Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

москальський мір

Є в москалів такий звичай раз на кількасот років перейменовувати країну.Наразі йдеться про перейменування її на честь путіна і стала дилема назвати країну Х@йляндія,Х@йлостан чи менш образливо Пенісуела???

50%, 4 голоси

38%, 3 голоси

13%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Раціо відсутнє...одні емоції

Батальйон «ОУН» розколовся: частина батальйону в Пісках є незаконною «кишеньковою армією»
Олена Ярмолюк 10 квітня 2015, 17:41
 1484
Батальйон «ОУН» розколовся: частина батальйону в Пісках є незаконною «кишеньковою армією»

Розкол у «ОУН» стався ще більше місяця тому через домовленості між керівництвом батальйону і Міноборони про входження формування в склад Збройних сил. Більша частина батальйону, зберігши шеврони, структуру та ієрархію, увійшла до складу новоствореної 81-ї десантної штурмової бригади тактичної. Близько 10% бійців батальйону з різних причин не змогли бути в складі ЗСУ. Ці бійці залишилися в Пісках і досі тримали оборону населеного пункту під командуванням Миколи Коханівського.

Подробиці про події в батальйоні «ОУН» повідомляє ТСН, новину передає «Преса України»

Ситуацію в батальйоні прокоментував заступник командира добровольчого батальйону «ОУН» Борис Гуменюк. Згідно слів військового, проблема виникла ще місяць тому, в березні. Тоді між батальйоном «ОУН» і Міноборони була досягнута домовленість про входження формування в склад Збройних сил. 

«І ми вже місяць знаходимося у складі Збройних сил, безпосередньо на Житомирському полігоні. Ми зайшли до складу новоутвореної 81-ї десантної штурмової тактичної бригади і формуємо новий підрозділ. Як окремий підрозділ ми зберегли свою назву «ОУН», ми зберегли свої шеврони, свою структуру, ієрархію та інше», - пояснив Гуменюк.

Військовий зазначив, що бійці батальйону сьогодні перебувають на полігоні у Житомирі, де як раз до 1 травня має бути завершено формування нової бригади і нових батальйонів високомобільних десантних військ ВДВ. Бійці тренуються, стрибають з парашутів: «ми не тільки «оунівці» і добровольці, ми вже й десантники». Відзначається, що орієнтовно до 1 травня підрозділ має вже бути на передовій.

Однак близько 10% батальйону з різних причин не змогли приєднатися до ВСУ. Ці добровольці залишилися на займаних позиціях в Пісках, продовживши службу під командуванням Миколи Коханівського.

«Це ті, хто вирішив залишитися з Коханівським, або в силу різних обставин не міг бути у складі Збройних сил - або ЗСУ їх не хотіли, або вони самі не хотіли. Комусь, наприклад, не дозволяє судимість, комусь-відсутність громадянства, комусь-стан здоров'я, комусь-вік», - сказав Гуменюк. 

«Те, що зараз відбувається в Пісках - це перфоманс, який влаштовує Коханівський. Якщо хтось хоче собі мати кишенькову армію або армієчку і робити на цьому політику, вибачте, у нього не все в порядку з головою, або він просто ворог. Наша позиція така. Ми були добровольчим батальйоном рік тому, тому що треба було захищати країну, а в нас не було Збройних сил, тому що їх розвалювали протягом 23 років. Тому кожен патріот, кожна людина тоді приймала рішення на свій розсуд, як захищати країну. Але для будь-якого українського патріота абсолютно очевидно: єдина країна - єдині Збройні сили. Тому, коли у нас, нарешті, з'явилися нормальні Збройні сили, коли, нарешті, в Генеральний штаб просуваються бойові офіцери, які отримали досвід на полі бою і виявили себе як герої, у нас реально відбуваються зміни у Збройних силах, і ми маємо честь сьогодні бути частиною ВСУ», - заявляє військовий.

Тим часом, начальник штабу «ОУН» Богдан Тицький заявляє, що вимога військових 93-ї бригади ЗСУ про роззброєння бійців, призведе до «планової здачі Пісок російським військам».

Раніше ми повідомляли: Бійці 93-ї аеромобільної бригади намагаються роззброїти батальйон «ОУН», який знаходиться в Пісках Донецької області.

Ось так

За рік буде створений боєздатний флот – Президент
Оля Гузенко 10 квітня 2015, 16:24
 1217
За рік буде створений боєздатний флот – Президент

Президент України Петро Порошенко заявив про початок відродження військово-морського флоту України в рамках пілотного проекту. До участі в ньому залучать міжнародних експертів. В рамках його реалізації заплановано вдосконалення озброєння флоту та розвиток кораблебудування.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації Президента, новину передає «Преса України».

«Подібно тому, як ми за рік з нуля створили боєздатну армію на суходолі, ми здатні повторити подібне диво й на морі… З метою реалізації Морської доктрини України започатковую пілотний проект відродження та розвитку Військово-Морських Сил», - повідомив Президент під час своєї промови.

Він також зазначив, що бачить майбутній військово-морський флот України як сучасний і високотехнологічний, «взаємосумісний» з флотами країн-партнерів. На це, звичайно ж, потрібно буде витратити чимало коштів, проте Порошенко пообіцяв, що держава постарається їх знайти, незважаючи на складну ситуацію з економікою та військовими діями на Донбасі.

«…До цієї роботи буде залучено вітчизняних і закордонних експертів. Бойове ядро флоту складатимуть кораблі-носії ударної зброї, берегові ракетні й артилерійські комплекси, а також морська авіація і морська піхота. Для забезпечення безпеки і обороноздатності України в Азово-Чорноморському регіоні необхідно в найкоротші терміни розробити та реалізувати Державну цільову програму розвитку кораблебудування на період до 2035 року», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, 10 квітня Президент України Петро Порошенко перебуває в Одесі та Одеській області з робочим візитом. В рамках візиту він візьме участь в урочистостях до дня визволення Одеси від фашистських загарбників та в презентації програми реформування органів внутрішніх справ.

Хуйловцям усіх мастей до уваги

Уральських найманців на Донбасі жорстко кинули на гроші (ВІДЕО) (ФОТО)

Рота так званих «уральських добровольців» з Єкатеринбурга (Росія), яка на початку березня урочисто відправилася воювати в Донбас, сьогодні застрягла в Луганську і не може повернутися додому, бо у бойовиків банально немає грошей. Російський спонсор оплатив їм дорогу з Єкатеринбурга на Донбас, а оплачувати повернення бойовиків з війни - відмовляється.
Уральських найманців на Донбасі жорстко кинули на гроші (ВІДЕО) (ФОТО)


Про це пише інтернет-ресурс 66.ru новина передає «Преса України».

Перед відправкою на війну найманці обіцяли проводжаючим легко дійти до Києва, вони співали і веселилися, влаштувавши у центрі Єкатеринбурга бойові танці.

По приїзду на Донбас, з прибулих сформували «Уральський добровольчий загін». Але як тільки загін прибув на місце несення служби, з розташування поїхав та пропав командир групи, голова обласного фонду ветеранів спецназу Володимир Єфімов. Після цього місцеві бойовики крупно поскандалили з «союзниками». Причиною сварки став наказ Мозкового здати зброю. Спочатку «уральці» відмовлялися виконувати такий наказ, але після відвертих погроз вирішили підкоритися.



Незабаром 20 чоловік із загону виїхали, як ніби «додому», але де вони знаходяться - невідомо, так як зв'язку з ними немає. Інших роззброїли місцеві бойовики і смикають по різним завданням. Обміркувавши ситуацію, «добровольці», що залишилися, вирішили повертатися додому, в Росію. Але не тут-то було. Грошей на зворотну дорогу у них не немає, а взяти їх, як виявилося - немає звідки. 

Для 40 зневірених вояків необхідно назбирати 152 000 рублів на залізничні квитки і ще 10 000 рублів на оренду автобуса, щоб дістатися до залізничної станції. На даний момент гроші збираються, як кажуть, «всім світом» - через сепаратистські групи в соцмережах. При цьому 10 осіб з добровольчої роти вирішили залишитися на території терористичної ЛНР, зараз підрозділ дислокується в селищі Комісарівка. Цікаво, що в Єкатеринбурзі, вже готові до поїздки на Донбас ще 40 людей, щоб замінити «добровольців», які повертаються.

Раніше ми повідомлялиШироко розрекламована в російських пропагандистських ЗМІ відправка півсотні «добровольців»-найманців з російського міста Єкатеринбурга на Схід України для збройної боротьби зі Збройними силами України закінчується черговим великим пшиком...

????????????????????????????????

93-тя бригада оточила штаб батальйону «ОУН» у Пісках
Саша Дащук 10 квітня 2015, 13:34
 11712  2
93-тя бригада оточила штаб батальйону «ОУН» у Пісках

Бійці 93-ї аеромобільної бригади намагаються роззброїти батальйон «ОУН», який знаходиться у Пісках Донецької області.

Про це повідомив начальник штабу батальйону «ОУН» Богдан Тицький, новину передає «Преса України».

За його словами, «ОУНівцям» наказали скласти зброю та вийти з населеного пункту.

«Прямо зараз 93 бригада намагається роззброїти батальйон ОУН. Нам поставили ультиматум негайно здати зброю і покинути позиції», - розповів він.

Тицький зазначив, що військові з БТРами оточили штаб батальйону.

Інформацію також підтверджує волонтер Аліна Михайлова.

«Щойно дзвонили бійці батальйону ОУН в Пісках. Хлопці попросили донести та розповсюдити терміново наступну інформацію: саме зараз 93 бригада намагається роззброїти та вивести батальйон ОУН з Пісок, змусивши силою покинути їх позиції. Бійці батальйону ОУН зайняли кругову оборону. Командир 93 бригади Мікац показав документи згідно з яких є офіційний наказ на затримання бійців батальйону у разі невиконання їх умов», - розповіла вона.

Раніше повідомлялось, що від лінії зіткнення з російсько-терористичними військами на сході України відійшли всі бійці, які воюють у складі Добровольчого українського корпусу «Правого сектора».

Смерть москальським окупантам

Під Новоазовськом підірвано катер спецназу Балтфлоту РФ
Олена Ярмолюк 09 квітня 2015, 19:55
 3185  3
Під Новоазовськом підірвано катер спецназу Балтфлоту РФ

Невідома ДРГ успішно нівелює міф про «невразливості і професіоналізмі бойових плавців» російського спецназу, який опинився в прибережній зоні поблизу Сєдове Новоазовського району Донецької області. Балтійці намагалися затримати якесь судно, знайдене ними в море, але їх патрульний катер підірвався на міні, і пішов до дна.

Про це пише блогер Олег Ярчук, новину передає «Преса України».

«09.04.2015 р. Р-н н. п. Сєдово. При спробі затримання невпізнаного плавзасобу, підірвався на міні і затонув патрульний катер підрозділів 561-й ОМРП спеціальної розвідки БФ. Втрати л\з уточнются», - повідомляє Ярчук.

Також блогер наводить дані про втрати російських військових, понесених ними протягом останніх декількох днів під Новоазовськом.

«Р-н н. п. Новоазовськ. Виявлені тіла пошуково-кінологічної групи в\ч 35690 (*Центр спеціального призначення ФСБ). Місцезнаходження решти групи не відомо. «200» - 3, ТМН - 2.
Р-н н. п. Новоазовськ при проведенні обстеження місцевості підрозділом в/ч 90091 (*54 центр підготовки розвідувальних підрозділів Владикавказ) підрив на встановленому мінному загородженні«200» - 1, «300» - 3.
Р-н н. п. Новоазовськ. Уточнені втрати підрозділів 45-про опсн ВДВ. «200» - 29, «300» - 38(16 важко), ТМН - 2.

Раніше ми повідомляли: Невідомі диверсанти постійно діють в тилу у бойовиків і завдають їм невеликий, але регулярний, і досить неприємний втрат у живій силі і техніці. В результаті атак, скоєних протягом останніх трьох днів, російські окупанти на Донбасі втратили більше десятка своїх бійців, майже два десятки були поранені, а три людини зникли безвісти.

До відома хуйловцям усіх мастей

Сім’ям загиблих на Донбасі російських найманців більше не платять за мовчання

Сьогоднi, 17:18

03

Як розповів в інтерв'ю ТСН опозиціонер Ілля Яшин, з початку року виплати не проводилися, передає depo.ua.

 

"Ось вже в січні і лютому жодних виплат не проводили зовсім, тому що формально солдати, які перекидалися на територію України, вже не були військовослужбовцями. Напередодні перетину кордону командири вимагали від них писати рапорти про звільнення для того, щоб замаскувати участь російських військ у цьому збройному конфлікті. Але при цьому їм під чесне слово командирів обіцяли певні виплати, порівнянні з літом минулого року, в разі того, якщо будуть поранені або вбиті. Але не втримали свого слова", - розповів Яшин.

 

За словами опозиціонера, влітку минулого року родичі отримували по три мільйони рублів (більше 60 тис. доларів за курсом ЦБ РФ на той період), це стимулювало замовчувати смерті солдат.

 

Після того, як виплати припинилися, почалися протестні настрої.

 

"Родичі почали ремствувати і захищати свої права. Однак вбивство Нємцова багато що змінило. На сьогоднішній день боротьба за компенсації зійшла на "ні", - повідомив опозиціонер.