Самець молі



Самець молі-комети (Argema mittrei) сушить крила в лісовій гущавині в національному парку Mantadia, Мадагаскар.

Глиняний будинок...



Найбільша у світі глиняна хата! Незвичайний будинок, побудований колумбійським архітектором Октавіо Мендосой   в колоніальному поселенні Вілья-де-Лейва  , що приблизно в 150 кілометрах від столиці Боготи. Для створення свого архітектурного шедевра, Октавіо Мендоса   використовував виключну глину, яка сохла на сонці. Автор не використовував метал, бетон або інший скріплюючий матеріал.[ Читати далі ]

Скоро мужчины смогут рожать

Скоро мужчины смогут рожать: медики научились невозможному

 

16_result

Исследователи из Калифорнии сделали официальное заявление: мужчины смогут вынашивать и рожать детей.

По словам Карин Чунг, репродуктолога из университета Южной Калифорнии, при правильно проведенной гормональной терапии и при удачной трансплантации матки в тело мужчины, у сильного пола появится возможность вынашивать и рожать детей.

[ Читати далі ]


Лаванда...



Можливо, французи вже звикли до них і більше не дивуються кожен раз, коли бачать їх. Але для іноземців нескінченне поле лаванди насиченого фіолетового кольору залишається в пам'яті на все життя. А який там аромат ... Розташовуються лавандові поля в південно-східній частині держави, в легендарній провінції Прованс, яка є одним з прекрасних місць на нашій планеті. Відвідати лавандові поля у Франції, хоча б раз у житті, зобов'язаний кожен мрійник і цінитель прекрасного...
[ Читати далі ]

Жінка, вона така - у вогонь і в воду..))

Около городка Маррюм морская воды хлынула через дамбы, затопив большую территорию, на которой пасся табун знаменитых фризских вороных. 
В течение трёх дней табун оказался замкнутым в водяной ловушке на маленьком клочке земли, оставленном водой после шторма. Холодный ветер и дождь хлестал бедных животных, и они ничего не могли сделать, чтобы спастись.
женщины спасли 100 лошадей застрявших на острове

[ Читати далі ]