+++

  • 25.06.13, 13:55
Літати в космосі під Бітлз....!)[Приєднана картинка]Хочу поділитись настроєм!!)))) Увімкніть гучніше і прекрасного вам усім літнього дня!!))))

фраза секунди)

  • 19.06.13, 13:51
Якщо нахлинула хвиля невдач і бід різних, треба ставати серфінгістом свого життя!

=) просто так

  • 19.05.13, 12:04
Справжній сміх - добрий сміх!

Фраза Дня!!!

Стрибай від радості і........ схуднеш!!!)))

Майстрам Пера присвячується!))

  • 03.03.13, 19:40
[Приєднана картинка]Сьогодні 3 березня - День Письменника!) Вітаю усіх небайдужих до писанини людей!) Натхення вам і творчих злетів!)))

Бо просто гарний настрій)

  • 03.02.13, 16:20
Тут нема слів. Їх не знайшлося=) Гарного радісного усім дня!!!)))[Приєднана картинка]Автор малюночка Логінова Аннет ("Літати уві сні")

Про аби що)

А ви вірите в існування альтернативних реальностей? Нуууу, так.. вчені теоретично й (начебто) практично довели, що такі реально існують. І от сижу я зараз і їм яблуко, жваво так хрумкочу, а десь, як то кажуть, у задзеркаллі все навпаки - я п"ю чай з бубликами. А ще в іншому альтернативно реальному світі, їм я собі спокійнісінько яблуко і смачно запиваю чаєм. Весело, правда?) І наше минуле, це зовсім і не минуле. Воно існує самостійно, відокремлюється від нас і живе, як альтернатива вже...

Читати далі...

Кулька

От буває таке відчуття, що ти кулька, повітряна кулька. І от зараз ти як луснеш, як луснеш!.. Від радості!

Асоціації...

Попередження: без музичного супроводу не читати!Слухаєш цю дивну мелодію і здається, ринеш в безодню... в чисте й натхненне небесне море. Відчуваєш тихе шепотіння хвиль. Ну наче транс якийсь:) Але ж... ти вже і не людина, а білосніжна, легенька хмаринка, що тихо пливе корабликом у незвідану і безкраю далечінь. Думки линуть, линуть... І ти вже не тут... не тут... а десь високо в небі змагаєшся з вправними льотчиками-пташками і наввипередки летиш стрімголов до Африки (ну, там же зараз...

Читати далі...

Сторінки:
1
2
попередня
наступна