хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про гадость чорномантійну в Україні для деструкції Російською Фе

Про гадость чорномантійну в Україні для деструкції Російською Федерацією.

Україна-як-держава врахувала потребу розвиватися душам людей-громадян у багатовекторності риси характеру із багатовекторністю часу формування цього надбання душі. Мова ведеться про «пространствєнно-врємєнной контіннум». Для цього людей-громадян України згрупували в соціальні течії територіального обслуговування інтересів держави чи соціальні течії понятійного обслуговування інтересів держави. Це всіма визнане як «волевиявлення виборців територіального виборчого округу № 114 (Луганська область)» із переліком числа голосів, які отримав кожен із кількох кандидатів в Народні депутати України. Це всіма визнане як «група лобіювання «соросята» у Верховній Раді України» - соціальна течія понятійного обслуговування інтересів держави.

Подібна соціальна течія сформована і в судовій владі України для вільного, в рамках незабороненого, розвитку особливої Форми життя – гадості чорно мантійної. Призначення якої є обслуговування соціально-інформаційних потреб отморозків-людей Російської Федерації, та подібних - із не визнаних Луганської народної республіки, Донецької народної республіки (ЛНР та ДНР), -  які працюють над виконанням деструктивних завдань, що  поставлені президентом Володимиром Путіним Російської Федерації по розчленуванню України у багатовекторності: і територіально, як ЛНР, ДНР, Харківська народна республіка (це завдання залишилося не реалізованим), і розчленування України обєднанням людей у ідейні територіальні течії політично-соціального впливу, як наприклад проросійські товариства по інтересам типу «Комітет порятунку України» Миколи Азарова. Це явище є нематеріальним благом України як противажель Її розвитку омертвілістю своїх понять, омертвілістю Її розвитку в консерватизмі – розвитку гнильйом кладбищенським смердючим.

В Сватівському районному суду Луганської області над цим працюють, і достатньо проявлено. Для цього, наприклад суддею Поповою О.М., робиться схованою (латентною) в Ухвалі № 76 05 35 87 та Рішенні № 75053643 по Справі № 426/16408/18 суду інформація про час і дату отримання канцелярією Сватівського районного суду заяви про вплив на права людини. Строк розгляду якої встановлений жорстокою датою в 3 доби-72 години від моменту адміністративного затримання людини. В результаті отморозки-люди із подібної паралельної соціальної течії в територіальній прокуратурі проявлять бездіяльність, прикрившись своєю недієздатністю,  і не вносять до Єдиного реєстру досудових розслідувань виявлену при безпосередній їх участі в суду ними подію кримінального правопорушення, відповідальність за який передбачена як мінімум статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Як, наприклад, це зробив у 2018 році Барабаш Ю.М., прокурор Сватівської окружної прокуратури Луганської області, виконуючи свої громадянські та посадові обовязки в судовому засіданні 24, 25, 27 липня 2017 року по кількох «провадженнях» у Справі № 426/16408/18.

Для вдумливого читача цієї статті довідково повідомляю, що жорстокість числа 72 години закріплена Конституцією України в частині другій Статті 29 Конституції України схованістю в поняттях формулювань. Та захищена прецидентним Рішенням Європейського Суду по правам людини «Желтяков проти України» (заява №4994/04), міжнародний документ в Україні (974_708), де було питання затримки судового розгляду, і встановлена сума сатисфакції в 6200 євро (186 930 грн. на сьогодні). І захищена законом статті 27 (Внутрішнє право і додержання договорів) Віденської конвенції про право міжнародних договорів від 23 травня 1969 року, міжнародний документ в Україні (995_118).

Гадость чорно мантійна змінює властивості корисної звірушки, імя якої «связивающіє елємєнталі (рос. связывающие элементали). І яка працює двигуном інерційної тяги по звязуванню причини із наслідком (веєром наслідків). В результаті «гусеницу синюю назовут гусынею, финишную линию – пунктиром. Тили-там-там-тирам. Тоненьким пунктиром. Тилитам-там-тиром, тененьким пунктиром. (Влодимир Висоцький)». Але це не надовго. У відповідний час не виконану роботу тієї «звірушки» відпрацьовує за неї «звірушка із її сімейства, але Рівня вищого в Ієрархії «связывающих элементалей»», несучи на собі обовязки по стиковочній місії всіх подій в Україні для єдиноцілісного існування і розвитку України в непоєднуваності властивостей всіх Її Рівнів та у несумісності технологічних процесів, які відбуваються в Україні на різних Рівнях, які відбуваються у різних соціально-політичних течіях.

Стаття написана в розвиток ідей Л.О.Секлітової та Л.Л.Стрельнікової, які викладені в статті «Закон ієрархічєского построєнія» книги «Законы Мироздания или основы существования божественной иерархии», та в книзі «Философия вечности».   06.06.2021р.beer2 ,
druzhba ,  call ,   help  ,   vkaske ,   hammer ,   chih,        ...

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі

16.06.21, 09:16

Піночет такі питання вирішив просто.

    26.06.21, 10:02Відповідь на 1 від WalKing

    Піночет такі питання вирішив просто.У Чілі сусіди нормальні

      36.06.21, 10:41Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

      Піночет такі питання вирішив просто.У Чілі сусіди нормальніНі

        47.06.21, 00:26Відповідь на 1 від WalKing

        Піночет такі питання вирішив просто.Я йому із сумом співчуваю. Життя людини є св'ященним. Як є св'ященним "Гімн України", захищений купою неприємностей для того, хто задумає посягання в будь-якій формі на цю "Св'ятиню". Душу для людини виготовив Всевищний і по Його завданню була виготовлена конструкція тіла людини для умов із властивостями речовини, які має на сьогодні планета Земля. Він і захисник.

          57.06.21, 13:02Відповідь на 4 від pravoohorona

          з твоіх слів виходить , що бог створив монстрів.

            67.06.21, 23:03Відповідь на 5 від WalKing

            з твоіх слів виходить , що бог створив монстрів.Ти правий. Бог працює. І в Його обов'язки входить своєчасно обновлювати світ в якому, в тому числі, живуть і люди. Душа людини розивається по програмі Вищих, із правом робити вибір у "монстерство", або у "ягнец-тво".Її намагються направити по шляху добра. Але і отморозки потрібні, для заякорювання на добрі тих, хто переконався у благодатній силі добра і не хоче дальше творить зло., .

              77.06.21, 23:14Відповідь на 6 від pravoohorona

              з твоіх слів виходить , що бог створив монстрів.Ти правий. Бог працює. І в Його обов'язки входить своєчасно обновлювати світ в якому, в тому числі, живуть і люди. Душа людини розивається по програмі Вищих, із правом робити вибір у "монстерство", або у "ягнец-тво".Її намагються направити по шляху добра. Але і отморозки потрібні, для заякорювання на добрі тих, хто переконався у благодатній силі добра і не хоче дальше творить зло., .як вовка не перевиховуй у ягня, трави він їсти не буде.

                88.06.21, 16:14Відповідь на 7 від WalKing

                Це не той Федот. "Вовки" конструюються вибором людини в ситуаціях життя в накоплення більшої мерзенності. Бог пристороїть в майбутньому мерзотника на посильну йому роботу "гадості України" в ім'я обробки і видалення некротичної реальності України: омертвілості її консерватизму. Наприклад, "інвалідів" стали іменувать "особами із інвалідністю". А подонки, за підтримки влади (толерування), їм створюють і дальші невиносимі умови життя. Це некрореальність України, як властивість її ідейної бази. , .

                  98.06.21, 19:33Відповідь на 8 від pravoohorona

                  Це не той Федот. "Вовки" конструюються вибором людини в ситуаціях життя в накоплення більшої мерзенності. Бог пристороїть в майбутньому мерзотника на посильну йому роботу "гадості України" в ім'я обробки і видалення некротичної реальності України: омертвілості її консерватизму. Наприклад, "інвалідів" стали іменувать "особами із інвалідністю". А подонки, за підтримки влади (толерування), їм створюють і дальші невиносимі умови життя. Це некрореальність України, як властивість її ідейної бази. , . це погляд на владу, чи на все суспільство ? )

                    109.06.21, 20:13Відповідь на 9 від WalKing

                    Це не той Федот. "Вовки" конструюються вибором людини в ситуаціях життя в накоплення більшої мерзенності. Бог пристороїть в майбутньому мерзотника на посильну йому роботу "гадості України" в ім'я обробки і видалення некротичної реальності України: омертвілості її консерватизму. Наприклад, "інвалідів" стали іменувать "особами із інвалідністю". А подонки, за підтримки влади (толерування), їм створюють і дальші невиносимі умови життя. Це некрореальність України, як властивість її ідейної бази. , . це погляд на владу, чи на все суспільство ? )Своєрідність вашого запитання: це є погляд на властивість нашої Планети, що забезпечує існування ТАКОЇ України. В інтересах Свого власного існування.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна