Усик - найкращий!

  • 22.07.18, 01:20



Немає слів!   dance applause bravo
 



Апокаліпсіс?

  • 19.07.18, 11:10
Коли я був в останній раз на пляжі кримського фестиваля "КаZантип" в селищі  Поповка, все там виглядало зовсі не так, як зараз. Наразі від того дійства зосталися лише спогади.









Тепер про це місце  можна сказати "Кін Дза Дза".




А вы обратили внимание?

  • 16.07.18, 22:57
Смотрел сегодня пресс-конференцию по итогам встречи Трамп - Путин.



Ничего неожиданного, но что-то подсознательно заставил меня ещё раз пересмотреть это действо.

https://twitter.com/baraban040867/status/1018939524079063044
 
Так вот, ОНО сказало (дословно)  :  "МЫ провели референдум в Крыму в полном соответствии с международным правом".

Как по мне, так он публично признался в международном преступлении. 

Какое право Раша имела проводить референдум на территории другого государства?

А ведь начиналась вся эта "заваруха" с зелёных человечков и "формы в военторге"...

Феномен Олега Вінника

  • 15.07.18, 08:00








Реакція на хіт не забарилася





Демографічний вибух












Цитата від фанатки Олега:

"Я сиділа слухала Олега, ну дивилась звичайно, і думала, а якби всі чоловіки були схожі на Олега, або хочаб більша половина.... ми би були країною щастя."

 "Я помню о тебе все время 
И в мыслях ты всегда со мной 
Не забываю даже на мгновенье 
И иногда я думаю - ты мой 
Ты мистер счастье, Олег Винник, 
Не исправимый секс-герой 
И за тобою в Украине 
Все женщины бегут гурьбой".

burumburum



11%, 4 голоси

57%, 21 голос

3%, 1 голос

30%, 11 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Добрий ранок в понеділок

  • 09.07.18, 08:00
Спогади



Реалії

Для чолоіка і жінки



Всім доброго настрою з ранку  до вечора, і так до наступного понеділкаbeer2
podmig

Думка британського политолога

  • 08.07.18, 11:50
Кремль давав гроші через Таруту і Гайдука: британський політолог розкрив схему фінансування Тимошенко Путіним




Кремль фінансово підтримував виборчу кампанію Юлії Тимошенко в 2010 році через схему з покупкою корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД).  Про це в ефірі "Прямого" в програмі "Ситуація" Тараса Березовца заявив британський і канадський політолог українського походження Тарас Кузьо.

Кремль фінансово підтримував виборчу кампанію Юлії Тимошенко в 2010 році через схему з покупкою корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД).  Про це в ефірі "Прямого" в програмі "Ситуація" Тараса Березовца заявив британський і канадський політолог українського походження Тарас Кузьо.

"Індустріальний союз Донбасу" був проданий російським олігархам, які отримали кредити від "Зовнішекономбанку", де голова наглядової ради банку президент Путін. Ми розуміємо, що олігархи в Росії, знаходиться під контролем президента вже давно, завжди були як посередники. Вони робили те, що влада заставляла їх робити", - пояснив політолог.

Він відзначив, що олігархи Сергій Тарута і Віталій Гайдук, яким належав ІСД, довше фінансово підтримували лідера "Батькивщини", а під час виборів 2010 років вони надали в центрі Києва виборчому штабу Тимошенко в користування престижний готель Hyatt.  Також в США викликало підозріння ряд подій, що вказувало на причетність Кремля до фінансування Тимошенко.

Це збігається: продаж і вибори. У січні 2009 року підписали газовий контракт - ми про цей контракт знаємо. В кінці 2009 року продається ІСД, а потім вибори в січні 2010 року. Це, як писалося в американській дипломатичній ноті в посольстві, було зв'язано. Пам'ятаєте, у той час виборчий штаб Тимошенко був в готелі Hyatt, а це Тарута і Гайдук. На іншій стороні вулиці був штаб Януковича - в готелі Ахметова", - сказав політолог.


Різниця у віці

Як розвиваються стосунки з різницею у віці, якщо чоловік молодший.




У наш час мало кого можна шокувати стосунками, в яких чоловік молодший за жінку. Причому, різниця у віці може складати як пару років, так і більше 10. Адже, коли ситуація складається навпаки – це вважається абсолютно нормальним. Так чому ж юний кавалер біля зрілої жінки інколи викликає засудження, усмішку або здивований шепіт? Ну, наприклад, всі пам'ятають історії  Кіркоров - Галкін - Пугачова. 

Не так давно у моєму мікросвіті з'явилась  подібна сім'я.  Придбали дещо занедбану хату, привели її до порядку, вже є дитя, що піднімає настрій всім сусідам. smile

 Думаю, якщо відкинути сумніви і не звертає уваги на думку скептиків, такий роман має всі шанси на звання найщасливішого періоду в житті. Це своєрідний симбіоз. Що ж так залучає обох партнерів в таких нерівних стосунках? - Я дещо знайшов в мережах.

Запаморочливий секс.

Молодій людині, в першу чергу, цікавий секс з дослідною і невтомною партнеркою. Тоді як його милі ровесниці ще не розцвіли повною мірою і крутому сексу, швидше за все, вважатимуть за краще шопінг в брендовому бутіке, солідна пані обов'язково оцінить і напористість, і невтомність, і молодість, і еротичні фантазії чоловіка. До своїх років вона вже досить дослідна, незвичайно пристрасна, в міру розкута і така, що ще абсолютно не видихалася. На відміну від залицяльників постарше, які з великим пограють в доміно, а не в ролеві ігри. 

Річ у тому, що у чоловіків пік статевої активності доводиться на юний вік, коли гормональний рівень просто зашкалює, а ось у жінок розквіт любовної пристрасті відбувається після 30, а то і 40 років. Отже в сексуальному аспекті юний кавалер і немолода леді – це просто ідеальна пара.

Ухоженность і статус

Найчастіше пані середніх років вже напевно придбала статус, значущість, досвід і пошану тих, що оточують. Це не студентка і не початкуючий стажист. У неї є упевненість в собі, положення, солідний заробіток, можливо, свій бізнес або штат працівників в підпорядкуванні. Крім того, вона знає ціну життя і уміє ефектно себе подати, із смаком одягнутися, вишукано провести час. І її обранцеві утішно, що, спілкуючись з такою жінкою, він також піднімається в очах своїх ровесників.

Спілкування і досвід

Зріла жінка, що відбулася по життю, як правило, ще і хороша співбесідниця для молодої людини. І в багатьох ситуаціях, окрім ролі коханки, вона здатна ще бути наставником, вчителем, другом. З нею не потрібно возитися, як з капризним дитям, вона сама ненав'язливо готова побути матір'ю. У потрібний момент вона здатна вислухати, підтримати радою, добрим словом, відчуттям гумору, а то і матеріально.

Стимул-реакція і омолоджування

Для жінки ж відношення з юним коханцем стають прекрасною мотивацією, щоб завжди бути в тонусі, ефектно виглядати, виграшно презентувати себе, стежити за модою, молодими віяннями, проявляти відчуття смаку, тобто жити повноцінним і насиченим життям. Завдяки гормональному сплеску у неї насправді відбувається омолоджування організму. Крім того, такій пані утішно розуміти, що вона в своїх "17 з хвостиком" ще така хороша, що здатна закрутити голову 20-річному молодикові. А значить – потрібно.

А як ви вважаєте?



10%, 4 голоси

62%, 26 голосів

29%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.