Стежка страху



Скляна стежка страху на горі Тяньмень в Китаї. Під прозорим містком обрив висотою більше кілометра.

Італійські гібери.



 Італійські гібери.
Ця порода канарок виглядає як позашлюбна дитина птиці та птеродактиля. Сутула птаха з дефіцитом пір'я виглядає моторошно. Але й у цієї породи співучих пташок є свої шанувальники.

Величезний підземний лабіринт.



 У Турції є село Деринкую. Коли в 1963 році один з жителів села затіяв ремонт у своєму будинку і зламав стіну, він побачив за нею кімнату і прохід, що веде в величезний підземний лабіринт. Виявилося, що чоловік виявив велике древнє підземне місто. Йому близько 3000 років, і досі немає ясності, хто його побудував.В місті, що опустилося в глибину на 80 метрів, могли жити до 20 000 чоловік.[ Читать дальше ]

Будинок Міла в Барселоні

Будинок Міла в Барселоні, Іспанія,краса...

[ Читать дальше ]

народжується хоча б з одним зубом

Один з 2000 діток народжується хоча б з одним зубом.


Чудове відображення замку



Чудове відображення замку Kilchurn, Шотландія

Найдовша вагітність



Найдовша вагітність у світі протривала трохи більше року, а саме 375 днів. При цьому немовля виявилося абсолютно здоровим. А найменший термін вагітності - 22 тижні і 6 днів. Дитина народилася здоровою, але була завдовжки з кулькову ручку.

«Найбільший пазл з наметів»



Щоб встановити рекорд на «найбільший пазл з наметів» у жовтні 2012 року на пляж в Циндао (Китай) звезли 900 наметів, розставивши їх у формі китайського дракона.

Крихітний зелений острів, де правлять пінгвіни...




Маккуорі - крихітний зелений острів, де правлять пінгвіни...

Говорячи про пінгвінів ми, як правило, представляємо їх в пустельних білих просторах Антарктиди. Але ці морські птахи мешкають в багатьох різних екосистемах по всій південній півкулі. Велика популяція пінгвінів живе на австралійському зеленому острові Маккуорі.[ Читать дальше ]