хочу сюди!

Юлия

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 30-57 років

Висічена в скелі

3

Коментарі

125.08.26, 13:06

225.08.26, 13:54

325.08.26, 15:25

Чудова робота

425.08.26, 16:06

Колись читала фантастичний роман про інопланетне життя. Мандрівники прилетіли на далеку планету, де мешкали величезні велетні, яких вони спочатку сприйняли за статуї з каменю... Та й відлік часу на планеті був інший, тому і виникли ці неузгодження. Те, що для наших землян минало години, для мешканців планети складало лише долю хвилини....
        Подумалось... всі ці дивовижні знахідки на нашій планеті... а якщо з нашим паралельно теж існує інша форма життя???

525.08.26, 16:12Відповідь на 2 від Lady Fox

625.08.26, 16:12Відповідь на 3 від nebosklon

Чудова робота

725.08.26, 16:17Відповідь на 4 від Anne

Думаю паралельно існує не один світ, а сотні, а може і тисячі світів...
              Доречі, на нашій планеті теж відкопували гігантські скелети людей і тварин, птахів.
              Десь читала, що у період, коли на планеті у повітрі було набагато більше кисню - гігантизм був нормою...

825.08.26, 16:29Відповідь на 7 від Голубка

Думаю паралельно існує не один світ, а сотні, а може і тисячі світів...
                Доречі, на нашій планеті теж відкопували гігантські скелети людей і тварин, птахів.
                Десь читала, що у період, коли на планеті у повітрі було набагато більше кисню - гігантизм був нормою...
                Бачила ці фото... та й споруди минулого (палаци, статуї....) теж викликають багато думок про те, як вони будувалися, ким....які технології тоді існували і чому вони втрачені...