хочу сюди!
 

Славушка

99 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ось чому я боюсь космосу…

Ось чому я боюсь космосу…


1. Ні, це не фотографія Марса – це національний парк Долина Смерті у Каліфорнії. Найвища температура, коли-небудь зареєстрована на Землі, була у Долині Смерті 10 липня 1913 року. У той день було 134 ° F (57 ° С).



2. Слово «панель приладів» — тепер це звичайний термін для позначення панелей перед водіями та пілотами, а останнім часом — для навігаційного інтерфейсу для інструментів управління даними та комп’ютерних програм — походить від шматка дерева чи шкіри, який служив би бар’єром, коли копита коней закидали брудом водія та/або пасажирів екіпажу чи коляски.

3. У Тихому океані є дуже віддалена область, звана «океанічним полюсом недоступності» — найчастіше звана «Точка Немо» — і це найдальша відстань, на яку можна потрапити з суші в будь-якому напрямку. Якщо ви колись опинитеся в точці Немо, найближчі люди можуть опинитися прямо над вашою головою на Міжнародній космічній станції.



4. У них у всіх однаковий смак.

5. Найбільша з коли-небудь виміряних зірок – червоний гіпергігант під назвою VY Canis Majoris. Більше 600 мільйонів миль завширшки і більш ніж 300 000 разів яскравіше, ніж наше власне Сонце, якби воно впало в центр нашої Сонячної системи, воно простяглося б за орбіту Юпітера.



А ось наочний приклад на той випадок, якщо вам складно це уявити:



Все ще не можете уявити, наскільки ця зірка велика? Ось як виглядає захід сонця на Марсі:



А ось як виглядав би «захід сонця» на Марсі, якби VY Canis Majoris був нашим Сонцем — Марс був би буквально всередині нього.



6. Так мало відомо про шлюбні звички великих білих акул — як «як», так і «де», що спостереження за ними стало вважатися «Святим Граалем» морської біології та екології акул. Колись були задокументовані лише два підтвердження очевидцями цього акта.



7. На Землі набагато більше дерев (приблизно 3 трильйони штук), ніж зірок у Галактиці Чумацький Шлях (десь від 100 до 400 мільярдів таких).



8. У яканів справді довгі павучі пальці на ногах, що полегшує їм пересування по лататтях.



9. На зображенні нижче копія Титанобоа в натуральну величину. Це була доісторична змія, яка була майже 12 метрів у довжину і важила понад 907 кілограмів, що робило її, безсумнівно, найбільшою змією, що коли-небудь існувала (наскільки нам відомо).



10. Цю дивну істоту називають Proceratophrys boiei, або жабою Бойя, і коли ці жаби відчувають загрозу, вони можуть розпластатися на землі тропічного лісу, щоб стати ще більш схожими на листок.



Очманіти.

14%, 1 голос

71%, 5 голосів

14%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

129.01.24, 15:36

без навигации там лучше не газовать, отнесёт куда- то в дальний Космос и всё, путь домой утерян.. и будет не то что боязно, будут слёзы сопли ))

    229.01.24, 17:19

    Варто боятися людей, а не космос.

      329.01.24, 19:32Відповідь на 2 від matveeva_olga

      Варто боятися людей, а не космос.

        Гість: Наталя

        429.01.24, 22:51

        ми і є космос, тимчасово втілений в людину.....
        не боюсь...

          530.01.24, 23:00