Хотел проверить жену...)))

Один мужчина вдруг почувствовал, что его жена отдалилась и разлюбила его. Он решил узнать, как она отреагирует, если он уйдет от нее.

Он решил написать жене письмо, сообщив, что он устал от нее и больше не хочет жить вместе. Муж понимал, что это несколько детский поступок, но он

должен был знать, что чувствует к нему его жена

.

[ Читать дальше ]

Гарний і отруйний (згадала дитинство)...

Гарний і мабуть отруйний, згадала, як ми у дитинстві з сестричкою "виливали" великих павуків водою з їхньої нори (були такі, як пів-долоні, а деякі менші, різнокольорові,помаранчеві, коричневі, жовті з чорним, дуже різні і дуже красиві), робили це, щоб подивитися на їх кольоровий окрас. Деякі павуки стрибали вгору на 30 см. Могли вкусити. Як тільки вода вбиралася землею, павуки поверталися у свої нори...Соромно зізнаватися, батьки сварили нас, щоб ми так не робили, але ми були малі і не дуже слухняні... lol smutili

Світлина від Ольги Лащенко.

Сейчас я тебе помогу...

Сейчас я тебе помогу....!lol

Світлина від Валерія Чибисова.
 

И вот что там обнаружили...

52-летняя голландка Маргарет Даалман (Margaret Daalman) приехала в больницу с жалобой на боли в животе. Ей сделали рентген.

И вот что там обнаружили...

1[ Читать дальше ]

Полюби свое тело )))


Проект фотокниги о красоте женского тела.
 


Девушка-фотограф задумала выпустить книгу фотографий, наполненную снимками женщин, чей вес чуть больше общепринятых стандартов. Задача проекта – продемонстрировать красоту самых разных женщин, чьи объемы тела не соответствуют модельным параметрам. А также – убедить женщин взглянуть на себя по-новому, полюбить свое тело и отказаться от вредных стереотипов, навязываемых СМИ.


( Читать дальше... )

Будинок "Курка"...



В одному куточку Індонезії розташовується величезна курка, підносячись над лісистою місцевістю. Гігантська фігура має тіло, хвіст і голову птиці з відкритим дзьобом, наче з нього ось-ось пролунає який-небудь звук. Незважаючи на немолодий вік, птиця швидко руйнується. Gereja Ayam, як її називають місцеві, приваблює сотні мандрівників з усього світу в Центральну Яву Будівля будувалася як молитовний будинок. Автор споруди - 67-річний Деніел Аламс'я, який почав будівництво після отримання священного послання від Бога. Деніел мав намір побудувати церкву, схожу зовнішнім виглядом на голуба. Однак місцеві називають споруду «Куриною Церквою» .Крім будівлі для молитов, церква використовувалася як реабілітаційний центр для дітей-інвалідів, залежних від наркотиків та інших. Аламс'я довелося закрити двері центру 15 років тому через величезну вартості будівельних робіт, які потрібно провести.