Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Від Мальдів до Оману

  • 09.01.20, 20:22
Вова Зеленський успішно повторив неприємний кейс Порошенка, за який останнього до сьогодні смачно тягають злі язики. Більше того ще в інаугураційній промові Шостий так волів бачити «злодія на нарах, а не на Мальдівах», що сам шубовснув в історію з дорогим відпочинком зовсім не в єгипетському готелі.
Укотре підісрала ситуацію видатна медійниця сучасності Мендель, яка пару днів тому давала поради, як не усратися всім разом. А нині написала, що у ресторанах Оману у шефа заплановані «зустрічі на найвищому рівні». Тобто її поради повне лайно.
Питання не в тому, що на Мальдівах і в Омані соромно відпочивати офіційному мільярдеру і офіційному мільйонеру. Просто не варто брехати.

Спеціально переглянула, як медійники і перші особи топ-держав повідомляють про відпустки.
У Великобританії офіційно повідомляють, що шеф їхатиме у тижневу відпустку туди і за скільки — повідомляється країна і рід занять, хто супроводжує.
Так, Тереза Мей одну відпустку проводила в Італії, де британські папараці клацали її з чоловіком з усіх боків і розказували усе — який манікюр, які штани. Які спагеті їли, скільки коштувало випите вино.
У 2017 перед відпусткою The Independent детально розповіла, як Мей займається спортивною ходьбою в Швейцарії, в якому шале мешкає, і які леопардові балетки бере у дорогу.

29.12.2019 було повідомлення у The Sun, що нинішній прем`єр Борис Джонсон полетів економ-класом з молодою подругою на Кариби. Неділя на віллі Сент-Люсіі обійдеться у 26 тисяч доларів.

ФРН.
«Мутті» Ангела Меркель щорічну відпуску часто проводила у Південному Тіролі. А улюблений епізод німецької преси — обов’язкове відвідування Меркель із чоловіком концертів Вагнерівськоі музики. Туди «Мутті» вдягає сукні з декольте — і цей нетиповий образ в деталях розбирався в пресі і на ТБ.

Франція.
Макрон заздалегідь повідомляє, що відпустку проводитиме у Форт де Брегансон. Цьогоріч у серпні папараці із задоволенням обговорювали дупу президента в куцих шортах, його спортивний голий торс, пластичну операцію першої леді і рахували скільки піци з’їли перші особи в тамтешніх ресторанах.

США.
Трамп через прес-службу повідомив, що 10 днів проведе у своєму гольф-клубі в Бедмістері. Там він планував грати і писати твіти.

Нащо ховатися із цим відпочинком українських президентів? Нащо видумувати, що на теплих курортах чекають якісь важливі справи?
Або справді відпочивайте у Буковелі, або чесно повідомляйте як цивілізовані лідери «так, їдемо у відпустку на тиждень на острова. Офіційна декларація дозволяє відпочити і повернутися до виконання обов`язків покладених державою». А то в роликах усі близькі до таксистів і продавщиць, а на практиці — елітарна елітка.
Марина Данилюк -Ермолаева
14

Коментарі

19.01.20, 20:30

    29.01.20, 20:35

    Він їздив туди як звичайний спецкур'єр. Всього-навсього.
    Який тут відпочинок?

      39.01.20, 20:44

      Який то відпочинок! Бєня дав стільки доручень і завдань.
      От Лєнка, так, відпочивала.
      В пляжних шльопках в Національний Музей - це моща!

        49.01.20, 20:53

          59.01.20, 21:30

          А хто сказав, що там був відпочинок? Мальчік побіг витягати беніни гроші

            69.01.20, 22:11

            Офіс преЗЕдента невтомно повідомляє з ким він провів розмову. Але нам так і не повідомляють про те, якого біса він з Медвечуком залітав до московії(або не залітав) Ну хоча б спростували, як що це не так, та й розповіли де він завис на цей час. Ні..... Тиша....

              79.01.20, 22:12Відповідь на 5 від Тарас Музичук

              А хто сказав, що там був відпочинок? Мальчік побіг витягати беніни гроші
              Думаю ви дуже помиляєтесь....

                89.01.20, 23:17

                Я думаю що Зе начхати на нас всіх і особливо наші думки з приводу його відпочинку....йому " всьо равно"...

                  910.01.20, 08:12Відповідь на 7 від Вы не Я

                  А хто сказав, що там був відпочинок? Мальчік побіг витягати беніни грошіДумаю ви дуже помиляєтесь....Хотілось би