хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

pravoohorona

попередня
наступна

Зараз іде приховування злочину Уповноваженої з прав людини

Автор цього блога, Зелик Юрій, як засіб мирного узгодження стосунків,  із 05.10.2021 року в Верховній Раді України утримує своє повідомлення людини із інвалідністю другої групи загального захворювання про кримінальний злочин Канцелярії Уповноваженої Верховної Ради України по правам людини - торговки "індульгенціям на знищення людяності в Україні та в Європейському Суду по правам людини" - Денисової Людмили Леонівни.
   Денисова Людмила, вкрай непридатна людина, приховала злочин зміни конституційного ладу в Біловодському районі Луганської області, в селищі Біловодськ (після реформи - Старобільського району). Який сьогодні є триваючим із 2015 року. І полягає у винятково жостокому поводженню із Кравцовим Валерієм Олександровиче, керівником із 1990 року Луганською обласною суспільно-політичною організацією "народное движение Луганщины за перестройку". Тільки із-за того, що ця літня людина віком 75 років бажає у її власному дому доповнити поштову адресу його власного із часів СРСР будинку нумерацією "квартира номер 2 ( в ній він зараз живе в бідності кричащій) будинку 236, літера "А", по вулиці Центральна (колишнє "Леніна") селища Біловодськ Старобільського району Луганської області" та "квартира номер 1 (в будинку ним влаштовано перегородку та виготовлено окремий вихід-вхід, щоб до найменшого рівня зменшити спілкування із його дружиною, яка займає решту приміщення - "квартиру №1") будинку 236, літера  "А" по вулиці Центральній селища Біловодськ Старобільського району Луганської області України".
   Лист мій, Зелика, розчленила канцелярія Верховеої Ради України, та одну частину про Денисову направила до Комітету Верховної Ради України за омертвівшим сьогодні номером 19882 "зи" -2-10.2021/309152. А розчленення ВерховноРадовське і омертвівше на сьогодні направила до нічтожества президента нашої України "Луганської обласної державної війсчьково-цивільної адміністрації" за кодовим номером шифру: 09/06-2021/309350.
Друге розчленення направила до іншого прикривача злочинів по зміні конституційного ладу - за номером 09/06-2021/309338, в Луганську обласну прокуратуру. Цей орган державної влади в України за Конституцією України та "законодавством" уповноважений і має доступ до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Щоб внести в нього та призвіща кримінальних злочинці по  зміні конституційного ладу та наіменування юридичних осіб-злочинцій по зміні конституційного ладу в Україні. Тільки після внесення до ЄРДР слідчі можуть отримати доступ до права лідчого вести розслідування повідомлення про вчинений і триваючий кримінальний злочин зміни конститіційного ладу і людьми-посадовцями і юридичними особюами.
Третє розчленування, вже омертвівше сьогодні ,направлено до оборотня Міністерство-внутрішніх-справовських: до "Головного управління Національної поліції в Луганській області" за кодовим трек-номером: 09/06-2021/309337. 
          В якому працює отморозок-Слухаєнко Юрій Миколайович начальником відділення запобігання злочинам (так іменують слово "превенція") і заступником "худої глисто-подобії" - Григорова Олега Олексійовича, начальника цього вищого поліцейського органу в Луганській області, при  своєму заступнику "спермо-недієздатному інфантилу"-Скребець Сергію Вікторовичу, як начальнику слідчого управління.
    Вище викладена інформація взята із надісланого на мою адресу листа Оксаною Виборець. Вона вказаля мені її контактний номер телефону (044)255 - 41- 80. І я сам зараз буду десь шукать 30 гривень для поповнення, із них залишками послуги ПриватБанку грошей, до 80 копійок на рахунку мого мобільного телефону +38-050-88-33-506. Щоб особисто запитати Оксану Виборець, про те який рух в Верховній Раді України на тепер зроблено по контролю запобігання в нижчих інстанціях зверненю до Європейського Суду по правам людини заявою проти України. Яка стала наслідком не відмови судової влади від її взятих на себе обов'язків. А яка вже є наслідком  різних діянь Уповноваженої Верховної Ради по правам людини - гендерної насильниці Денисової Людмили Леонівни.
   Тобі, друже-читачу, я повідомляю про властивість тексту, читаного тобою.. Текст написаний мисленням емоціями. Це надзвичайно потужний по вандалізму дикого руйнування кругом тебе всього. В тому числі, і мирного спілкування із тобою-биком із налитими кров'ю очима - твоїх друзів, твоїх дітей, і так дальші. Це вже було опробовано ще в часи пісні "Весь мир насилья Мы разрушим до основания, а затем/, Мы наш, Мы новый мир построим - кто был никем - тот станет "всем" ". Люди Слухаєнко Ю.М., Григоров О.В., та інші - є частиною нашого із тобою світу.  І недопустимо нами знищувати ні їх, як представників влади при  посадах, або їхніх сімей чи середовища їхнього існування-роботи-розвитку. Всі вони виконуючь свою частину роботи в нашому житті. Але поза рамками незаброни їхнього буття. Від нас належить із винятковою жорстокістю повернути їхню діяльність в правове поле країни нашої, і не заважати тільки тами їм жити, працювати, корить їхні сім'ї, дільтися із їхніми друзями якимось досвідом їхнього життя. Але при цьому із невідворотністю для цих винятково слизьких людей вони мають  сплатити посильним їм той вред, що вони зробили для Кравцова Валерія Олександровича (його телефон для перевірки мене такий: +38 050 -847-00-03) і середовища, в якомі він живе як політик із стажем громадської організацій, як батько сім'ї із внуками, як людина, що із останнього в нього протягує шанс спасіння "соломинку" - тому, хто на його життєвому шляху став єдиною і останньою надією притормозити лавиноподібність руйнування себе, свого майна, своєї сім'ї, своїх друзів. Внаслідок впливу  таких "гендерних насильниць-омбудсменовок Денисових Людмил Леонтіївн".
    Узнавши про існування і "мислення емоціями", знай, що є ще "мислення мозком крові" : і в тебе зараз "вилетить" предінфактим станом твоє здоров'я як чесна реакція на помилку поведінки влади. Це є використаною мною інформацією авторів Секлітової Л.О. і Стрельнікової Л.Л.. 
     Є ще і "мислення кармічне (деяким органом у твоїй душі)" - і наслідком має бути твоя дія: подвонить до селищного голови-спорсмена колишнього, - Біловодської селищної ради Мірошника Олега Валентиновича по його мобільному телефону : +38 050-101-40-71, та - жорстоко до себе застосувавши Техніку Безпеки у поводженні із будь-чим, вчинити тиск на цю людину. Примушуючи її виконати те, що положено їй за її обов'язками. При цьому не вивіши поза Рамки твоєї уваги непрпустимість дзвонити Мірошнику О.В. в неробочий його час ( в т.ч. в обідню перерву). та неприпустимість вести спілкування елементами-збурювачами: "пізді-хахоньками, смєхуюшками" будь-якого виду по руйнуванню долі, здоров'я та іншого. Твоя робота має бути виконана перестройкою ускладненням вмісту. Як непричиненням вреда. Та вивести Кравцова В.О. із стану нелюдського перебування в середовищі нашого із тобою існування і розвитку.
   В тексті статті є помилки набору тексту. Я не маю вже часі їх виправлять. Соррі. Контактні телефони тобі я дав. Житви, поряд зі мною
Зелик Юрій, 63 роки вік.
1

Коментарі