Спортсмени прославляють Україну!


      Український стрибун у висоту Богдан Бондаренко виборов бронзову медаль на вирішальному етапі Діамантової ліги у швейцарському Цюріху. У фіналі зі стрибків у висоту брали участь два українські легкоатлети Богдан Бондаренко та Андрій Проценко. Пише Укрінформ, Телеграф.

Дім, у якому ти живеш


  Жінка в Києві на Куренівці прикрасила власне та сусіднє подвір'я чудовими малюнками на українську тематику. 
  Пише UA-Modna

День незалежності України!


      В Україні сьогодні святкують День незалежності! Головні очільники держави привітали зі святом. У Києві проходить військовий парад. Загалом у параді беруть участь 4,5 тис військовослужбовців, з них понад тисячу, які воювали на Донбасі. Серед учасників параду понад 200 осіб, які мають державні нагороди. У параді братимуть участь також понад 200 військових країн НАТО. Крім того, по всій країні відбудуться різноманітні  заходи: покладання вінків та квітів до пам'ятних знаків, пам'ятників та місць поховань борців за незалежність і видатних діячів України. У МВС повідомили, що за правопорядком цього дня будуть стежити 15 тис. правоохоронців. Повідомляє низка видань, зокрема zaxid.net.

Google привітав українців із Днем Незалежності


    Пошукова система Google привітала українців із Днем Незалежності новим дудлом.

Найбільша карта мрії


Незвичайний рекорд встановлять в Києві до Дня незалежності України. Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, акція зі створення "Найбільшої карти мрії" буде проходити на вулиці Хрещатик з 11:00 до 16:00. Крім того, у інших 15-ти українських містах також  пройде  такий флешмоб по створенню карт мрії протягом року: Києві, Дніпрі, Харкові, Чернігові, Хмельницькому, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ірпені, Слов’янську, Полтаві, Запоріжжі, Житомирі, Білій Церкві та Вінниці. Пише UA-Modna.

День Державного Прапора України!




В Україні сьогодні святкують День Державного Прапора! П'ятеро українських військових, котрі визволяли Донбас, урочисто підняли державний прапор над Софійською площею. У заходах до Дня Державного Прапора України взяв участь президент України П. Порошенко та чільні посадовці. Про це повідомляє низка видань, зокрема Еспресо.TV.



На День Прапора України-2017 жителі анексованого Севастополя не побоялися влаштувати в місті патріотичну акцію і привітали українців зі святом. Фото з флешмобу до Дня прапора оприлюднила на своїй Facebook-сторінці Тетяна Москаленко. Повідомляє 24 канал.



У Мирнограді Донецької області, що в декількох десятках кілометрів від Донецька, відзначили День державного прапора України. З нагоди свята в місті розгорнули 35-метровий прапор і пройшли колоною центром міста, повідомляє ІА «Вчасно». Пише День.

Карта України з ангеликів :)


Мешканка Одеської області Варвара Гуцуляк встановила рекорд, 
вишивши карту України з 1400 ангелків у стилі ляльок-мотанок. 
Жінці було вручено відповідний сертифікат, що підтверджує цей рекорд. 
Пише Факти.

Зміни професію


      У Дніпрі рятувальники, правоохоронці та волонтери загону Червоного Хреста 

       провели акцію "Зміни професію". Пише Міст Дніпро.

Range Rover Velar


     В Україні з'явився перший кросовер Range Rover Velar. 

    Пише ТопЖир.