Кажуть, що полюбивши..

розлюбити неможливо. Але я зрозуміла, що магія кохання до хлопця з роботи,  вже закінчилась. Після останніх подій, де він був дуже непослідовний (казав одне, робив навпаки), я зняла з себе рожеві окуляри та вирішила, що з мене досить. З цього дня він для мене майже, як брат. Дружні обійми з похлопуванням по спині. Поцілунок у щоку на свята. Такі ж веселощі, що й з іншими колегами. Але ніяких поглядів та бажань. Баста! 
 

Кажуть, щоб роздивитись...

та зрозуміти картину, треба відійти подалі. Вчора я відійшла. Роздивилась. Я все зрозуміла. Реготала до сліз.
Ситуація нагадала фільм "Один день". Він такий харизматичний, улюбленець жінок. У нього є дівчина, але від закоханий в іншу та цілується з третьою. А може там ще є? Похер.
І ось це чудо мені дуже подобається. Своїми поглядами від викликає в мене тремтіння. Коли він говорить до мене я не можу більше ні про що думати, тільки про його губи, очі, руки. Я спілкуюсь з ним частіше ніж з ким-не-будь. Та і він каже, що я для нього дуже важлива людина (ці слова в мене викликають посмішку). І ось все це я бачу та відчуваю кожного дня. І розумію, що бути разом ми не будемо, але і розлучатися ми не хочемо. Ці стосунки приведуть або до повного розпаду, чи до довгої дружби. 

Якась дурня, як на мене! Ще місяць назад я казала, що мені не вистачає якогось кіпішу у особистому житті. На - каже мені космос. Бери. Але не плач потім. )))))

Кажуть, що...

.. один поцілунок може змінити відносини між жінкою та чоловіком. Вірите?


Кажуть, що телепатія є

Що ж це таке? Лягаю спати та думаю написати йому смс до Італії. Не можу зрозуміти чи хочу я це писати, чи ні. В цей час продивляюся свою сторінку на фейсбуці.. і на тобі. Від нього приходять коментарі до посту та повідомлення. І це вже не в перший раз. 

Ви вірите у споріднені души? Може він моя споріднена душа? Чого ми так гарно один одного відчуваємо? Чому коли я виходжу з офісу та думаю про те, що хотіла би зараз зустріти його і в цей же час він з'являється переді мною. Посміхається своїми блакитними очима та обіймає за плечі. Щось непросте у цьому є. Щось таки є. 


Пиво та музика

Завтра запускаємо новий музично-пивний проект. Роботи ще багато, але вже дуже втомилися. Емоції пруть. Дизайнер чогось дякує за допомогу. Керівник проекту каже, що він має надії, що ми запустимо класний проект. Програмер попередив, щоб знайшла собі навушники з мікрофоном, бо він постійно буде мені дзвонити через скайп. А я? Я намагаюсь все це запам'ятати та зробити все суперовово. 
Побажайте мені успіху!!!

А ще завтра буде концерт Placebo. Я би сходила, та немає грошей на квиток.. 

Тельняшка Party

Відсвяткували. Дуже втомилась, але було весело. Частину фото, що робила сама, вже виклала. Ще буде. 


Непонятко

Поясніть, якщо хлопець, який мені подобається просить, щоб я дивилася за дівчиною, яка йому подобається поки він поїде зі своєю дівчиною у відпустку, що мені робити? Мені шо два тижні посміхатись цій кралі та розповідати їй, який він класний? За що він так зі мною? Бо він знає, що мені подобається. Як після такої смс: "сделай так, чтобы она меня не забыла. ты можешь, я знаю" можна спокійно думати, чи працювати. Намагаюсь заспокоїтися.. Мабуть завтра все буде простіше, та я не буду паритись цим питанням. Мабуть.. 
 О, пісня у тему

Готуємося

У суботу корпоратив. Я в орг.комітет. Відповідаю за креатив, оформлення та настрій. А ще я буду вести все це дійство. Тема - Тельняшка-паті!! 



Вечірка буде проходити на пляжі (хоч б не було дощу). Ось вже робимо останні підготовки. Та я обіцяла показати наше відео-запрошення. Викладаю треш-версію.



Креатив

Кажуть, що класні ідеї часто з'являються у незвичних містах. Ось у переговорці чи на робочому місці зараз ідеї не пруть. А як їду до дому то цілі рекламні компанію придумую. Почала записувати у нотатник, щоб вранці нічого не забути. А може половину викреслити та навіть не згадувати. 
А ще кажуть, щоб знайти щось нове, треба вийти з зони комфорту. Тому ми з Мухамедом пішли у парк КПІ валятися на траві та спробували знайти своє джерело натхнення. Щось таки вийшло. Будемо бачити після зустрічі з клієнтами.