Профіль

Мольфар

Мольфар

Ангуїлья, Сомбреро

Рейтинг в розділі:

Смерть москальським окупантам та їх холуям!!!

В «Азові» розповіли про втрати ворога під Широкиним
Саша Дащук 22 квітня 2015, 00:02
 1636
В «Азові» розповіли про втрати ворога під Широкиним

Проросійські бойовики зазнали втрат в ході бою з українськими військовими в районі населеного пункту Широкине Донецької області.

Про це повідомили у прес-службі полку «Азов», новину передає «Преса України».

Згідно з повідомленням, троє бойовиків загинули, двоє отримали поранення.

«Обстріл позицій полку "Азов" тривав увесь вчорашній вечір і сьогоднішній ранок. По підтвердженій інформації внаслідок боїв терористи понесли втрати, мінімум троє вбитими та двоє пораненими», - розповіли у «Азові».

Зазначається, що в ході дводенних боїв легке поранення отримав один боєць «Азову».

Як відомо, 21 квітня в зоні АТО не припинялися збройні провокації з боку противника. Загалом з опівночі до 18 години вздовж лінії розмежування відбулося 14 обстрілів позицій українських військ.

На Донеччині бойовики ДНР вранці 4 рази відкривали вогонь по опорному пункту сил АТО поблизу селища Широкине – зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів, мінометів калібром 120 і 82 міліметрів, а також із танку.


Воно і не дивно

Население Украины за месяц сократилось почти на 17 тысяч человек21.04.2015 17:14. Просмотрено 760 раз. За сегодня — 760 раз.




Население Украины в феврале сократилось на 16,7 тыс. человек и составило на 1 марта 2015 года 42 млн 895 тыс. 704 человека. Об этом сообщает "Сегодня" со ссылкой на пресс-службу Государственной службы статистики,

При этом показатель постоянно проживающего в Украине населения составил на 1 марта 42 млн 726 тыс. 67 человек.

Согласно сообщению ведомства, данные приводятся без учета Крыма, а данные по Донецкой и Луганской областям могут быть уточнены.

Ранее сообщалось, что за год численность населения Украины сократилась на 2,5 млн человек.

ООН прогнозирует, что население Земли достигнет отметки в 8,1 миллиарда человек к 2025 году.

Наиболее стабильным является прирост в развивающихся странах, в то время как стремительней всего население будет расти на африканском континенте (увеличится почти вдвое к 2050 году). Население богатых стран останется фактически без изменений. 

Украина, а также Россия, Беларусь, Болгария, Куба и Румыния, – среди стран, население которых к 2050 году сократится на 15%.

Якщо це не зрада то, що це?

Україна не прийняла 3,6 км оборонних бастіонів зі США, які мали захищати МаріупольВівторок, 21 квітня 2015, 15:43

Міністерство внутрішніх справ протягом двох місяців не змогло укласти договір з американським виробником фортифікаційних споруд Hesco Bastion Inc, який прислав бастіони для оборони Маріуполя на замовлення відомства.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав представник програми Hesco-TMM Ігор Стокоз.

За його словами, протягом цього часу 11 контейнерів з 3,6 км бастіонів знаходилися у порту, а МВС та Нацгвардія проводили бюрократичні процедури. В результаті 20 квітня компанія відправила бастіони в Саудівську Аравію у зв'язку з порушенням термінів.

"Вони були зарезервовані для Нацгвардії, на початку лютого після демонстрації (міністр Арсен) Аваков і (його заступник Сергій) Чоботар, що були на полігоні заявили, що вони терміново потрібні в Маріуполі. … Вчора компанія Хеско повідомила, що в зв'язку з тим, що ми порушили вже всі терміни, вони анулювали нашу квотейшн і відправили бастіони саудитам. Тепер швидко не вийде, бо нову партію виготовляти треба певний час. Але я не певен що в нас щось вийде з МВС", – заявив Стокоз у коментарі "Українській правді".

Як відомо, Аваков у лютому взяв участь у презентації та випробовуванні бастіонів на полігоні у Нових Петрівцях. Після цього він заявив, що такі бастіони потрібні Україні.

"Я думаю, що ми будемо з компанією Hesco і з хлопцями, які будуть випускати це на території України, співпрацювати. І зробимо це дуже швидко", – казав він тоді.

Hesco Bastion Inc є постачальником фортифікаційних споруд для міноборони США, Великобританії, сил НАТО і ООН.

"Українська правда" намагалася отримати коментар з цього приводу в МВС та Нацгвардії, однак прес-служби цих відомств не змогли пояснити ситуацію. Наразі редакція надіслала офіційний запит в МВС та очікує відповіді.

Українська правда

Справедливість торжествує?

У Харкові затримано трьох "беркутівців" за підозрою у вбивствах активістів МайдануВівторок, 21 квітня 2015, 11:30 
доповнено

У Харкові затримано трьох екс-співробітників "Беркуту", яких підозрюють у вбивствах євромайданівців під час розгону мирної ходи на Інститутській 18  лютого 2014 року.

Як повідомив на брифінгу Генпрокурор Віктор Шокін, ці особи затримані у рамках спільної спецоперації ГПУ та СБУ.

"Сьогодні було проведено спільну спецоперацію ГПУ та СБУ у Харкові. Затримано троє співробітників спецпідрозділу "Беркут", які обгрунтовано підозрюються у вбивствах мирних громадян 18 лютого 2014 року. Двоє з трьох затриманих є керівниками різних підрозділів "Беркуту",- заявив він.

Також Шокін зазначив, що після розформування "Беркуту" троє затриманих аж до свого затримання працювали в МВС, двоє з них – на керівних посадах.

За даними Генпрокурора, не усі затримані є харків'янами.

За словами Шокіна, затримані підозрюються у причетності до вбивст під час розгону мирної ходи євромайданівців на вул. Грушевського, Інститутській та Кріпосному провулку  у Києві.

Генпрокурор нагадав, що в результаті розгону ходи було вбито 5 осіб, 62 людини отримали вогнепальні поранення, а загалом 400 особам було завдано шкоди різного ступеню тяжкості.

При цьому Шокін більше подробиць не повідомив через слідчі дії, які досі тривають, пообіцявши після їх завершення провести велику пресс-конференцію щодо злочинів проти учасників Євромайдану.

Українська правда 

ху*ловцям усіх мастей

Уряд Росії повністю відмовив в допомозі добровольцям, які воювали в Донбасі за «рускій мір»
Саша Казимирский 20 квітня 2015, 20:15
 940
Уряд Росії повністю відмовив в допомозі добровольцям, які воювали в Донбасі за «рускій мір»

Всі поранені й покалічені в боях із Збройними силами України за останній рік на Сході України громадяни Російської Федерації не отримають у своїй країні статусу «учасника бойових дій».

Про таку новину повідомляє «Преса України» з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що уряд Російської Федерації під керівництвом Дмитра Медведєва концептуально не підтримав законопроект, який передбачав присвоєння статусу «учасників бойових дій» всім найманцям-добровольцям, які поїхали на Донбас воювати за горезвісний «рускій мір».

Уряд Медведєва у своєму висновку щодо законопроекту деяких депутатів Держдуми вказав на те, що російським законодавством взагалі не визначена така категорія, як «учасники бойових дій», тому ніяких заходів «соціальної підтримки» для неї не передбачено. 

Зазначимо, що в російському законодавстві існує виключно категорія «ветерани бойових дій».

Крім того, йдеться у висновку уряду РФ, розширення кола осіб, які мають право на додаткові соціальні гарантії, призведе до збільшення витрат федерального бюджету на ці цілі, які не закладені в планах на 2016 і 2017 роки. 

Таким чином, безглуздий і нещадний «рускій мір» своєрідним способом «віддячив» своїм пораненим і покаліченим громадянам, які піддалися путінській пропаганді і поїхали воювати на Схід України.

Нагадаємо читачам «Преси України», що економічна політика президента Російської Федерації Володимира Путіна у своїй країні доводить просто вже до відчаю багатьох жителів Уралу, які ще деякий час тому були затятими фанатами «гаранта» російської Конституції.

Пропонуємо нашим читачам невелике відео з уральського населеного пункту Верхня Синячиха (Свердловська область), де розташований Верхньосинячіхінський металургійний завод (ВСМЗ).

На відео місцеві жителі, які залишилися без роботи після зупинки свого підприємства, вже висловлюють недовіру особисто Путіну з-за його невиконання обіцянок швидкого кращого життя, який він постійно роздає своєму народу.

«Я конкретно скажу за себе: я навіть президенту (Путіну - П. У.) зараз не вірю. Чесно кажу... Мені ще до армії 20 років тому обіцяли хороше життя. А воно все гірше і гірше - ми котимося в нікуди. Ми прийшли в 90-і роки: тільки що всі шкіряні куртки зняли і ножі не тягають з собою»,- розповів житель Верхня Синячиха, який працював на вищезгаданому підприємстві.

Відзначимо, що багато працівників цього підприємства почали акцію протесту -  голодування, протестуючи проти закриття важливого для міста підприємства.

Цікавими є коментарі під цим відео, деякі з них ми і пропонуємо читачам «Преси України».

***
Дійшло до КримПутінця через ШЛУНОК

Це все дядько Сем, США і Джен Псакі, путін хороший, ви чого?)))))))

А будуть вибори ці ж самі підуть за путінську «Єдину Росію» голосувати і за Путіна, нехай жнуть, що сіяли, не шкода.

На@бувати рускіх рускім міром це дуже споконвічно)

А ніби пам'ятник опудала мавзолейского вам показав куди йти якщо жерти хочете. Накуй в ліс. І шишки збирати.

Це добре

Військові із США привезли новітню техніку в Україну - Порошенко
Олег Мисько 20 квітня 2015, 18:41
 1799
Військові із США привезли новітню техніку в Україну - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що американські військові інструктори привезли в Україну новітню військову техніку, яка візьме участь у навчаннях ЗСУ. 

Про це повідомляє прес-служба глави держави, новину передає «Преса України».      

«Глава держави зазначив, що разом з інструкторами із США прибула новітня військова техніка, яка візьме участь у навчаннях ЗСУ, Нацгвардії та інших підрозділів.

Не буде ситуації, коли тут будуть проходити навчання мобілізовані, які проходять тренування перед тим, як відправитися в АТО. Для цього у нас є власні центри, які ефективно виконують свою роботу», - йдеться в повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що американські інструктори навчатимуть українських військових реагувати на обстріл, організовувати оборону, виявляти позиції терористів, надавати медичну допомогу.

Нагадаємо, що опісля церемонії відкриття українсько-американських військових навчань «Фіарлес Гардіан – 2015» на Яворівському полігоні, президент України Петро Порошенко побував у армійській столовій.

Народна творчість

И снится мне в Москве парад победы, 
рядами стройными бандеровцы прошли... 
 
А на ялинках, біля мавзолею...
Гойдаються трикляті москалі.