+++

  • 25.06.13, 13:55

Літати в космосі під Бітлз....!)

Хочу поділитись настроєм!!)))) Увімкніть гучніше і прекрасного вам усім літнього дня!!))))


фраза секунди)

  • 19.06.13, 13:51
Якщо нахлинула хвиля невдач і бід різних, треба ставати серфінгістом свого життя!

=) просто так

  • 19.05.13, 12:04
Справжній сміх - добрий сміх!

Фраза Дня!!!

ura Стрибай від радості і........ схуднеш!!!)))dance

Майстрам Пера присвячується!))

  • 03.03.13, 19:40

Сьогодні 3 березня - День Письменника!) Вітаю усіх небайдужих до писанини людей!) Натхення вам і творчих злетів!))) 

Бо просто гарний настрій)

  • 03.02.13, 16:20

Тут нема слів. Їх не знайшлося=) Гарного радісного усім дня!!!)))

Автор малюночка Логінова Аннет ("Літати уві сні")

Про аби що)

А ви вірите в існування альтернативних реальностей? Нуууу, так.. вчені теоретично й (начебто) практично довели, що такі реально існують. І от сижу я зараз і їм яблуко, жваво так хрумкочу, а десь, як то кажуть, у задзеркаллі все навпаки - я п"ю чай з бубликами. А ще в іншому альтернативно реальному світі, їм я собі спокійнісінько яблуко і смачно запиваю чаєм. Весело, правда?) І наше минуле, це зовсім і не минуле. Воно існує самостійно, відокремлюється від нас і живе, як альтернатива вже своїм власним життям. Тисячі минулих епізодів з життя... які відбулися або ж відбулися Б.
Тисячі
реально можливих ситуацій і безліч комбінацій, ключів їх вирішення
... Зрештою, кожен наш день, вчорашній, сьогоднішній, завтрашній схожі - ось уже є принаймні три світи, які ніколи не перетнуться, бо насправді вони існують паралельно, накладаючись один на одний. Звучить безглуздо? Може й так.. бо в іншій, альтернативній реальності я не пишу цю замітку, я навіть не подумаю про неї... Це ж нісенітниця... Та й навіщо про таке думати, голова заболить=). Та все ж... Від кожного подиху, погляду залежить, в якій реальності ви будете перебувати завтра. Від непомітної на перший погляд речі залежить Все! Відповідально по-вселенськи! І от, згадується казка про Іванка-дурника, який стоїть на роздоріжжі й не може визначитись, який шлях обрати... Такі просто-складні істина у звичайні дитячій казці... А може не такій уже й дитячій... Мудрість поколінь. Мимоволі задумуєшся... Крапки не ставлю) справді, варто подуматиsmile

Кулька

От буває таке відчуття, що ти кулька, повітряна кулька. І от зараз ти як  луснеш, як луснеш!.. Від радості!

Асоціації...

Попередження: без музичного супроводу не читати!

Слухаєш цю дивну мелодію і здається, ринеш в безодню... в чисте й натхненне небесне море. Відчуваєш тихе шепотіння хвиль. Ну наче транс якийсь:) Але ж... ти вже і не людина, а білосніжна, легенька хмаринка, що тихо пливе корабликом у незвідану і безкраю далечінь. 
Думки линуть, линуть... 
І ти вже не тут... не тут... а десь високо в небі змагаєшся з вправними льотчиками-пташками і наввипередки летиш стрімголов до Африки (ну, там же зараз тепло і жирафчики ходять) або до Антарктиди (бо там пінгвіни... а вони такі кумедні і бігають, наче люди в мішках на ярмаркових конкурсах).
Від цієї думки мимовільно усміхаєшся (бо таки пінгвіни дуже милі smile). А потім усміхаєшся ще більше: на душі стає дуже тепло від цього. Подобається саме відчуттся - ти усміхаєшся, тобі усміхаються. Хтось невидимий... Та що там! Повітря усміхається! Душа, зігріта усмішкою, - добра душа...

Цікаво, які в кого ще виникли асоціації під час прослуховування?smile
Сторінки:
1
2
попередня
наступна