Сьогодні виповнилося 9 років

  • 14.01.19, 08:43
Одному з моїх акаунтів на фейсбуці

Податок на телевізори та радіоприймачі у 2019 році

  • 13.01.19, 16:57
Кожен власник телевізора, або радіоприймача, має обов"язок до 14 днів 
з моменту придбання його зареєструвати, 
та сплачувати щомісячну абонементну плату. 

Існують деякі категорії громадян, які звільнені від такого обов"язку.

Тарифи на 2019 рік залишились без змін, як і у 2018.

п.с: Це у Польщі

20%, 1 голос

80%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Крихке блаженство

Naprawa TV Wrocław 731908392 
Якась апатія. Зима, сніг, проїзд до Києва подорожчав, у хостелі київському ночувати не хо, в нічному комп"ютерному клубі теж, і взагалі, Київ мені обрид, тому побачення з ним (неминуче - таке життя), відкладаю на потім.

Акуна матата... Погрався з котом лазерною указкою, аж доти, поки він бігав. Тоді зробив теплонасос із того, що потрапило під руку. Шість кулерів обдувають секції алюмінієвої батареї . Стало тепліше, це реально працює! Правда, мабуть якимсь сусідам тепла менше буде, ну якось вже хай звиняють...

Добра річ - інтернет. Наприклад, можна сидіти і рекламувати рекламу на місто, яке знаходиться за тисячу з гаком кілометрів звідси. Наче нічого не робиш, кнопки тиснеш, музику слухаєш через навушники, а воно потроху діло робиться. Шукаю місцини, куди б його оголошень наліпити - форуми, блоги, і інше, те що "нашару".

Ніч вже підкралась непомітно... 02.20!

Naprawa TV LCD Wrocław 731908392 Naprawa TV LED Wrocław 731908392 Naprawa TV Plazmowych Wrocław 731908392

Мені здається, blog.i.ua був колись таки цікавим.

  • 10.01.19, 22:24
Здається, у 2006 році його випадково надибав, а може і раніше. 
Читав, слідкував, було цікаво. 
Тепер - або я став геть старим і нудним, або епідемія кризи жанру у ефірі.
Це мені одному так здається?

п.с. заглядаю сюди рідко

Пригадав, колись почуте

  • 26.12.18, 17:30
"Женщину не интересует, где мужчина берет деньги"

Чи то є дійсно так?

Поставив "Windows XP"

  • 25.12.18, 02:22
Ностальгія. 
Ніби на якийсь час помандрував у ті "старі добрі часи", коли я був ще не таким підстаркуватим  :)

Ніч у комп"ютерному клубі на Хрещатику

  • 19.12.18, 00:15
1. Дожити до ранку.
2. Працювати до післяобіду з телевізорами
3. Якимись волами їхати з Києва на відновлення чакри...

Тут досить багатолюдно. Дивно, чому так.

Сидять дорослі дядьки і граються в якусь муйню. Танки, літачки. Мені то не цікаво. Цікаво рекламу давати. Ні, не на Київ, та передмістя. Зараз ідея фікс - Вроцлав. До Вроцлава ще не їздив жодного разу. Цікаво туди дременути на екскурсію. От тільки з боргами розрахуватися, та комуналку заплатити за зиму. А тоді до Вроцлава. 
До Варшави вже кілька разів їздив, сподобалося, гарно там, особливо теплої пори. Транспорт - заплатив і їздиш безплатно цілий місяць. Або квартал - тоді ще дешевше. Але платив тільки на місяць, на дві стрефи, і катався, як навіжений. Метро, автобуси, трамваї. Навіть електричка. За допомогою програми "якдояде" можна вирахувати час прибуття до пункту призначення, навіть кілька варіантів нерідко пропонується. Кондиціонери в транспорті - літом прохолодя, взимку тепло. Туалети на станціях метро безплатні, за винятком кількох. В туалеті сидить спеціальний пан.або пані, і якщо хтось промазав чи натоптав - мовчки підправить огріхи. Може і бубнить щось про себе, але тихо-тихо...

Побував у музеях Варшави. Вразив Королівський Палац. Все сяє золотом, наче от зараз вийде Король з свитою, і буде дивуватися, звідки тут я і оці всі інші люди, якого дідька тут тиняються. Дивує, що це все було вщент зруйновано під час війни, а тоді відновлене. Старувка, і багато іншого. Все відновлено і якби не знав його долю, то не повірив би у те, що таке взагалі можливе. Вражає.

Палац Культури і Науки. Потужна будова. Існує певна кількість людей, які бажають його знищити, щоб не було згадки про певні події, пов"язані з обставинами його появи. Але там добротні безплатні туалети та буфети, і ще багато цікавого, того що я не встиг побачити. Реально потужна будова, багато скульптур всяких, та інших витворів та прибамбасів.

Лазєнкі Крулевські - побував і там, але було холодно, тому прошмагав його швидко, бо навіть голі статуї, що там стояли, здавалося мали страдницький вигляд обличчя  і інших частин тіла, висолоплених на поталу морозяці з вітром. Павичі, так - живі, ще живі, але змерзлі, почергово піднімали лапки, неначе марш якийсь виконували. Задубілий страж порядку теж якось намагався тупцятися, але гордовито, щоб ніхто не второпав, чому це відбувається.

Добре, що на території парку є добре опадювані приміщення музейного призначення, де можна було погрітися, та подивитися якісь експонати - живопис, ордени, грамоти, саму архітектуру будівель, пишну простору, з колонами... Взагалі, туди треба ходити влітку. По холоду там не дуже пасує.

А от Вроцлав я бачив тільки через інтернет. Цей сайт, http://serwis-rtv.vk-x.com на даний час показує активність чи неактивність користувачів, стосовно теми ремонту телевізорів, моніторів, та, можливо, іншої електроніки. На терені Вроцлава моя рекламна кампанія ще не дуже видніється, тому ще треба налягати на нього рекламними важелями.

Хотів оце все прикрасити фотографіями Варшави, а телефон розрядився, і тому не повадло. Дотикаю іншим разом.



Хостел 450 гривень за тиждень

  • 18.12.18, 06:31
Хостел.
Столиця України.
Тісна кімната, 5 двоспальних ліжок, 10 дядьків, 2 кашляють і не закриваються... Бронхіт чи туберкульоз?
Досидів на кухні до 4 ранку і втік на вокзал.
Гроші не повертають.
Повний п-ць.

Про залисини

  • 16.12.18, 04:53
Кажуть, якщо рідшає чуб у якомусь місці на голові, допомагає гоління налисо.
Вирішив спробувати такий революційний спосіб. Тепер маю досить кумедний вигляд :)

Ще -1. Не живий.

  • 30.10.18, 13:57
Несподівано. Кілька днів тому подвонив, таке-сяке, клопоти...

І все. Нема його серед живих.

Шкода. Таке життя.