хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Гальмуючий інтернет/Домашня стрижка/Травонувся

Закінчення минулого тижня і частина цього тижня вийшли насиченими подіями і думками, тому все не вмістилось у одному дописі. Отож, продовження.

З початком війни стаціонарний і мобільний інтернет стали підгальмовувати. При тому, що абонплата висока. Так, звичайно, зараз війна. Але коли  причиною для погіршення з'єднання було пошкодження оптоволоконного кабелю біля Іванкова, перебої ще можна було зрозуміти. А зараз що, вимикають стільникові вишки та світчі інтернет-провайдерів? Наприклад, цієї ночі мобільний інтернет взагалі не працював, через що було неможливо подивитись карту повітряних тривог. А як іще дізнатись обстановку?! На радіо нема роз'єму для навушників, та й про повітряні тривоги повідомляють лише на початку тривог і можуть не повідомити про відбій. Від невідомості хіба що один плюс — міцніше сон і не треба часто прокидатись, щоб перевірити обстановку.
Напишіть, як у вас зі стаціонарним і мобільним інтернетом? Чи погіршилась якість?

Ледве підстригся. Вкотре підстриганням займалась мати, однак цього разу щось пішло не так — стала підстригати по-новому, щоб зберігти зачіску. А потім ще й не достригла. Каже, що підстригла рівно, а я бачу, що з обох сторін різна довжина. Тож довелося самому підрівнювати. Далі — слова за слово. Отак розпочинаються сварки. Мовляв, не подобається — йди до перукарні. Напевно, наступного разу треба так і зробити. Хоча там і з професійністю проблеми, і послуга коштує дорого. Цікаво, скільки коштуватиме підстрижка довгого волосся? В останнє ходив до перукарні мабуть 10 років тому. Я вже й забув, що це таке.

Заїдав стрес консервованим гострим перцем. Ох, який же він гострий! Хоча маленький і зелений, а не червоний. За один підхід з'їв аж три штуки. Потім ще одну-дві. Наступного дня знову не було з чим їсти, тож також поїв гостроту. Через декілька годин помічаю важкість у шлунку. Наче, їжа стоїть поперек стравоходу і не хоче перетравлюватись. Потім — печія і головний біль. Знайомі симптоми. Ну, думаю, якось перетерплю. Часто такий стан проходить сам по собі. Але не тут то було! Відчуваю, що починає нудити. А блювати ой як не хочеться! Так промучився годинку. Наче, ригачка посилилась. Думаю: "Що ж, якщо позив сильніший, треба вивільнитись". Коротше, полякав унітаз і сусідів, проте майже одразу стало легше.
І, до речі, перевірив міф про те, що гостре пече двічі: на "вході" і "виході". Вважав, що це вигадка. Але ніт — справді, пропікає.
Що робити не знаю. Люблю гостре, хоча знаю, що мені таку їжу їсти не можна.

Смартфон починає глючити: стрічка коментарів у Фейсбуці, якщо їх дуже багато, покривається сірою смугою, яка закриває коментарі. Явище схоже на поганий рендер відео. Якщо цікаво, спробую зробити скріншот.
А ще, після оновлення застосунку Ютубу, на смартфон стали приходити сповіщення про вподобання моїх коментарів. Так, приємно дізнатись, що комусь сподобались мої репліки під відео, але оті сповіщення дратують. Я вже як тільки не пробував, лазив у налаштуваннях, але щось нічого не допомагає. Підкажіть, якщо знаєте, як їх прибрати?
2

Коментарі

115.10.22, 20:27

На гострому перці трохи слиною не захлинулася. Люблю його. Цього року його в мене нема, падлюки на базарі з розсадою намахали і виріс звичайний. Треба ростити свою

    216.10.22, 05:03

    Ой, інтерент не від Київстару?.. Не радий з перших днів!

      316.10.22, 14:56Відповідь на 2 від love4life

      Ой, інтерент не від Київстару?.. Не радий з перших днів!Мобільний київстарівський.