Останні статті

Свіжі шпалери



)))))))))))АНЕКОТ((((((((((((((

Дзвінок по телефону. Трубку піднімає чоловік. З трубки голос: - Привіт, рогатий, поклич дружину! Ну, чоловік закочує скандал, дружина його заспокоює - помилилися номером і так далі... Наступного дня знову дзвінок. - Привіт рогатий, та ти ще і ябіда виявляється.

(((((((((((АНЕКДОТ(((((((((((((((((

Біжить по лісі мавпа й репетує: криза, криза! Назустріч іде вовк: Яка криза? Я як їв м'ясо, так і їсти буду! Біжить мавпа далі й репетує: криза, криза! А назустріч - лисиця: Яка криза? Я як ходила в шубі, так і ходити далі буду! Іде мавпа й думає: а яка і в правду криза? Я як ходила з голим задом, так далі й ходити буду!

(-: АНЕК;ДОТ :-)

Глубока нічь.Дзвінок у двері - Хто там? - Відкрийте міліція! - Дома нікого немає. - А з ким я розмовляю? - Вам почулося. - А чому світло горить? - Зараз вимкну.

С днём влюбленых

[Приєднана картинка] Поздравляю с Днем влюбленных, Упоенных, озаренных ...

Читати далі...

АНЕКДОТ :-).....))))))))))))))

Свекруха їздила в гості до сина й до дочки. Приїжджає, розповідаєподрузі: "У моєї дочки такий гарний чоловік. Він їй по ранках каву уліжко приносить, посуд допомагає мити. Подруга говорить: а от моєму синові не повезло. Невістка, зараза, каву в ліжко просить і посуд сама помити не може".

Анекдотик

Питання: Що таке 17 см в довжину, 7 см в ширину і дуже подобається жінкам? Відповідь: Купюра в 100$

Анекдот :-)

Семеро козенят б'ють вовка. Той кричить: - Що ви робите, вовки позорні! - Мовчи, козел! &nbsp...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Анекдот

Даішник зупиняє машину і питає водія: - чому ви їдете зі швидкістю 60км/год, коли ось там висить знак "40 км/год"? - так я ж і їхав сорок. - Ні, ви їхали шістьдесят. Тут втручається дружина: - Товаришу міліціонер, коли мій чоловік вип'є - з ним безуспішно сперечатись

Анекдот

Дзвінок в три години ночі: - Ало... - Ало, у вас під вікном не пробігало стадо баранів? - А ти що відстав?!?!

Анекдотик

Вихователька дитячого саду півгодини натягала ритузи на маленьку дівчинку. Коли вона з подихом полегшення випрямилася, дівчинка сказала: - Це не мої ритузики. Внутрішньо рича, вихователька п'ятнадцять хвилин стягала ритузи назад. Коли вона закінчила, дівчинка сказала: - Це ретузики мого брата, мама іноді надягає їх на мене.