хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам.

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам.

Я живу  в Україні серед людей, що глумляться над поняттям «вище» для розвитку їхньої само-поваги. Я поважаю їх Право вибору шляху глумління і не піду із ними. Я вважаю, що пануюча система виховання заштовхала «фокус уваги» осмислення у неможливісь усвідомлювати, що безкрайня природа структурована і мікроскопічними частинками в виді світоглядних властивостей людини. Отже буде Всесвіт знищений задіюванням людиною своїх світоглядних властивостей, які суперечать призначенню існування Бога (Аллаха, Ієгови, Вищого Розуму як інші імена того ж самого) бути аналогом системи виведення шлаків в велетенському Організмі Природи. Що передбачено слідкуючими системами. Таким глумлінням є бігатоманіття документів «Порядок ...», «Наказ ...» в діючій правовій базі України, призначених уточнити спосіб спілкування за допомогою листів через Інтернет, через електронні засоби.  В т.ч. пункт 4 розділу ІІ Порядку розгляду звернень та організації особистого прийому громадян у Міністерстві юстиції України. (Наказ 15.02.2017 № 388/5): «Електронне звернення, надіслане без використання електронного підпису, повинно мати вигляд скан-копії або фотокопії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.»

В природі управління і навязування способу життя всьому чиниться реально існуючим Законом складових частин. Його текст першого речення викладений такою мовою: «Закон составных частей является законом преимущественного развития и выражает формировочную сеть концепций, основным моментом для котрого (тобо закону) служит ряд конфигуративных построений, благодаря чему каждая частная организация или принцип развивающихся образований* могли бы одновременно являться своеобразным  личным позитивизмом со своими конкретностями совершенствования, но также быть и частицей общего склада, без которой мощный композитивный показатель  не имел бы того состава прогрессий, которые  предопределили его мощную структуру Естества. (с.232 книги «Законы Мироздания или основы существования божественной Иерархии»)».     
   Влада  України для себе вибирає прості і легкі шляхи тотальної безвідповідальності та руйнування у людей Україні тієї стадії совісті, яку сформували жителі нашої країни в собі. В Основному законі України не виставлено пріоритетом «вишиванки» та крашені яйця, не виставлено пріоритетом «національна самобутність». Там сформульована в недоторканній частині вища моральна норма між людського спілкування, можливого на 2000 рік до осмислення та виконання: «Людина, її життя ... визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. ... Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов
язком держави. ... Кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей, та має обовязки перед суспільством, в якому забезпечується вільний і всебічний розвиток її особистості.»

Формулювання Закону складових частин призначено для читання людьми із інтелектом в 50 відсотків потенціалу мозку людської істоти. Ми, живучи серед оскотинюючогося суспільства, перебуваємо під невідворотною загрозою отторгнення такого тексту і відмови від осмислення та застосування в керуванні своєю діяльністю вище цитованої норми Конституції України. Відмова від осмислення та застосування вище цитованого речення Закону складових частин сповільнить формування нас як воїнів, чи як сумлінних виконавців, чи як філософів – кому що дано. Ми не створимо свою команду, яка б  клопоталася законними засобами Міністерство юстиції України визнати свою помилку застосування Основного закону при настановах своїм працівникам про способи мислення при оцінці допустимості електронного документа до реагування. Така ж сама проблема і в діловодстві судової влади та в діловодстві Верховної Ради України.

Візьміть собі за мету, за наступну задачу життя виправити поводження із людьми в системі Міністерства юстиції, в системі судової влади, в системі Верховної Ради України. Підказка в Цивільному процесуальному кодексі України: «2. Особи, які порушили права і законні інтереси інших осіб, зобовязані поновити їх, не чекаючи предявлення претензії чи позову. (Стаття 16 ЦПК-2018)». Якщо ви себе поважаєте за основну свою властивість бути кваліфікованим сумлінним спеціалістом, чи за властивість бути воїном в житті і його трудностях, чи за властивість бути філософом або релігіозним діячем.

Спасите наши души. Мы бредим от удушья. Спешите к нам. Стаття написана в розвиток ідей Л.О.Секлітової та Л.Л. Стрельнікової, викладених в книзі «Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии», М.: Амрита Русь., 2003. 

Сьогодні доречі прийшов у блозі цей вірш:

rutzit

Мой закон

·         24.05.18, 20:00 (із блога на І.УА автора із  позивним рутзіт)

 

Мой закон – то не радости дня

И не пара иссушенных фраз,

Мой закон – он внутри, для меня,

Он не писан для правильных вас.

Мой закон не простит, он не Бог,

Он не может быть добрым таким,

Мой закон – это мой поводок,

Да с ошейником твёрдым, тугим.

Крикнет он – и я падаю ниц,

И теряется крик в вышине,

Мой закон не имеет границ,

Ведь вселенная бьётся во мне.

Без него я инертен и слаб,

Он владеет моей тишиной,

Мой закон. Я его тленный раб.

Он умрёт, неподкупный, со мной.

 

08.04.2016

 

1

Коментарі

Гість: nihil

125.05.18, 07:31

интересно

    225.05.18, 10:58

    озабоченность существующей проблемой видна(видимо для этого БОЛЬШИЕ буквы)..
    ...проблема что есть Закон и как с Этим жить...автор ответа дать не смог...думаю потому что мыслил не с Монархической точки-зрения!!!...вышеперечисленные проблемы Закона порождены так наз. демократической законностью...порождённой системой типа: Большинство Всегда Право!...но такая основа закона означает что действует (по сути и по факту) Закон Силы!...кто сильнее тот и прав! отсюда власть бандюков и бессилие всех прочих вне зависимости от их законопослушности!!!!!!!!!!!...то есть ВыборныйДемократизм Законность НЕ ПОРОЖДАЕТ ВООБЩЕ!!!!!!!...вот в чём вся правда текущего момента!!!=продолжение=

      325.05.18, 11:15

      =продолжение=Закон(а не ИНСТРУКЦИЯ)...имеет Букву Закона и Дух Закона...то есть Закон имеет и Духовный Компонент-Составляющую(в отличие от Инструкции где есть только Буква Закона)...так вот ввиду Духовной Компоненты ИСТИННЫЙ Закон может быть только на Теологической Основе!!!...на основе Концепта наличия Мистического НАЧАЛА ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ Природы и самого Человека то-есть принцип БОГА и Богоподобность самого Человека!...ибо Закон о Человеке(рассматриваем)...а это уже система Христианского Монархизма!...который веками бандюки всех стран пытались(небезуспешно) дискредитировать и оболгать(что им и удалось на текущий момент в виде демократо-брехни-сатанизма)

        425.05.18, 20:12

        докуябукофффвисловлюю співчуття. Буває.

          525.05.18, 20:29Відповідь на 3 від atttonikam

          Форма влади як "демократія" є експериментальною розробкою Учителів людства із Вищих світів. І мала своїм призначенням прискорити розділення людей за властивостями їх душ на непридатних до подальшого розвитку під управлінням Ієрарха позитивної системи (Алаха, Бога) та наступним знищенням особистісної основи душі такої людини, якщо від неї відмовиться Ієрарх мінусової системи (Диявол) як не перспективної для розвитку під його роботизованим управлінням - чи продати у власність Диявола. Та відділити придатних до розвитку в Ієрархії Бога після повного проходження на планеті Землі чи інших світах таких душ до готовності розпочати розвиток на перших Рівнях Ієрархії Бога. І забезпечити формою суспільства "демократією" розвиток душ власності Диявола в нашому суспільстві, старанно ним замаскованих.

            625.05.18, 20:40Відповідь на 3 від atttonikam

            (Продовження). Отже закон людський хоч в добровільному хоч в примусовому порядку механізмами і інструментами демократичного суспільства примусить своїм "всесильством" людину надбати досвід, розуміння і уміння вести в соціумі так, як вимагає від кожного людський (державний) закон. Або ж примусить надбати досвід і уміння ухилятися від вимог закону та його порушень для людини, яка не згодна поважати і виконувати закон. Не має значення невдалий досвід виконання людських законів. Важливо напрацювання в своїй особистості варіантів умінь виконувати закон (-и) в умовах масивів свобод демократичного суспільства. Накоплені уміння виштовхнуть людину в умови існування і всередовще проживання, в якому можливо жити лише маючи такі сумарні набори уміно і досвіду.

              725.05.18, 20:58Відповідь на 3 від atttonikam

              Гарне висловлювання погляду. Акценти зміщені. В п.7 Преамбули до Конституції України введено постулат для осмислення текста остальних статтей КУ як вище формулювання принципа верховенства права (ст.8 ч.1 КУ). Найнижчим формулюванням принципу верховенства права є посадова Інструкція чи Наказ. Скалічена душа та мінусово-розвиваючася формулює Інструкції та Накази і дотримуються їх для задачі знищити середовище свого існування спотвореним виконанням діючого Закону України та діючої КУ. А беспредєльщики живуть красиво та не довго. І працюють зразком поведінки на яку не треба орієнтуватися при будь-яких обставинах, або служать спокусою відмовитися від норм існування в демокр.суспільстві і саморуйнуватися в своєму позитивному строю протиправним способом життя.

                825.05.18, 21:42Відповідь на 7 від pravoohorona

                ВЫ пишете= А беспредєльщики живуть красиво та не довго. І працюють зразком поведінки на яку не треба орієнтуватися при будь-яких обставинах, або служать спокусою відмовитися від норм існування в демокр.суспільстві і саморуйнуватися в своєму позитивному строю протиправним способом життя.= Моя идея была в том что при демократизме НЕТ= норм існування в демокр.суспільстві=!...демократия это социум неимеющий норм законного поведения!...есть только пустопорожняя болтовня которая кончается там где начинается реальный Доход!..и потом=кто-смел-тот-и-съел!...И обсуждать что-либо про демократию считаю вообще излишним...тема выживания хороша для живущих неизбежно при Демократах но ЗАЧЕМ???...Я ЗА Христианский Монархизм Здесь и Сейчас!..Массовое Дворянство(избранные) Двойная Валюта,,и прочее

                  927.05.18, 16:55

                  Ваш погляд я поважаю як такий, що має право на існування для розвитку мислення і соціального становлення людини-носія такого погляду. Давно я прочитав в якомусь рішенні Європейського суду по правам людини (ЄСПЛ), що Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод розроблялася тільки для демократичних суспільств в державах, які приєдналися до неї. І призначення Конвенції бути лише одним із багатоманіття шляхів до миру між країнами на основі прав і свобод, які закріплені в Конвенції. Текст її та багато рішеннь ЄСПЛ допомогає осмислити види поведінки як засіб мирного існування.