хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Різниця у віці

Як розвиваються стосунки з різницею у віці, якщо чоловік молодший.




У наш час мало кого можна шокувати стосунками, в яких чоловік молодший за жінку. Причому, різниця у віці може складати як пару років, так і більше 10. Адже, коли ситуація складається навпаки – це вважається абсолютно нормальним. Так чому ж юний кавалер біля зрілої жінки інколи викликає засудження, усмішку або здивований шепіт? Ну, наприклад, всі пам'ятають історії  Кіркоров - Галкін - Пугачова. 

Не так давно у моєму мікросвіті з'явилась  подібна сім'я.  Придбали дещо занедбану хату, привели її до порядку, вже є дитя, що піднімає настрій всім сусідам. smile

 Думаю, якщо відкинути сумніви і не звертає уваги на думку скептиків, такий роман має всі шанси на звання найщасливішого періоду в житті. Це своєрідний симбіоз. Що ж так залучає обох партнерів в таких нерівних стосунках? - Я дещо знайшов в мережах.

Запаморочливий секс.

Молодій людині, в першу чергу, цікавий секс з дослідною і невтомною партнеркою. Тоді як його милі ровесниці ще не розцвіли повною мірою і крутому сексу, швидше за все, вважатимуть за краще шопінг в брендовому бутіке, солідна пані обов'язково оцінить і напористість, і невтомність, і молодість, і еротичні фантазії чоловіка. До своїх років вона вже досить дослідна, незвичайно пристрасна, в міру розкута і така, що ще абсолютно не видихалася. На відміну від залицяльників постарше, які з великим пограють в доміно, а не в ролеві ігри. 

Річ у тому, що у чоловіків пік статевої активності доводиться на юний вік, коли гормональний рівень просто зашкалює, а ось у жінок розквіт любовної пристрасті відбувається після 30, а то і 40 років. Отже в сексуальному аспекті юний кавалер і немолода леді – це просто ідеальна пара.

Ухоженность і статус

Найчастіше пані середніх років вже напевно придбала статус, значущість, досвід і пошану тих, що оточують. Це не студентка і не початкуючий стажист. У неї є упевненість в собі, положення, солідний заробіток, можливо, свій бізнес або штат працівників в підпорядкуванні. Крім того, вона знає ціну життя і уміє ефектно себе подати, із смаком одягнутися, вишукано провести час. І її обранцеві утішно, що, спілкуючись з такою жінкою, він також піднімається в очах своїх ровесників.

Спілкування і досвід

Зріла жінка, що відбулася по життю, як правило, ще і хороша співбесідниця для молодої людини. І в багатьох ситуаціях, окрім ролі коханки, вона здатна ще бути наставником, вчителем, другом. З нею не потрібно возитися, як з капризним дитям, вона сама ненав'язливо готова побути матір'ю. У потрібний момент вона здатна вислухати, підтримати радою, добрим словом, відчуттям гумору, а то і матеріально.

Стимул-реакція і омолоджування

Для жінки ж відношення з юним коханцем стають прекрасною мотивацією, щоб завжди бути в тонусі, ефектно виглядати, виграшно презентувати себе, стежити за модою, молодими віяннями, проявляти відчуття смаку, тобто жити повноцінним і насиченим життям. Завдяки гормональному сплеску у неї насправді відбувається омолоджування організму. Крім того, такій пані утішно розуміти, що вона в своїх "17 з хвостиком" ще така хороша, що здатна закрутити голову 20-річному молодикові. А значить – потрібно.

А як ви вважаєте?



10%, 4 голоси

62%, 26 голосів

29%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

14.07.18, 08:06

Я не против.

    24.07.18, 08:37

    При сучасних технологіях і наявноситі грошей жінка і в 70 може виглядати на 35

      34.07.18, 08:39Відповідь на 2 від Тарас Музичук

      При сучасних технологіях і наявноситі грошей жінка і в 70 може виглядати на 35ну да..якщо бабла нємєрєнно...

        44.07.18, 08:40Відповідь на 1 від Хайдер

        Я не против.жінка може завжди а мужчини до певного часу..от в чому перевага жінок

          54.07.18, 09:17

          та даже без "бабла немерянного" и "статуса" женщина может привлекать мужчину моложе....главное, уверенность в себе, огонь в глазах, искренняя улыбка ....и пофигизм, что о тебе подумают))))

            64.07.18, 09:22

            З часом, буде як у пісні:'пусти мене, стара бабо, на вулицю погулять". То є відхилення в голові однозначно. Такі відносини називаються "мама-син". А усі мальчікі полюбляючі бабусь, страждають едиповим комплексом, або паталогічною тягою до грошей бабусі. Що, аж ніяк не добавляє їм в голову здоров"я. Все має право бути, і все є прикладом для чогось.

              74.07.18, 09:24Відповідь на 3 від Помадка*

              При сучасних технологіях і наявноситі грошей жінка і в 70 може виглядати на 35ну да..якщо бабла нємєрєнно...Ага, ще й бажання треба додати.

                84.07.18, 09:29Відповідь на 4 від Помадка*

                Я не против.жінка може завжди а мужчини до певного часу..от в чому перевага жінокНу, це спірне ствердження.

                  94.07.18, 09:30

                  це моя мєчта

                    104.07.18, 09:30Відповідь на 5 від Маммамія

                    та даже без "бабла немерянного" и "статуса" женщина может привлекать мужчину моложе....главное, уверенность в себе, огонь в глазах, искренняя улыбка ....и пофигизм, что о тебе подумают))))Це виглядає як рецепт успіху?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна