В. Кличко в Берліні презентував книгу


     Український боксер Володимир Кличко в Берліні презентував свою книгу «Challenge Management»  (Управління викликами). Як повідомляє офіційний сайт братів Кличків, легендарний спортсмен організував зустріч із читачами у книгарні Dussmann das KulturKaufhaus. Пише НВ.

Українські художники діаспори


     Картини українських художників діаспори в даний час експонуються у Львові. Пише Ukraine Art News.

...а післязавтра школа...


     У рамках програми Міжнародного Трастового Фонду (ITF) з підвищення рівня безпеки людини РС, Червоного Хреста та МЗС Словенії у серпні діти, батьки яких загинули або були поранені в ході АТО на сході України, а також діти з родин переселенців з Донецької та Луганської областей пройшли двотижневий курс оздоровлення на березі Адріатичного моря в Словенії. Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Республіці Словенія.

Героям слава!


   У селі Кочержинці на Уманщині відкрили пам’ятник Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО. Пише Нова Доба.

Кубок Світу з маунтінбайку

     Українка Яна Беломоіна завоювала Кубок Світу з маунтінбайку в Валь ді Сіль, Італія. Повідомляє УНН.

Українці переможці!


     Збірна України  перемогла в трьох поєдинках на етапі ІІ Євроліги з пляжного футболу, що проходив у місті Варнемюнде (Німеччина). Наші футболісти перемогли збірну Італії (3:2), Німеччини (2:1) та Айзербайджану (4:3). Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Мінмолодьспорту. 

Вшанування Великого артиста!


У селі Куликів на Львівщині на честь 76-ї річниці з дня народження Героя України, Народного артиста України Богдана Ступки, відкрили пам'ятник. Про це повідомляє Міністерство культури на своїй сторінці в Facebook. Пише низка видань.

Вручення Міжнародної премії ім. Івана Франка


У Дрогобичі відбулася урочиста церемонія вручення Міжнародної премії ім. Івана Франка. У номінації «за вагомі здобутки (досягнення) у галузі україністики» золотий знак, диплом та грошову винагороду здобув професор Віденського університету, президент Міжнародної асоціації україністів Міхаель Мозер. У номінації «за вагомі здобутки (досягнення) у галузі соціально-гуманітарних наук» нагороду вручили Академіку, почесному професору Львівського національного університету ім. Івана Франка Олегу Шаблію. Пише Конфликти і закони.

Пісні Війни


Український воїн Олекса Бик написав життєстверджуючу пісню "Янголи в камуфляжі". Композицію виконав харизматичний лідер гурту "Тінь Сонця" Сергій Василюк разом із автором. Пісня з’явилася в рамках проекту "Пісні Війни". Це вже десятий трек у рамках проекту. Повідомляє РБК-Україна.

Перша Пречиста


 Сьогодні православні та греко-католики святкують Успіння Пресвятої Богородиці.