Печерний монастир




Печерний монастир Майцзишань, Китай

Квезаль - рідкісний птах




Квезаль - рідкісний птах, вимираючий вид. Священний птах майя.

Це підземні колодязі неймовірної краси...




Це не індійські храми. Це підземні колодязі неймовірної краси...

На території Індії знаходиться велика кількість споруд, що повільно руйнуються, просто приголомшливих архітектурних споруд. Багато хто з нас навіть ніколи не чули про них. Йдеться про незвичайні кам'яні колодязі глибиною до десяти поверхів.
[ Читати далі ]

Замок Святого Ангела



Замок Святого Ангела, Рим Італія
[ Читати далі ]

Версаль - палацово-парковий комплекс



Версаль - палацово-парковий комплекс епохи "Короля-Сонця" розмістився в передмісті Парижа.

Спочатку він був задуманий як місце мисливських утіх Людовика XIII, проте згодом його син - Людовик XIV загорівся ідеєю перетворити Версаль в розкішну королівську резиденцію за розмахом і шику превосходившую Лувр і Палац Тюїльрі. Будівництво почалося з 1661 року і тривало кілька десятиліть. Над створенням комплексу працювали провідні архітектори Франції: Луї Ліво і Жюль Ардуен-Мансар. Версаль став еталоном резиденцій європейських монархів
[ Читати далі ]

Я бы его слушалась!



Зачем слушаться мужа?

«Если бы в моей жизни был сильный и разумный мужчина — я бы его слушалась!» — эту фразу я слышу от замужних и свободных женщин, они абсолютно убеждены, что есть мужчины, которых слушаются и которых не слушаются.

Безусловно, есть мужчины с очень сильным Солнцем в гороскопе или Марсом, и их влияние настолько огромно, что не слушаться их просто невозможно. Но в наш век людей с сильным Солнцем не так много, поверьте мне.

[ Читати далі ]

Білий храм




Білий храм - ажурне диво Таїланду.
[ Читати далі ]