хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Недолік "рупорів" масової інформації-2018

 Стаття написана в розвиток ідей, що висловлені Авторами Л.О.Секлітовою та Л.Л.Стрельніковою (www.gold-race.ru)|  в книзі "Земля - мыслящая планета".
     Масовою інформацію, рупорствою на сьогодні, є повідомлення про призначення субсидій згідно порядку, що встановив Кабмін. Автори статтей на цю тему майже постійно не посилаються на першоджерело, із якого ними робиться витік інформації  про нові порядки при призначенні субсидій. Тому неможливо вдумливо ознайомитися із викладеною ними темою без спеціальних знань по користуванню пошуковою системою Інтернета . Це шкодить розвитку ума.
   І винна в цьому наша планета Земля, яка політику виховання душ людей проводила через спонукання до розвитку душі через емоції. Що привело до відставання від планового розвитку ума людини, яке мало бути на 2000 рік в 50% від потенціалу мозку. Фактично лише окремі інтелектуали розвинули свій ум на 10% від потенціалу мозку, решта ще менш умні і неспроможні свою життдіяльність осмислено будувати так, щоб не наносити шкоду оточенню своїми думками, емоціями та поступками.
   Обнаруженный недостаток "рупорствовання" в средствах массовой информации потенциально ценный для социально активных людей, которые обьединены в организации гражданского общества или не хотят нести на себе обузу такого объединения, но чувствуют в себе потребность воспитывать и информировать других своих соотечественников. И позволит сделать доброе дело повторением "прорупорствованого" с указания в примечании реквизитов в Интернете постановлений Кабмина и с сохранением права интеллектуальной собственности на "першорупора массовой информации" с сознательным применением моральных норм Закона Украины "Об авторском праве и смежных правах" (
  Від таких поступків наш світ стане світліше і в суспільстві буде кращою злагода.
   13.10.2018
0

Коментарі