.Ребенок 2 часа мастерил поделку

...Ребенок 2 часа мастерил поделку в школу..и.наконец показал маме.. lol

Світлина від Ирини Трушиної.

Яку країну можна зняти в оренду?



Яку країну можна зняти в оренду?
 На досить неординарний крок пішла влада Ліхтенштейну, маленька європейська країна з населенням 35 000 чоловік і площею 160 кв. км. Саме цю країну можна орендувати на добу, але це можуть дозволити собі досить заможні туристи. Всього за 70 000 доларів на добу, а це і є вартість такого задоволення, кожна людина має унікальну можливість відчути себе справжнім монархом.

Гра тіней.



Гра тіней. Насправді верблюди - це ті білі рисочки на піску ...

За кого стоит выйти замуж ...

16 ПРИЗАКОВ МУЖЧИНЫ ЗА КОТОРОГО СТОИТ ВЫЙТИ ЗАМУЖ
 
image1

1. Он знает, что ты любишь на завтрак. Он обращает внимание на детали: сколько ложек сахара ты кладешь, какое варенье любишь с сырниками, а какое с блинчиками. В любом кафе он может сделать заказ за тебя и ты останешься довольна.

[ Читати далі ]


Місто в скелі




Місто в скелі Вардзія, Грузія

Водоспад Хуай Травні Камін




Водоспад Хуай Травні Камін, Тайланд.

Проект плавучого міста



Проект плавучого міста розробляє компанія China Communications Construction Company (CCCC), яка зараз займається створенням моста між Макао, Гонконгом і Чжухай. На розроблених картинках проект виглядає багатообіцяюче. Місто, побудоване на воді, буде відмінним рішенням для Китаю, де земля вже майже скрізь зайнята.
[ Читати далі ]

Кого хотят женатые мужчины....

Так бывает, что мужчина вдруг устает. Нес, нес вашу семейную жизнь на шее и в один момент сдулся. Внешне это трудно заметить: он все так же отдает вам зарплату, ездит на службу, пьет на выходных пиво с друзьями. Разве только перестал отвечать на любые вопросы, кивает невнятно на ваши претензии, не спорит, и даже секс перестал его волновать.

[ Читати далі ]