хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Мобільні додатки на смартфоні

Вперше за 10 місяців користування новим смартфоном наважився видалити додаток. Позбувся програми, якою не користувався, але від якої надходили оповіщення.

А взагалі, з програмами на смартфоні треба бути дуже обережним — не натискати додатки, якими не збираєшся користуватись. Бо від цього плитка додатку може змінити колір (і потім неможливо його до початкового цнотливого вигляду), або закидають рекламними оповіщеннями. Здавалось би, це просто. Але буває чисто випадково задінеш, або просто з цікавості — і всьо, програма втратила «цнотливість». Назад не повернеш, як було (хіба шо скинути налаштування до заводських).

Скажете типу, а нашо тобі програми, якими не користуєшся? Ну, вони ж йшли в комплекті. То нехай би й були. Головне — не активувати.

Ще один аспект — російські сервіси, які були встановлені в заводській комплектації. У зв'язку з блокуванням російських сайтів в них нема потреби (навіть при бажанні їх використовувати).  Ну, наприклад, пошук Яндексу, Яндекс-карти, Вконтакт. Без додаткових програм для анонімізації трафіку російськими додатками неможливо буде скористатись. Мобільний оператор вже заблокував деякі сайти. Так що можна юзати тільки через «обхідні» шляхи. От і виходить: навіщо додатки, якими не так просто  скористатись?
Цікаво, а як ви поступили з російськими додатками? І взагалі, чи любите видаляти стандартні програми?


100%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
0

Коментарі

11.06.17, 11:23

на щастя останній смарт був без цього всого сміття. Всі додатки від гугл і ті, що я встановила.

    21.06.17, 12:56

    Если Андроид, то Титаниум бекуп в помощь