хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Ось так

За рік буде створений боєздатний флот – Президент
Оля Гузенко 10 квітня 2015, 16:24
 1217
За рік буде створений боєздатний флот – Президент

Президент України Петро Порошенко заявив про початок відродження військово-морського флоту України в рамках пілотного проекту. До участі в ньому залучать міжнародних експертів. В рамках його реалізації заплановано вдосконалення озброєння флоту та розвиток кораблебудування.

Про це повідомляє прес-служба адміністрації Президента, новину передає «Преса України».

«Подібно тому, як ми за рік з нуля створили боєздатну армію на суходолі, ми здатні повторити подібне диво й на морі… З метою реалізації Морської доктрини України започатковую пілотний проект відродження та розвитку Військово-Морських Сил», - повідомив Президент під час своєї промови.

Він також зазначив, що бачить майбутній військово-морський флот України як сучасний і високотехнологічний, «взаємосумісний» з флотами країн-партнерів. На це, звичайно ж, потрібно буде витратити чимало коштів, проте Порошенко пообіцяв, що держава постарається їх знайти, незважаючи на складну ситуацію з економікою та військовими діями на Донбасі.

«…До цієї роботи буде залучено вітчизняних і закордонних експертів. Бойове ядро флоту складатимуть кораблі-носії ударної зброї, берегові ракетні й артилерійські комплекси, а також морська авіація і морська піхота. Для забезпечення безпеки і обороноздатності України в Азово-Чорноморському регіоні необхідно в найкоротші терміни розробити та реалізувати Державну цільову програму розвитку кораблебудування на період до 2035 року», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, 10 квітня Президент України Петро Порошенко перебуває в Одесі та Одеській області з робочим візитом. В рамках візиту він візьме участь в урочистостях до дня визволення Одеси від фашистських загарбників та в презентації програми реформування органів внутрішніх справ.

5

Коментарі

Гість: Dalia

115.04.15, 14:34

здатне воно ось тільки на таке:
http://argumentua.com/novosti/poroshenko-naznachil-chlenom-nkre-predstavitelya-rossiiskogo-opg-luzhnikovskie