Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Не спиться

Чомусь не спиться. Важко заснути. Хоча на ніч хилить на сон. Але по-перше, кицька серед ночі їсть і ходить у туалет. Причому, в туалет треба відносити (думаємо, що вона просто боїться бліх, тому з'явилась така звичка, щоб її переносили). А корм потрібно відкривати/закривати, щоб не видихався. І ще є один нюанс: кицька весь час провітрюється, тому дреба відкривати/закривати двері. По-друге, ну як це сказати... як же сформулювати... мабуть не треба на ніч пити та їсти. По-третє, з'являються думки або хочеться погуглити якусь інформацію (можливо, в одному з наступних дописів розповім), або додивитись відео (бо не встигаю подивитись свої підписки).

Сплю по 4-5 годин. Якщо вночі будить кицька, то треба чекати, поки вона поїсть. Відповідно, весь сон розганяє. Зранку будять батьки. Пропонують поснідати. Але поки поїси, та ще й наївшись, заснути ще важче, та й пройде якийсь час.Так івиходить, що не досипаю.

З одного боку, начебто, мені вистачає й того, часу, який сплю. Але якість сну мабуть не дуже гарна для здоров'я. Іноді почуваюсь сонним. А що з цим робити не знаю.
4

Останні статті

Коментарі

118.04.23, 23:20

Можна попросити батьків не будити вранці. Мене не будять, коли мені не на роботу. А коли на роботу, я сам встаю (ставлю 5 будильників із інтервалом 10–20 хвилин).

    218.04.23, 23:21

    Кішка, собака — це любов, прикольно і все таке, але це головний біль, бо фактично це член родини, з яким важче контактувати, аніж із людьми, бо не вміє говорити й не все розуміє.

      319.04.23, 02:18

      В мене зараз сім котів, троє ( кошенята і нова приблудна кішка) живуть в будинку. Принципово не годую їх пізніше ніж за годину до того, як лягаю спати сама, бо в котів так влаштована фізіологія, що після їжі їм обов'язково потрібно в туалет, а мої не люблять ходити в лоток і просяться їх випустити "на природу", тобто голосно по черзі нявкають і дряпають двері. А я категорично проти того, щоб вночі вставати і псувати свій сон!
      А ти свою кицю розбалував, і ніяких бліх коти не бояться, тому все, що вона робить - це те, що ти дозволяєш САМ і пропонуєш їй САМ. Перестань годувати вночі і принаймні з кішкою проблема просто зникне.
      А все інше то справа дисципліни. Хочеться полізти і інтернет? Бий себе по руках і не ходи. І все. Багато думок? Інформаційна гігієна, теж дисципліна - за кілька

        419.04.23, 02:20

        годин до сну не дивись і не читай те, що для тебе важке чи турбує, знайди щось легке і таке, що приносить відпочинок, задоволення і думки про приємне і цікаве.
        Всі твої проблеми від твоєї недисциплінованості і небажання , власне, гарно спати. Депресивні стани потребують перш за все тайм-менеджменту

          519.04.23, 14:10Відповідь на 1 від Nech sa paci

          Можна попросити батьків не будити вранці. Мене не будять, коли мені не на роботу. А коли на роботу, я сам встаю (ставлю 5 будильників із інтервалом 10–20 хвилин).Вони не будять напряму. Просто чую шум і прокидаюсь.

            619.04.23, 14:11Відповідь на 2 від Nech sa paci

            Кішка, собака — це любов, прикольно і все таке, але це головний біль, бо фактично це член родини, з яким важче контактувати, аніж із людьми, бо не вміє говорити й не все розуміє.Якби ж вона поводила себе, як інші коти.

              719.04.23, 14:15Відповідь на 3 від Акварель

              От у тому-то і річ, що дряпає двері та вікна.

              Якщо бліх дуже багато, то коти бояться місць, де їх може бути багато (килими, підлога).

                819.04.23, 14:16Відповідь на 4 від Акварель

                Спробував не прогавити момент і засипати, як тільки хочеться. І справді стало краще.

                  919.04.23, 20:37Відповідь на 5 від Makcімаліст

                  Вони не будять напряму. Просто чую шум і прокидаюсь.
                  Мені колега "від війни" радив беруші на вуха — в них не чутно вибухів. Можливо, тут теж допоможуть.

                    1020.04.23, 03:13Відповідь на 7 від Makcімаліст

                    От у тому-то і річ, що дряпає двері та вікна.

                    Якщо бліх дуже багато, то коти бояться місць, де їх може бути багато (килими, підлога).
                    Якщо кіт дряпає двері і вікна - він просто хоче вийти. Мої так просяться надвір, і як приходять - дряпають двері щоб впустила. Голосно нявкають тільки тоді, коли розуміють, що сплю міцно і не чую дряпання

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна