хочу сюди!

виктория

46 років, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 35-55 років

Розміри вражають!

2

Коментарі

129.08.26, 13:59

Виникає питання - навіщо бути вищим за всіх?
1. Демонстрація сили та влади
Політичний вплив. Великі монументи заявляють про могутність держави або правителя.
Залякування ворогів. Гігантські статуї на кордонах історично показували силу імперії.
Ідеологія. Режими використовують масштаб, щоб показати зверхність своєї системи.
2. Релігійний та духовний трепет
Велич божества. Величезні релігійні споруди (наприклад, статуї Будди чи Христа) передають ідею вищості божественного над людиною.
Священне місце. Великий розмір робить локацію важливим центром паломництва.

229.08.26, 14:00

3. Культурна пам'ять та безсмертя
    Перемога над часом. Камінь і метал довговічні, вони зберігають пам'ять про подію чи героя на століття.
    Тріумф. Статуї споруджують на честь визначних історичних перемог або здобуття незалежності.
    4. Суперництво та національний престиж
    Ефект «найвищого у світі». Країни змагаються за статус володаря найбільшого монумента задля залучення туристів.
    Геополітичне елітарництво. Перевершити сусіда за розміром статуї — це спосіб самоствердження на світовій арені без військових дій.

329.08.26, 14:01

як на мене - марнославство... не цим треба завойовувати прихильність та повагу...

429.08.26, 14:21Відповідь на 3 від Anne

як на мене - марнославство... не цим треба завойовувати прихильність та повагу... Теж так думаю. Суперництво, бажання бути най-най...

529.08.26, 14:25Відповідь на 4 від Голубка

як на мене - марнославство... не цим треба завойовувати прихильність та повагу... Теж так думаю. Суперництво, бажання бути най-най...Згодна цілком... не тим голови забиті...