Колись читала фантастичний роман про інопланетне життя. Мандрівники прилетіли на далеку планету, де мешкали величезні велетні, яких вони спочатку сприйняли за статуї з каменю... Та й відлік часу на планеті був інший, тому і виникли ці неузгодження. Те, що для наших землян минало години, для мешканців планети складало лише долю хвилини....
Подумалось... всі ці дивовижні знахідки на нашій планеті... а якщо з нашим паралельно теж існує інша форма життя???
Думаю паралельно існує не один світ, а сотні, а може і тисячі світів...
Доречі, на нашій планеті теж відкопували гігантські скелети людей і тварин, птахів.
Десь читала, що у період, коли на планеті у повітрі було набагато більше кисню - гігантизм був нормою...
Доречі, на нашій планеті теж відкопували гігантські скелети людей і тварин, птахів.
Десь читала, що у період, коли на планеті у повітрі було набагато більше кисню - гігантизм був нормою...Бачила ці фото... та й споруди минулого (палаци, статуї....) теж викликають багато думок про те, як вони будувалися, ким....які технології тоді існували і чому вони втрачені...
Коментарі
Голубка
125.08.26, 13:06
Lady Fox
225.08.26, 13:54
nebosklon
325.08.26, 15:25
Чудова робота
Anne
425.08.26, 16:06
Колись читала фантастичний роман про інопланетне життя. Мандрівники прилетіли на далеку планету, де мешкали величезні велетні, яких вони спочатку сприйняли за статуї з каменю... Та й відлік часу на планеті був інший, тому і виникли ці неузгодження. Те, що для наших землян минало години, для мешканців планети складало лише долю хвилини....
Подумалось... всі ці дивовижні знахідки на нашій планеті... а якщо з нашим паралельно теж існує інша форма життя???
Голубка
525.08.26, 16:12Відповідь на 2 від Lady Fox
Голубка
625.08.26, 16:12Відповідь на 3 від nebosklon
Голубка
725.08.26, 16:17Відповідь на 4 від Anne

Десь читала, що у період, коли на планеті у повітрі було набагато більше кисню - гігантизм був нормою...
Anne
825.08.26, 16:29Відповідь на 7 від Голубка
Бачила ці фото... та й споруди минулого (палаци, статуї....) теж викликають багато думок про те, як вони будувалися, ким....які технології тоді існували і чому вони втрачені...