Mashup'и

Виявляється, танцювальні версії бувають не тільки реміксовані, а й мешапи. Не знаю, як воно перекладається — але означає, що пісня накладається на музику іншої пісні. І виходить прикольно.Оця дуже подобається. Mashup на хіт TARABAROVA "Добре з тобою". Хоча і в оригіналі звучить непогано.Причому з пісні залишили тільки один куплет і два приспіви.Є й інші приклади мешапів....

Читати далі...

Такий Флікр

Думав, що Флікр кращий за Яндекс.фотки. Але трабли з хостингом бувають і там. От і вір, що світові фотохостинги кращі, ніж російські. Добре, що полагодили.

Хвалять закордон

Розповідали, що краще працювати закордоном. Навіть якщо робота буде непрестижна, зарплатня набагато вища, ніж в Україні. Один хлопець виїхав в Ізраїль — без професії, без великого досвіду. А тепер і своїм родичам допомагає, і на себе вистачає. Можна й на машину назбирати. Хоча, може брешуть? Не про переїзд закордон. Про заробітки.

Сталк на Урбані

Давно хотів зареєструватись напроситися на реєстрацію на Урбані. І от тільки зараз наважився. Можете почитати - https://urban3p.ru/vivarium/7871/ . Пишуть, що можна попіарити свої пости.Це репортаж з учорашньої вилазки.А взагалі, коли треба або хочеться зареєструватись на якомусь сайті довго думаєш: 1) страшно; 2) чи буде толк?Цікаво, чи набере рейтинг? Хоча можуть провести по блату.

Українська дискотека 12

Перша в новому році дискотека від мене.Постарався. Хоча це ж аматор, а не профі. Та все одно рекомендую зацінити.Слухати (256 кб/с) Tracklist: 01. Kishe & Osadchuk - Один день (Max Lany remix) ...... [2017 New] 02. Антитіла - Невидимка (DJ Serge mashup) ................... [2017] 03. Mari Cheba - Svitlo For Y (Harmo & Vibes remix) ......... [2017] 04. Ivan Navi - Ти любиш музику (Fatan & Forlen mashup) . [2016] 05. BRO - #Ніч#Секс#Рок-н-рол (MUZO...

Читати далі...

Гарний день

Перший день Нового року видався не дуже вдалим. Але сьогодні було круто! Втягнув подружку до свого міста. Таки злазив в кінотеатр (непогана заброшка). Потім з'їздили в інший край міста, в іншій кінотеатр. Хоч там я був — все одно поліз. Далі прогулялися районом. Зайшов до господарства сільгоспколеджу. Там подивилсь на старі трактори і сіялки, які більше нагадують закинуту (списану) техніку. По дорозі натрапили на ще один закинутий гуртожиток, який два роки тому був обжитим. Так що гарно...

Читати далі...

Новорічний гумор

От що треба було дивитись замість новорічного «Вечірнього кварталу»! «Дизель-шоу» вийшло набагато смішніше. Особливо із нового сподобалось ось це.

Незвичний ремікс на Скрябін "Старі фотографії"

По радіо чув прикольний ремікс на пісню "Старі фотографії" гурту "Скрябін".По-моєму, незвичні звуки.

Класний ремікс на Аліна Башкіна "Вільна"

Класний ремікс від DJ YAMPOLSKY на пісню Аліни Башкіної "Вільна", яка й сама по собі танцювальна — але в реміксованій версії ще краще.

Класний ремікс на Kishe & Osadchuk "Один день"

Найкращий ремікс на нову пісню Kishe & Osadchuk "Один день" від Max Lany.