Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Алко-тур “Хмільне Закарпа(у)ття”



Ніяких історій, дат, под(в)ій, лише ігри, забави, танці, відпочинок, чекає на Вас якщо Ви відвідввідаєте цей тур :)
тривалість 2 дні / 1 ніч
ціна 495грн
дата 14.11.2015,12.12.2015
Ніяких історій, дат, под(в)ій, лише ігри, забави, танці, відпочинок, чекає на Вас якщо Ви відвідввідаєте цей тур :)
Дні проведення туру: субота-неділя (як добре піде, то до понеділка).

План туру:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Верхня Грабівниця (огляд бункера) – Мукачево (огляд оленячої ферми та обід) – Косино (купання в термальних басейнах з вина, кави, пива та палинки) - Берегово (дегустація 10 вин і палинок) – Берегівський р-н. (ночівля в садибах сільського туризму, поселення о 21:00).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Іза (оленяча ферма та виставка-продаж виробів з лози) – Міжгір’я (дегустація живого пива) – Колочава (сценки з життя горян та обід) – Келечин (дегустація і набирання унікальних мінеральних вод) – Гукливий (дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика) – Львів (повернення о 23:00).

Дата проведення туру: субота-неділя, (як добре піде, то до понеділка).

Опис туристичних об'єктів:
Бункер у Верхній Грабівниці – це велика військова обороняюча частина, часів Другої світової війни, яка входить до потужної угорської оборонної системи «Лінія Арпада». Сам бункер викопаний на горі близько 100 метрів вглибену. За деякими даними, цей бункер є найбільшим в Європі, який ще зберігся по сьогоднішній день. Довжина його галерей і підземних приміщень майже кілометр. Над підземними тунелями знаходяться до 10 дотів, за якими можна піднятися на поверхню. Під землею є джерело чистої питної води. Під час війни бункер використовували як госпіталь, склад продуктів і боєприпасів, а після її закінчення тут був об’єкт цивільної оборони. Сьогодні в бункер можна потрапити з екскурсією. Для проходження по всьому периметру вимагає спеціальне обладнання.

Мукачево. Звідки б Ви не наближалися до Мукачево, за десятки кілометрів, на одинокій гостроверхій сопці, як магніт, Вас притягує овіяний легендами і бойовою славою мукачівський замок "Паланок” (XIV ст.). Цей визначний воєнно-архітектурний пам'ятник середньовіччя був збудований для охорони і контролю торгових і військових шляхів. Деякі джерела стверджують, що вже в ІХ-Х ст. на горі було невелике укріплення, збудоване для охорони кордонів Київської Русі за Карпатами. Спорудив замок руський князь Федір Корятович і перетворив його у свою резиденцію.


Косино
Сучасний відпочинковий комплекс із термальними водами, який розташований у 200-річному дубовому гаю. Відпочинок в термальних басейнах сподобається дорослим і дітям, а також принесе користь здоров’ю. На кордоні з Угорщиною серед 200-літнього дубового гаю у новому відпочинково-оздоровчому комплексі "Косонь” на вас чекають термальний басейн з мінеральною водою, прісний басейн з аква-баром, дитячі басейни, водні атракціони, Королівська зала, чайна зала та все що необхідне для справжнього відпочинку.

Іза
Оленяча ферма: На цю єдину в Україні оленячу ферму оленів було доставлено гелікоптером з Далекого Сходу 23 роки тому. Ферма слугує для отримання лікувального матеріалу пантокрину з пантів. Але в теперішній час його закупівельна ціна приблизно у 10 разів нижче, ніж в Європі, тому власники планують використовувати ферму в основному як об'єкт рекреації і туризму. Тут можна зблизька спостерігати оленів, фотографуватися з ними, прогулятися парком.
Іза визнана не тільки в нашій країні, але і в Європі столиця лозоплетіння.В Ізі плетінням з лози займаються всі, від малого до великого це не лише ремесло, а й спосіб життя. Усе воно, з весни до осені і з осені до весни, підпорядковане годувальниці-лозі. У кожного майстра свій «почерк», свої секрети, що передаються у спадок з покоління в покоління. Навіть на основі одного і того ж шаблону у різних майстрів можуть вийти два абсолютно різних за зовнішнім виглядом вироби, що несуть на собі печатку їх індивідуальності та досвіду.

У Міжгір’ї варять власне світле й темне пиво, та запрошують на дегустацію. До речі, бурштиновий напій тут варять на чистій джерельній воді, з використанням чеського солоду, пивних дріжджів і хмелю. Кредо міжгірських пивоварів - тільки натуральні компоненти, без жодних консервантів. Міні-завод розташований одразу біля ресторану, тож пиво тут і справді свіжого розливу. Виготовляють благородний напій за класичною технологією. Воно бродить і дозріває упродовж 21 доби. Вариться пінний напій невеликими партіями та поставляється лише на обмежені відстані від місця виробництва. Це дозволяє зберігати його виключно свіжий смак.
На вибір пивних гурманів тут пропонують два сорти цього напою – світле й темне.

Колочава (угор. Alskalocsa, чеськ. Koloava) – унікальне село на Закарпатті, розташоване у мальовничій Тереблянській долині. Чудові гірські краєвиди, чисте повітря, мінеральна вода та гостинність місцевих мешканців зроблять Ваш відпочинок тут приємним і корисним. Крім того Колочава – село десяти музеїв, отже у Вас є нагода отримати і естетичне задоволення від перебування у цьому дійсно чарівному українському селі. Ласкаво просимо до гостинного краю під назвою Колочава!

Келечин - набирання унікальної мінеральної води.
Перетнувши міст над Репинкою, в’їжджаємо в село Келечин, відоме з XV ст. За переказами його заснувала родина Зубаничів. Начебто перший дерев'яний храм тут підпалили татари - разом з священиком. Наступний храм стояв на цвинтарі - і згорів у 1871р. Залишилася до наших часів лише дерев'яна дзвіниця, яка знаходиться вище мурованої церкви. Залишки зрубу церкви пішли на хату місцевого казкаря Михайла Шопляка-Козака.
Келечин — батьківщина президента Підкарпатської Руси Августина Волошина (17.03.1874 - 19.07.1945р.). Його батько був місцевим священиком. В селі відкрито меморіальну дошку видатному земляку. Неподалік села знаходиться унікальне джерело природно-газованої мінеральної води «Келечин», яка застосовується при лікуванні сердцево-судинної системи, гінекологічних захворюванням, проблемах органів травлення та при недокрів’я. Місцеві жителі називають мінеральні води регіону «буркутами».

Гукливий - село засноване 1946 року. Має населення більше, ніж 2 100 осіб. Безперечною цікавинкою для туристів є той факт, що тут знаходиться найдавніша дерев'яна церква Воловецького району — церква Святого Духа (XVIII ст.), яка разом із дзвіницею творить чудовий архітектурний ансамбль. В церкві зберігся і старовинний бароковий іконостас 1784 року.

На Вас чекають:
білі, червені вина з винограду;
екологічно чисті палинки з грушок, сливок, винограду;
зможете нормально помитися в термальному басейні не економлячи гарячу воду;
смачна їжа, яка ще зранку цвіла, гавкала і нявкала;
мінеральні води, які дозволяють Вам відчути, що нич не є і ще упити два погарчики вина;
можливості зробити фотографії типу «Я і Карпати», «Я в терпальному басейні», «Ми одна команда», «О, це я зразу виставлю у Фейсбуці, хай знають», «Це Я?», «О Боже, а це хто?»;
гостинні люди, які приймуть Вас переночувати, як найліпших цімборів, але лише на одну ніч.

На Вас НЕ чекають:
нудні розповіді, як було файно колись і як погано типирь;
1 000 000 дат про різні події з історії Закарпаття, України, Всесвіту;
1 000 прізвищ та імен історичних осіб, що жили на Закарпатті (на зразок Дьордь Ласлович фон Погарі);
озера, водоспади (хто Вас таких туди пустит);
найвидатніші історичні пам’ятки скраю;
знайомства із історією, звичаями, культурою різних етносів Закарпаття, бо після туру, Ви зрозумієте, що між ними нема різниці.

10 настанов учасникам алко-туру!
Під час туру заборонено нарікати на організаторів туру, бо вони не відповідають за себе;
Програма може помінятися щогодини, залежно від погоди і температури в автобусі, при можливості беріть паспорти з діючою шенгенською візою;
Якщо в когось не стане грошей, то нема на то ради;
Автобус може зупинятися до вітру не частіше як 1 раз на 7 хвилин;
Участь в турі беруть лише особи яким наповнилося 18 років, не нижчі 1,5 м, із здоровими зубами, і шкідливими звичками;
В Ізі можна купувати і заносити в автобус вироби з лози вагою до 121 кг і об’ємом 2 куб.м.;
З кожним кілометром Вам буде все важче і важче розуміти, що говорить керівник групи (виняток оплата за тур);
Табу для алко-керівників:
якщо Ігор, то йому заборонено говорити про бойків і гуцулів;
якщо Микола, то йому заборонено говорити про гори, доли, полонини (тай який з Миколи керівник);
якщо Лесик, то йому заборонено танцювати і розказувати про їжу;
якщо Любомир, то йому заборонено фліртувати із жінками;
якщо Олена, то Ви проїдете двохденний тур за один день;
якщо Марічка, то їй дозволяється все.

ОСОБЛИВІ ПРАВИЛА!
На початку туру, всі туристи мають написати свою домашню адресу, щоб в кінці туру не переплутати;
Водію заборонено наливати, бо це святоє;
Ті хто недопив і перенедопив, зобов’язуються терпіти і переносити тих хто перепив;
Наперед перебачте, як комусь ся не полюбит.

У вартість ХОДИТЬ:
поїзд штабельним автобусом,
переживання,
супровід гада-екскурсоВода і екскурсоVodky,
показування здалека туристичних об’єктів,
100 грам,
фіглі,
страхування тверезих туристів на час подорожі, занесення і винесення в автобус (до 100 кг).

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплакуються:
вИхідні квітки з дуристичних об’єктів,
обжирання, обпивання.

Вартість вИхідних квітків:
- бункер лінії Упада: 30 грн./особа (повертаються не всі, бо дехто залишається для витверезування);
- страусяча ферма: 5 грн./особа (а страуси просили з дорослих – пів буханки хліба, студентів – горбушку, пенсіонерів – скоринку);
- термальний басейн в Косино: загальний – 225-250 грн., оренда шафки – 25 грн. (хто не вміє плавати платить наперед);
- дегустація 10 вин і палинок: 45 грн./особа (ті хто сповзе під стіл після 10 вина платять в два рази більше);
- воленяча фірма: загальний, пенсійний і студентський - 20 грн. (ко буде мати роги більші як в оленів, то пустят го задурно);
- дегустація живого пива в Міжгір’ї (кулько маленько уп’єте, тулько і удрахуєме уд вас);
- скансен «Старе село», музей історії залізниці "Колочавська вузькоколійка”, філіал музею лісу і сплаву "Колочавський бокораш”: загальний, пенсіонери, студенти - 20 грн.;
- частування, забава з музиками і сценки з життя горян в колочавській корчмі "Старе село”, в меню входить: сало, часник, огірок, хліб, весела карпатська водичка (30 грн./особа, без живих гудаків - 20 грн./особа);
- дегустація 5 настоянок від Ференца Гукливчика: 60 грн./особа (хто не буде бирувати, або буде му бракувати гроший, то 1 настоянка 10 грн.).

Переживання: відбувається в п'ятизвіздочних хижах сільського туризму Берегівського району, номери: 2-3-4-5-6-7-8-9-10 мєсні з вигодами для господарів.
Обжирання:
Обід у 1-й день – відбувається в місті МукаЧево в ресторані. Деталі меню і ціни будуть знати лише ті, хто поїде на тур, бо це велика таємниця.
Вечеря у 1-й день – відбувається в хижах Берегівщини після поселення і складається з страв вугорської національної кухні: бограч-гуляє, горські голубці, горські солоДощі, вінко червеноє. Вартість 45 грн./особа.
Сніданок у 2-й день – відбувається у готелі. Пропоноване меню: ковбаса, сиррр, лангош з джемом, овочі, масло, хліб, кавіль/цай. Вартість 30 грн./особа.
Обід в 2-й день – відбувається в колочавській корчмі "Старе село”. Що будете їсти залежить від того, як домовитеся з Вольфом (казав, що будуть крумплі, парадички і може навіть палачінти).
7

Коментарі

114.11.15, 08:15

Реклама - супер!!! Ех, нема можливості поїхати...

    214.11.15, 08:35Відповідь на 1 від Андрій1961

    Реклама - супер!!! Ех, нема можливості поїхати...мені аж слина потекла, ото я панімаю віддих....

      Гість: Схуялити

      314.11.15, 08:36

      мне кажется что возвращение во Львов в 23-00 после такой нассыщеной программы - это фантастика!

        414.11.15, 09:41

        Лангош з джемом то гидота.....Лангош з сиром

          514.11.15, 10:37

          ДЯКУЮ за таку гарну рекламу!!! - аж слинка потекла по бороді!
          А що, такі тури проходять КОЖЕН місяць?
          Чи ТІЛЬКИ 14.11.2015, і 12.12.2015?
          Бо може мене колись-таки занесе на рідну Львівщину - то хотілось би поїхати у таку веселу подорож...

            614.11.15, 10:54

            многобукаф

              714.11.15, 16:06