хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Смартфон зависає

От, капець! Майже місяць пройшов відтодві, як завис смартфон — і ось вдруге заглючив. Нічого не натискається, на сенсори не реагує. Погуглив як перезавантажити. Допомогло. Але радять скинути всі налаштування до заводських. Гм... навіть не знаю. Це стільки гемору. Спочатку підключити SD-картку до компа (а як це зробити без картрідера?), потім переписати все з картки, відформатувати картку. Далі скинути налаштування на самому смарті — це окрема морока. А враховуючи, що SIM-картка обрізана не факт, що проблеми не в ній. Так шо поки вирішив подивитись що буде далі. Може й справді доведеться все скинути.
1

Коментарі

12.06.17, 16:24

Підключити картку до компа без кардрідера, типу лайфхак від Бєса:
В самому загальному сенсі - ставиш на смарт quicksshd сервер, вмикаєш вай-фай и можна через Far з плагіном Netbox, або через WinSCP, працювати зі смартом як з якимось лінуксовим сервером. Хочеш - фото зкачуй, хочеш - книжки заливай...

    22.06.17, 16:29Відповідь на 1 від Бес Понятия

    Це ще складніше, ніж скидати всі налаштування.

      32.06.17, 16:42Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Це ще складніше, ніж скидати всі налаштування.Не так уже й складно. Зате не треба паритися з установкою десятка программ для "викачати фото", "закачати програму, книжки", відредагувати якийсь файл... Ну, "хазяїн-барін"