Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Zahid_tourlv

попередня
наступна

SPA-тур у Карпати



Мальовничі гори, 5 мінеральних джерел, 300 екзотичних звірів, церква з 2500 мощами, 11 басейнів та 18 саун і бань

План туру:
виїзд зі Львова (08:00) – Меденичі (огляд зоопарку) – Східниця (дегустація мінеральних вод та обід) – Борислав (молитви на оздоровлення та благословення мощами) –Трускавець (прогулянка центральною частиною міста, дегустація вод та SPA) – Львів (повернення о 21:30).

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом єврокласу, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДИТЬ: вхідні квитки в туристичні об’єкти та харчування.

Вартість вхідних квитків:
- зоопарк: загальний, студенти, пенсіонери - 40 грн., діти (від 5 до 15 років) – 20 грн., діти до 5 років – б/к;
- SPA-центр готелю "Женева”: 60 грн./особа за 2 години перебування.

Харчування: обід відбувається в ресторані с. Східниця і складається із найкращих страв бойківської кухні.

Опис вхідних об'єктів

Меденичі
В цьому селищі знаходиться зоопарк "Лімпопо”, який є одним із найкращих в Західній Україні. На даний час тут проживає більше 300 тварин, що представляють сотні різних видів світової фауни. Гостей зустрічають тигри, рись, пума, леопарди, леви, верблюди, лами, страуси, дикобрази, мавпи…

Східниця
Всеукраїнський бальнеологічний курорт в мальовничих Карпатах, в якому відкрито 38 джерел та 17 свердловин з мінеральними водами різного складу. 10 джерел відкриті для відвідувачів, найвідоміші з яких води типу "Нафтуся”, "Боржомі” та "Бейжа”. Щороку тисячі людей оздоровлюються чистим гірським повітрям та чудодійними водами, запрошуємо і Вас! Борислав Колишня нафтова столиця Галичини, яку описував в своїх творах І.Франко, приваблює до себе тисячі паломників у церкву св. Анни (1902р.). Саме тут зберігаються понад дві тисячі мощів різних святих звезених з цілого світу і допомагають віруючим в їхніх проханнях і потребах.

Трускавець
Трускавець – місто-парк, унікальний і найдавніший бальнеологічний курорт Європи, розташований у живописній передкарпатській долині. Містечко всесвітньовідоме своєю лікувальною мінеральною водою "Нафтуся”, яку можна дегустувати в центральному бюветі мінеральних вод. В гостей міста викликають захоплення чудові дерев’яні вілли, побудовані в закопанському стилі (ХІХ-ХХ ст.).

SPA-центр
Запрошуємо Вас відпочити та відновити сили у "Royal SPA & Wellness центр” санаторно-курортного комплексу "Luxury Resort” (готелю "Женева”). Це один з найкращих SPA-центрів країни, перебуваючи в якому можна подбати про власну красу та здоров’я і отримати масу задоволення. В цьому Вам допоможуть:- 11 басейнів (спортивний та дитячий басейни, внутрішнє джакузі, зовнішнє джакузі з мінеральною водою, 2 басейни з водою Мертвого моря, японське офуро, …);- 18 саун і бань (римські терми, турецький хамам, хамам стронг, руська баня, фінська сауна, санаріум, аромасауни, аромагроти, соляні гроти, кедрова сауна, інфрачервона сауна, дитяча сауна, …).
0

Коментарі