону про погіршення пенсійного забезпечення громадян, який влада чомусь називає "пенсійною реформою". Насправді цей проект не має нічого спільного зі справжніми реформами, він є черговим безсистемним набором положень, які ускладнять людям життя, віддалять час отримання пенсій і зменшать їх розмір. Зовсім недавно, лише півтора роки тому, у розпал президентських виборів Янукович тішив виборців казками про захмарне підвищення зарплат та пенсій, про високі соціальні стандарти, обіцяв, що ніколи не дозволить підвищувати пенсійний вік, казав, що "ми не маємо морального права це робити" і "я на це ніколи не піду". Але пішов! Пішов, порушуючи не тільки дані народу обіцянки, але й Конституцію України, де у статті 22 чітко записано, що при прийнятті нових законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав та свобод. Зокрема, права на соціальний захист, права на отримання усіх видів пенсії, права на достойний життєвий рівень. Ключові зміни пенсійного законодавства, які планує запровадити у державі Янукович цим законопроектом, будуть такими:

[ Читати далі ]

Про пенсійну реформу

1. Повышение страхового стажа мужчинам - до 35, женщинам - до 30 лет. Согласно ч.2 ст.28 ЗУ "Про пенсионное страхование" при наличии страхового стажа менее установленного порога пенсия устанавливается в размере, пропорциональном страховому стажу, исходя из минимального размера пенсии - это существенно понизит размер назначенной пенсии.

2. "при назначении пенсии необходимо исходить из размера средней заработной платы за 3 календарных года" - это также существенно понизит размер назначенной пенсии.

3. Сохраняется порядок назначения блатных спецпенсий, который делит украинский народ на два сорта: - подавляющему большинству населения пенсия насчитывается как 45% от мифичной средней ЗП по стране, а блатным спецпенсионерам - как 90% от их средней ЗП. Таким образом блатные получают пенсии на 55% больше, чем платили взносов в Пенсионный Фонд. - это одно из главных противоречий и несправедливостей пенсионного законодательства.

4. Повышение пенсионного возраста не устранит главную проблему - низкие поступления в ПФ, ибо после 50 не может быть продуктивной работы, тем более адекватной ЗП. Конечно, повысить пенс.возраст гораздо легче, чем установить справедливые условия для конкуренции бизнеса внутри страны и сделать суды независимыми, чтобы позволило резко увеличить приток заребежных инвестиций и создание рабочих мест.

++++++++++++++++++++++++++++

Срок выхода на пенсию повышать нельзя.Все другие мнения считаю жульничеством,т.к. такие мнения о необходимости повышения срока выхода на пенсию не стыкуются со средней продолжительности жизни в стране.Если кто то хочет тырить деньги,собираемые со всех,то почему я должен поддерживать мнения морочащих простым людям голову?А мнение,что собираем деньги с плательщиков в левый карман-и тратим целевым образом на пенсии только оттуда,а вот в правом кармане деньги остались с налогов -покупаем мерседесы,такое мнение,как я думаю,рассчитано на неадекватных простаков.Государство должно обеспечивать выплаты пенсий в полном объеме.Точка.А оно вместо этого говорит в лице своих нелучших представителей: "В ПФ нет денег и потому в полном объеме платить не будем".А деньги на дорогие вертолетики и машины - есть?)

Про український газ

За даними британської British Petroleum, підтверджені запаси блакитного палива в Україні - 900 мільярдів кубометрів, що становить 0,5% світових об'ємів. Цього, за розрахунками компанії, вистачить на 50 років.

За даними Інституту енергетичних досліджень, в країні є три ключові газовидобувні регіони.

Перший - східний, який об'єднує Полтавську, Харківську, Сумську, Чернігівську, Луганську та Дніпропетровську області. Основними видобувниками в цьому регіоні є держкомпанії "Полтавагазвидобування", "Шебелинкагазвидобування", "Харківгазвидобування" та "Укрнафта".

Другий - західний, до якого входять Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Волинська та Чернівецька області. Держава в цьому регіоні представлена компаніями "Львівгазвидобування" та "Укрнафта".

Третій - кримський - включає Крим і чорноморський та азовський шельфи. Головний видобувник - державна компанія "Чорноморнафтогаз".

В останні два роки Україна скорочує видобуток газу. У 2010 році цей показник знизився на 5,3% до 20,1 мільярда кубометрів порівняно з 2009 роком. У січні-травні 2011 року - на 0,7% до 8,4 мільярда кубометрів порівняно з аналогічним періодом 2010 року.

[ Читати далі ]

Брифінг Юлії Тимошенко

  • 16.06.11, 16:18
Щодо погіршення пенсійного забезпечення:
http://intv.ua/76108-kkbondr-tts9y5oh.html

Житловий кодекс істотно прискорить дерибан нашої власності

Житловий Кодексу України: Ініціатори законопроекту -  Рибак В.В., Попов О.П. (київський градоначальник).

В наслідок ухвалення у 1992 році відверто популістського Закону України "Про приватизацію державного житлового фонду", багатоквартирні будинки з правової точки зору перетворилися на сукупність окремих квартир, відірваних як від будинків у цілому, так і від земельних ділянок, на яких ці будинки побудовані. І це при тому, що з 1989 по 1992 рік в Україні діяла юридично досконала (за винятком неврегульованого в ній «земельного питання», бо в 1989 році права приватної власності на землю не існувало як такої) Постанова Ради Міністрів СРСР від 19 травня 1989 р. N 142 «Про затвердження Положення про продаж громадянам у власність квартир у будинках державного і громадського житлового фонду, їх утримання і ремонт». Постанова передбачала: - Викуп (а не безкоштовна роздача) квартир за залишковою вартістю; - Видача правовстановлюючих документів, у яких квартира визначалася не як об’єкт, який "висить у юридичному повітрі", відірваний від будинку в цілому, а як ідеальна частка всього домоволодіння; - Замовлення в органах технічної інвентаризації плану всього будинку; - Утворення товариств індивідуальних власників квартир для ефективної експлуатації будинків на основі колективного управління; - Покладання на власників квартир всіх обов’язків з утримання, поточного і капітального ремонту будинку і прибудинкової території пропорційно до розміру житлової площі їхніх квартир. Проте в 1992 році безмозкі популісти-депутати, нездатні бачити щось далі своїх корумпованих носів, вирішили, що виділяти частки, інвентаризувати і взагалі - робити з людей ЕФЕКТИВНИХ ВЛАСНИКІВ, а не жертв патерналізму держави - це довго і нудно. А тому - простіше роздати власність (і дуже дорогу!) людям, абсолютно непідготовленим до того, щоб не те що нести за цю власність належну відповідальність, а навіть просто усвідомлювати себе власниками. У підсумку, багатоквартирні будинки залишилися фактично "безгоспними" - тому що сукупність "недовласників", що живуть в своїх квартирах, аки "в хатах з краю", ніяк не може бути колективним власником ВСЬОГО багатоквартирного будинку ЯК ЦІЛІСНОСТІ. Адже Будинок (навіть найпримітивніша хрущоба) - це складна інженерно-технічна споруда, напхана комунікаціями, підключеними до централізованих систем водогону, каналізації, опалення і т.д. А для обслуговування всього цього господарства, зрозуміло, необхідні спеціальні знання. [ Читати далі ]

Юля. Мій погляд.Перша частина.

              Оце дивлюся я, що роблять з Юлією Тимошенко, і не дивуюся. За інши почуття не буду казати. А чому не дивуюся, та тому, що очикував на щось подібне. Зрозуміло було, що ця гнила, смердюча,  комуно-бандитська шушваль, буде саме так себе поводити. А робить це вона від люті, від тупої  заздрості, від того, що їм ціна тридцять сребреників, а її купити, вони не можуть і за мільярди. Тому, що вона розумніша за всіх них разом взятих. Тому що, будь-кого з них вона може розмазати по підлозі, і мокрого місця не залишити. Тому що, вона красуня, а їхні червоні пики, що заплили жиром, нагадують мавп'ячи зади.
                І тому вони поводять себе ось так -




       
                 Хто-небуть віддає собі звіт, що по всій цій зграї, судять про нас всіх? Вони ж зараз при владі. Начебто ми їх обрали. Відповідно, вони кращі за нас.Хто-небуть хоче бути схожим на них?
                          Так, не буду далі про цю погань. Я про інше хочу написати.

                Добре, якби тільки ці гавкали, але і серед людей, також є бажаючи додати свій голос до цього хору. Це мене одразу вгоняє в ступор. В чому справа? В них очей нема? В них пам'яті нема? Чому, за рівнем ненависті до Тимошенко, вони доганяють оту сволоту?
                Я намагався це з'ясувати, але все зводилося до одного, що вона крадійка. Коли запитуєш, а що вона вкрала, то чогось зрозумілого, виразного, мені ні разу не доводилося чути. Ну, і, що в неї в партії багато зрадників, і сама вона, погана патріотка. Що, начебто, весь час заважала Ющенку.
                         Отже, вимальовуються два напрямки фобій. Кримінальний, та політичний.
               Одразу скажу, що Юля, не є для мене ідеалом українського політика. Як на мене, вона більше державний політик, ніж українській. То біш, в якій би державі вона не жила, вона буде цю державу захищати. Здебільшого тут, здається, спрацьовують ії амбіції. Тому що, історію, культуру, традиції українців, вона, м'яко кажучи, знає мало.
               Когось рівного їй, я поки що не бачу. Мені можуть заперечити, що є один, не буду називати його прізвища, щоб не спровокувати сварок. Можливо, але не зараз. Такі, як Саакашвілі, не з'являються в кожній країні, як гриби. Йому, цьому політику, потрібно ще завоюювати собі авторітет. Пройти, як Юля, крізь вогонь, воду, та мідні труби. Тим паче, що  навколо нього багато туману, чуток, неоднозначності. Ми, думаю, пам'ятаємо супернационаліста з КУН, Івченка. Який полюбляв міняти мерседеси ледве не щомісяца. Це для нього виявилося головне. Не держава, і не нація.
                І тому, я, поки що Юлі вірю. Саме Юлі, а не партії. У партії, ще попереду становлення. В цьому ми відрізняємося, на жаль, від європейськіх країн. Які вже пройшли цей шлях, і лідерськіх партій там нема. Точніше є, як виключення. Як атавізм. Їх вплив дуже малий, та тимчасовий.
                Повернуся до тих двох напрямків. Кримінального та політичного. Звісно, я не фаховий дослідник. Не слідчий, і не політолог. Я, звичайний обиватель. І ось, з точки зору обивателя, без цифр, спробую викласти, що я бачу, і що стосовно того, що бачу, думаю.
                  Стосовно того, що Юля щось крала. Знов запитую, що вона вкрала? Може, хто-небуть тицьнути пальцем, і сказати, ось, оце вона вкрала? Або надати номери рахунків в іноземних банках? Реальні номери, а не зі стелі.
                  Те, що в неї є гроши, і вона може дозволити собі відпочити на дорогих курортах, так я хочу нагадати, що в політику вона прийшла з бізнесу. А як працює наш бізнес, в яких умовах, по яких правілах ( вірніше при їх відсутності), які наши суди, міліция, прокуратура, мабуть всі знають. Набагато більший бізнес робиться саме там.
                  Допускаю, що вона ухилялась від податків, допускаю, що давала хабарі. А скажить, хто з бізнесменів, та навіть зі звичайних підприємців, цього не робив? І це не їх провина. Це провина держави, що вона не створила цивілізованих умов для ведення бізнесу. Це провина чиновників.Це і наша провина, що ми обирали таких політиків, які приймали на роботу таких чиновників.
                  Так, Кучма в свій час знищив її головний бізнес. Але, я не думаю, що вона  настільки наївна, щоб не зберегти хоч якусь частину грошей. Та і деякий бізнес в неї залишився. Наскільки я знаю, їй підконтрольний АТБ, і ще щось. Даю майже 100%, що зараз, при цій владі, вони працюють прозоро, без будь-яких порушень. Інакше, самі розумієте, що би, з ними, вже було.
                   Потім, вона вже працювала тільки на державній службі. Так, підтверджую, зараз це клондайк для крадіїв. Але, скажить, як вона використала цей клондайк? Де її Межигір'я? Де її палаци в Криму? Пам'ятаю, колись журналісти їздили в Крим з метою знайти палаци Януковича та Тимошенко. Палац Януковича знайшли, а Юлін ні.
                   Так, що, поки я сам не побачу, що саме вона вкрала, то буду вважати подібні твердження, як "богословщину". Прошу не пов'язувати цей термін з Богом. Хіба що зі словом. З брудним словом.

                             Далі, політична складова. Щодо того, що Юля в усьому винна, що вона всіляко заважала Ющенку.
                             Давайте з самого початку. Буду намагатися стисло, думаю, що навіть якісь факти загублю.
                   2004 рік. Осінь. Вибори Президента. Юлія Тимошенко знімає свою кандидатуру на користь Ющенка. Вірніше, вона навіть і не балотувалася. Одразу почала працювати на його перемогу. Це тут вона йому заважала?
                  Отруєння Ющенка. Чи хрен його знає, що там було. Тим не менш, Ющенко в лікарні, і повністю позбавлений можливості вести виборчу кампанію. Юля все це бере на себе, і майже місяць, їзде по всій країні, замість Ющенка, агітуючи за Ющенка. Можливо вона тут йому заважала?
                   Ющенко Президент. Це тільки зараз я уявляю, яких душевних мук, та  з якими матюками, він призначив Юлю прем'єр-міністром. І в той же час, призначає Генпрокурором Піскуна. Ставленніка Януковича. Тим самим дезавуювавши своє головне гасло на виборах - "Бандитам - тюрми!" Тут Юля винна?
                   Мало того, Ющенко похерял і всі свої решта обіцянок. Ці, так звані, 10 кроків. Якщо щось з них виконувалося, так це робила Юля. Це так вона йому заважала?
                   Окрім того, Ющенко створює паралельний уряд в Раді Безпеки. Начолі з Порошенко.І почав потихеньку гадити Юле. Поки потихеньку. Через декілька років він буде це робити відкрити, неприховано, з ненавистю та люттю. Це Юля винна. так?
                   Порошенко попався на корупції. Ющенко звільняє його. І чомусь, з незрозумілих причин (враховуючи, що перед цим він казав, що Юлін уряд, найкращий уряд, який був в Україні), звільняє прем'єр-міністра Тимошенко. І тут Юля винна?
                   В той час, коли Юля повертала, по суті, вкрадену у держави Криворіжсталь, Ющенко провадив оборутку з Януковичем по Межигір'ю. Вивів її з підпорядкування ДУСі, передав в уряд, де в той час прем'єр-міністром вже був повністю підконтральний йому Ехануров, ну і далі відповідними махінаціями Межигір'я опинилося під Януковичем. Знов Юля винна?
                   Але перед тим, Ющенко, звільнивши Юлю, домовляється з Януковичем,  фракція ПРУ голосує за Еханурова. Яким боком тут Юля?
                   Пишуть текст задовгий.
                   Більша, але ще не повна версія тут -
http://getbanditiwtaokupantiv.blogspot.com/




счетчик посещений

Підсумки газових перемовин Путін - Азаров.

В ходе итоговой пресс-конференции по итогам переговоров с украинским премьером российский премьер был категоричен и однозначен: «Практически для всех европейских потребителей российский газ дороже, чем для Украины. В Польше дороже, в Германии не намного, но дороже. Но с германскими партнерами кооперация глубже, чем с Украиной». Когда же украинские журналисты задали российскому премьеру вопрос в лоб, справедливо ли, что цена на газ для Украины выше, чем для европейских стран, которые находятся дальше, и что за транзит Россия платит Киеву меньше, он ответил прямо и кратко: «У вас искаженная информация!»

Азаров решился в этом месте пресс-конференции вставить свои аргументы, заявив, что по поводу транзита задававший вопрос украинский журналист все же прав – уж за транзит Москва платит Киеву действительно меньше. «Нет, не прав», – безапелляционно ответил на это Путин. Затем российский премьер уточнил, что Россия платит Украине за транзит газа европейскую цену, также складывающуюся под влиянием рыночных факторов. «Что касается транзита, то транзит так же, как и цена на газ, рассчитывается по определенной формуле», – заявил Путин.

[ Читати далі ]

Чи хтось перевіряє, що говорить пан Азаров?

Вчора, як і багато інших українців, я слухав черговий спіч пана Азарова, в якому він як завжди називав якісь макропоказники, які йому більше всього подобались і навіть пропонував слухачам їх перевірити. Оскільки досвід вчити не довіряти тому, що говорять урядовці по ТВ я вирішив скористатися порадою пана Азарова і перевірити оцю його тезу:
"в марте 2010 я принял 0 на казначейском счету, а 20 марта должен был заплатить 700 млн..."
Можно тільки поспівчувати прем"єру, потрапившому у прошлому році у таку важку ситуацію. Але чи так було насправді, як розповідає пан Азаров?
Заходимо на сайт Державного Казначейства і що ми бачимо?
http://treasury.gov.ua/main/uk/publish/article/141568

Може я погано бачу, але мені здається, що 1 334 млн грн - це не 0 грн. Може у когось є інша думка?