хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Роздум про "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства".

Роздум про "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства".

Мені вперше у Вікіпедіїї (https://vikipedia.org./wiki/значна_шкода) зустрілося поняття "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави". Це поняття відноситься і є складовою частиною поняття об'ємомісткого такого як "шкода" в сенсі неприємностей чи в сенсі "знецінення блага, що охороняється законом". Автори статті Вікіпедії про "значну шкоду" заінтересовалися систематизацією цього словосполучення-поняття виходячи із практичної потреби усвідомлено кристуватися нормою Кримінального кодексу України про злочин проти авторитету органів державної влади "Самоправство" (Ст.356 ККУ). Автори статті Вікіпедії запропонували визначити "значну шкоду" як шкоду*, об'єм якої в даних умовах перевищує поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави.
    У Посланців Вищих Світів Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової викладено учення про "матрицю понять", про "Вищі матриці понять" в книгах " "Энергоструктура чоловека и материи", "Становление души или парадоксальная философия", і не тільки. Знецінення блага українським суспільством  створюється роботою в ньому як в цілосному живому об'єкті, подібному до живого об'єкта "шлюбна сім'я: муж і жона - одна сатана". В цьому "живому об'єкті - суспільстві" працює ум, як невидимий реально існуючий робочий орган Організму із призначенням вчиняти перетворення як в самому собі, так і в середовищі свого існування. В ученні цих Посланців Вищих Світів при викладенні поняття "матриця понять" зазначено, що Творцем такого типу матриць було створено умови для реалізації потреби взаємодяти істотам між собою. Що для того, щоб взаємодіять та розвивати власну індивідуальність істоти повинні мати у власності спільне усвідомлення речей і явищ. Тобто мати ум, як композит і класифікуючий і обробляючий за правильними процесами усвідомлення те, що він здатен сприйняти для осмислення. А також мати совість, як чітке відчуття "нормативних (тобто не заборонених) меж поведінки" -параметр самоконтролю. Поріг терпимості (бездіяльності) суспільства при знеціненні блага прямо зв'язаний із напрацьованими суспільством України у Вищій матриці понять українського суспільства - умом і  совістю. Спеціальні матриці понять матеріально не проявляються, і існують як енергетичні утворення і людиною не сприймаються. Так же само, як не сприймаються людиною українською звернення до Національної комісії регулювання енергетики та комунального господарства (НКРЕКП) про вкладання у окрему вартість плати за користування металом газопровода споживачам послуги газопостачання. Вихлюпу емоцій суспільства не відбулося, коли в новинах по телевізору повідомили, що керівники із газової сфери не тільки собі виписують премії у мільйони гривень за свою роботу, але і вимагають примусити українців сплачувати за користування газопроводами для побутових потреб (чи виробничих). Ступінь безстижості цих людей до такої міри велика, що це не осмислено в оточуючій їх "демократичній (не олігархично-монополістично тоталітарній) Україні" із її народом-не повними ідіотами. Коли ж президент Янукович безстижість поводження підняв на таку висоту, то вихлюп емоцій відбувся і із появою Небесної сотні, як наслідку такого вихлюпу.
   Інформаця є енергія і із іншого боку енергія є інформація. Творець установив, що всі матриці, які він виготовляє чи Сам чи  із  довіреними Ним - призначені для збору енергій певного виду, які створюють композит конкретного типу матриці. В результаті їх спільної взаємодіїіз об'єднанням єдиною функцією - створюється деяка енергоякість Всесвіту. Висловлене треба розуміти як те, що індивідуальна матриця понять розвивається ступеньками так, що вона переводиться до управління не однією людиною, якій вона належала і розвивалася індивідом при осмисленні ним оточуючого світу. А треба розуміти, що матриця понять дорозвивається до статусу Вищої матриці понять, якій належать ціле українське суспільство, чи об'єднання музикантів, художників тощо, для прикладу. Вищі матриці понять несуть на собі вже місію навчати членів українського суспільства тощо. Розвиваючись в уму та совісті таким суспільством у її композиті та структурі. І розвиваючи і ум і совість українського суспільства, як наставниця. 
    Отже, "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства" при знецінення блага, яке охороняється законом  чи при будь-яких неприємностях в такому суспільстві задається умом і совістю суспільства, яке дорозвинулося у способах осмислення ним оточуючого світу. А це уже є наслідком керівництва "макси-матрицею понять" суспільством  чи для прикладу, "макси-матрицею понять маргиналізованого населення Донбасу", для якого "русский мир" є вершиною цінностей при втраті власної совісті та цінування батьківщини, яка дала прихисток цим маргиналам. Та дала можливості вести виховну та навчальну роботу на території свого проживання.
   На сьогоднішній день Вища матриця понять, яка є спільною для людей із судової влади, починає активно виховувати безстиже представництво в цій судовій владі при посадах суддів, при посадах у засобах масової інформації - кишенькових рупорах наших мікро-олігархів місцевого масштабу. Для цього, наприклад, в Апеляційному суду Луганської області 26.06.2018р. відбудеться Другий загальнонаціональний форум "Незалежні суди та вільні засоби масової інформації". І як мені повідомили представники Марківського районного суду там заборонили "не їхнім" отримувати інформацію із перших рук, хоча захід проводиться в режимі "відео-конференції", в тому числі і через Марківський районний суд.
   "<...>розвиток в тому і полягає, щоб навчатися осмилювати те, що відбувається навколо, самому, - навчтися через власний досвід життя. (Л.О.Секлітова, сайт Золотая раса)". Без освоєння нашим населення поняття "поріг терпимості (бездіяльності) суспільства і держави" не удасться застосувати мертву норму Кримінального кодексу України про самоправство, мертву норму Кодексу України про адміністративні правопорушення - про самоуправство. Бо смердючі покидьки нашого суспільства, які ведуть свій розвиток у прокуратурі, які ведуть свій розвиток у поліції чи у Управліннях соціального захисту населення при місцевих державних адміністраціях - ніколи не преорієнтуються на виконання своїх обов'язків керуючись принципом (принципами) верховенства права. А будуть із нарощуванням інтенсивності мордувати наше населення.

18.06.2018р.














-----------------
0

Коментарі

Гість: Мандрiвчiк

118.06.18, 10:33

Слава Украiнi!