хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вибрали...

Така істерія про вибори, що треба й собі щось написати. А то все обговорюю у інших. Чесно кажучи, дивує упертість порохоботів. Мовляв, майже всі кандидати — проросійські. Кацапи теж наче в паралельному світі — хоча у них протилежна(!) крайність: теревенять, що на цих президентських виборах не було жодного проросійського кандидата. Думаю, що не праві і ті, і інші. Проте переконувати марно. Тим паче, холівари ні до чого хорошого не приведуть. Давайте краще проаналізуємо, чому так вийшло? А все просто! 1) Виборці голосували не ЗА, а ПРОТИ. Проти невиконаних передвиборчих обіцянок. Проти кумовства і просування своїх людей у владні структури. Проти імітації боротьби з корупцією. Проти олігархату. 2) Поведінка і манера передвиборчої агітації — поливання помиями всіх(!) конкурентів — це, як мінімум, неетично. Причому, безпідставна. А чим сильніша дія — тим сильніша протидія. Так і довибиралися.

Серед оточення було багато за Гриценка. Його політичну програму хвалили на Суспільному радіо/ТБ. Однак у нього не було шансів. І це теж вагомий фактор, який вплинув на саме такий розклад. Вибирали з тих, хто мав велику підтримку. Хоча, порохоботи набігли б і у разі проходження до другого туру Гриценка, Смішка — та кого завгодно.

Хоча, попереду ще другий тур. І є час подумати, що краще, або що гірше — брехлива стабільність, або невизначеність. Як писав раніше — і те, і друге — страшно. Але все одно вибирати когось треба.

Ну і від президента не все залежить (якщо не буде узурпувати владу). Без своєї політсили в парламенті президент буде недієздатним. Тут вже інші ризики. Хоча, парламентські кризи й так періодично відбуваються. Одним словом, я б не драматизував. Й так, хто хотів, або міг, вже давно здристонув закордон.
3

Коментарі

12.04.19, 18:48

страпшно

    22.04.19, 21:25

    норм... разом нас багато - нас не подолати...