хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Чудова прогулянка на Стрітення

Дуже хотілось відключити мозок від навантаження, так би мовити зробити перезавантаження файлів у голові ))) Часу і грошей на дальні поїздки немає, так що кожен сам собі режисер. Подивились ми карту місцевості і вирішили прогулятись на окраїни міста. Тим більше з недавніх пір у нас є захоплення - збирання старої цегли і черепиці. День був пасмурний, туманний, але чудовий іній на деревах заворожував очі. Отже ми вирушили в дорогу.

Ми майже на старті

Йдемо далі, я такого інія не бачила жодного разу hypnosis

І ось ми вже на стежці, що веде до кінця геграфії lol

Велетень-охоронець стежки )))

Ми дійшли до озера, його називають Мертве озеро. Не знаю в якому році його створили, але точно знаю, що воно штучне і було створене в балці. Вдалині видніються пеньки дерев, які були затоплені. І рибаки вийшли на зимову рибалку.

Осінній привіт зимі )))

Наші прекрасні українські яри. Це те, що дає нам енергію, це наше рідне. Наша колиска. Я обожнюю такі місця.  bravo Взимку там можна відчути потоки вітру, на хребтах дуже холодно, вітер, неначе кусається, а спустившись в низинку тебе огортає теплом і хочеться сісти на суху траву, заплющити очі і згадати дитинство. Ми там відчули на собі зміни вітрів. Такі вдчуття були, коли ми стояли на верхівках Ай-Петрі або на Мангупі, або на Тепе-Кермен. Там відчувається подих природи dada   Навесні там зелено і смачно пахне весною, квітами, все устелено кульбабками, бджілки створюють атмосферу релаксу, гудучи над квітами. В липні там пахне підсушеною травою і чебрецем. А осінь розфарбовує дерева і навкруги все кольорове. Краса!!!

А це те саме тепле кубелечко, в якому хотілось лягти і заснути. Там було тихо-тихо і тепло-тепло 

Хоч прогулянка і була цікавою, але хотілось чогось кольоровенького і ось, по заявкам тєлєзрітєлєй lol

Диво природи. Дерева ловлять туман на себе і наряжаються у причудливі чарівні вбрання. Це МЕГА ІНІЙ hypnosis snegurka Дивишся на нього і здається, що ті колючки дуже колкі, але береш його у руки і вони розсипаються м"яким сніжком. 

Але після споглядання всієї краси, почали ми дорогу додому і вийшовши з посадки натрапили на Зомбі-апокаліпсис omg  Продукти жизнєдєятельності чєловєка tears 

Походили, подивились, пожурились і відчули що вже і ноги гудуть, і їсти хочеться, і котик нас зачекався мабуть cat , а додомку ще йти і йти. І почемчикували у напрямку дому.

Ой, а це, що таке? Ну звичайно, коли ми йшли вперед був ранок і цей струмочок був ще підмерзлий, а тепер він неначе нагадав, що весна скоро. Вже мало мало чекати залишилось

Ну і звичайно ж наші трофеї podmig

Прийшовши додому, відкрили карту, щоб подивитись де ми набродили. Та не просто подивитись, а ще й виміряти намотаний кілометраж, таки не жарт бродити 5 годин )))) І виявилось, що набродили ми 8,3 км, але зважаючи на те, що йшли не тільки по дорозі, а петляли як бешені зайці, то думаю десятку в зачьот можна поставити lol  Ось тільки маленький відрізок, по якому ми петляли

Ось таке у нас було Стрітення з Весною smile 

17

Коментарі

117.02.15, 18:09

гарно!

    Гість: ЛемБой

    217.02.15, 18:11

    В нас сніг лежав на Стрітення

      317.02.15, 18:21

      да,иней- зачётный ваще

        417.02.15, 18:24

        Это просто супер!
        Интересно будет сделать фото этих мест весной и осенью

          517.02.15, 18:26

            Гість: ТАНГО

            617.02.15, 18:35

            красиво, мы тоже его отметили.

              Гість: salavev

              717.02.15, 18:39

              и ты прогулялась по интернету, насобирала подходящих фотографий, и выложила под своими, очень гарно

                817.02.15, 18:53Відповідь на 1 від Анна-Марія

                гарно! В реалі було ще гарніше

                  917.02.15, 19:00Відповідь на 2 від Гість: ЛемБой

                  В нас сніг лежав на Стрітення Я теж вчора, коли зі своїми співробітниками ділилась враженнями, взнала, що в центрі Дніпропетровська нападало снігу. Але у нас місто велике, і це навіть не дивно, бо часто таке буває - на правому березі Дніпра спека спекотна, а на лівому страшенна злива, або навпаки )))
                  До речі, мої хлопці побували у ваших краях, в селі Рибник жили і мандрували по навколишнім місцям. Дуже задоволені. У мене не було часу виставити їх фотографії, це чудові місця і неймовірна краса

                    1017.02.15, 19:01Відповідь на 3 від disu

                    да,иней- зачётный ващеНе то слово! Я в шоцком шоке А тебе БОЛЬШУЩЕЕ спасибо за вдохновение

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      7
                      попередня
                      наступна