хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Хуйловцям усіх мастей до уваги

Уральських найманців на Донбасі жорстко кинули на гроші (ВІДЕО) (ФОТО)

Рота так званих «уральських добровольців» з Єкатеринбурга (Росія), яка на початку березня урочисто відправилася воювати в Донбас, сьогодні застрягла в Луганську і не може повернутися додому, бо у бойовиків банально немає грошей. Російський спонсор оплатив їм дорогу з Єкатеринбурга на Донбас, а оплачувати повернення бойовиків з війни - відмовляється.
Уральських найманців на Донбасі жорстко кинули на гроші (ВІДЕО) (ФОТО)


Про це пише інтернет-ресурс 66.ru новина передає «Преса України».

Перед відправкою на війну найманці обіцяли проводжаючим легко дійти до Києва, вони співали і веселилися, влаштувавши у центрі Єкатеринбурга бойові танці.

По приїзду на Донбас, з прибулих сформували «Уральський добровольчий загін». Але як тільки загін прибув на місце несення служби, з розташування поїхав та пропав командир групи, голова обласного фонду ветеранів спецназу Володимир Єфімов. Після цього місцеві бойовики крупно поскандалили з «союзниками». Причиною сварки став наказ Мозкового здати зброю. Спочатку «уральці» відмовлялися виконувати такий наказ, але після відвертих погроз вирішили підкоритися.



Незабаром 20 чоловік із загону виїхали, як ніби «додому», але де вони знаходяться - невідомо, так як зв'язку з ними немає. Інших роззброїли місцеві бойовики і смикають по різним завданням. Обміркувавши ситуацію, «добровольці», що залишилися, вирішили повертатися додому, в Росію. Але не тут-то було. Грошей на зворотну дорогу у них не немає, а взяти їх, як виявилося - немає звідки. 

Для 40 зневірених вояків необхідно назбирати 152 000 рублів на залізничні квитки і ще 10 000 рублів на оренду автобуса, щоб дістатися до залізничної станції. На даний момент гроші збираються, як кажуть, «всім світом» - через сепаратистські групи в соцмережах. При цьому 10 осіб з добровольчої роти вирішили залишитися на території терористичної ЛНР, зараз підрозділ дислокується в селищі Комісарівка. Цікаво, що в Єкатеринбурзі, вже готові до поїздки на Донбас ще 40 людей, щоб замінити «добровольців», які повертаються.

Раніше ми повідомлялиШироко розрекламована в російських пропагандистських ЗМІ відправка півсотні «добровольців»-найманців з російського міста Єкатеринбурга на Схід України для збройної боротьби зі Збройними силами України закінчується черговим великим пшиком...

5

Коментарі

анонім

112.04.15, 15:33

Ватне тупе бидло в Масковії думаю ще довго не переведеться, путінська пропаганда їх там добре штиряє...